2777
2789
یکسالو نیمه سرکارم‌با حقوق میانگین ۱۵تومنو الان لنگ هزارتومنمچون هروقت پولی دارم واسه اطرافیانم خرج ...

هر ماه که حقوق می گیرید اولش یک سکه ۱/۵ گرمی بخرید

یا گرم بالاتر

من همین کارو می کنم به قیمت طلا هم کاری ندارم فقط میخوام نقدی دستم نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وای خیلی زیاد نمیشه خوند بنظرم کوتاه کوتاه بهتر.یه سوال داشتم لطفا هرکی میتون جواب بده .من طلا شکسته دارم چند تیکه خواستم ببینم ۱  بزارم بمون بعدها بفروشم بهتر۲   یا الان  با طلا تعویض کنم استفاده کنم یا۳   بفروشم بزارم بانک سود حالا هرچقدر داره بگیرم با اون ریز ریز طلا سوتی بخرم. خواهشا با دقت بخونید بگید. و اینگه ۳تا بچه دارم با کدوم روش به سود بیشتری میرسم بیخودی خرج نشه

نکن ! همین ! هر ماه خودتو عادت بده ۲ گرم طلا بخری . بقیه هم خرج خودت .

از کجا میشه گرفت والا من میترسم از هر جایی طلا بگیرم

میگم ادمو گول میزنن

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اگه اینکارو کنم خیلی برام خوب میشه ازبی برنامگی درمیام و با درایت رفتار وخرید میکنم . ولی فکرمیکنم ی ...

عزیزم شما جدا از این تاپیک، تاپیک *مینیمالیست شدن یعنی چیه؟ * براتون ضروری تره

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
از کجا میشه گرفت والا من میترسم از هر جایی طلا بگیرممیگم ادمو گول میزنن

از طلادفروش کارکرده بگیر هرچی شد 

یا از سکهدفروش سکه پارسیان یا سکه گرمی بخر . سکه گرمی که بخریدکه عالیه👌🏻

نگاه نکن چی می خری ریز ریز بخر 

بعددمدتی می بیتی چقدر خوب پس انداز کردی . 

از دوست ،اشنا بخر . 

همین ها فردا به دادت می رسن همین پولها که می تونستی بدی خرج بقیه و پیتزا و..  

همیشه به فکر فردا هم باش . 

پس انداز لازمه یک زن هست چه مجرد چه متاهل! 

حتی شد چند سوت طلا بخر و بزار کنار . 

اگه اینکارو کنم خیلی برام خوب میشه ازبی برنامگی درمیام و با درایت رفتار وخرید میکنم . ولی فکرمیکنم ی ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=254305&slug=%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%87&postId=325505166

بیا ابنم لینک مدیدیت کارهای خونه .

روش نگه دار باز کن . 

گلم من همه راهها رو امتحان كردم براي من در حال حاضر طلاي دسته دوم بهترين گزينه هست چون هم ميتونم است ...

سلام ببخشید طلای شکسته ینی چجوری؟؟ به طلافروش میگید طلای شکسته میخام یا کارکرده؟؟ اجرتش چقدره بصرفه ست؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
2810