2777
2789
اشتباه نمیکنید؟ بیمه اختیاری برای آقایان خیلی بیشنر از اینهاست. من بیمه زنان خانه دار هستم ۱۴٪ ماهیا ...

ایشون بیمه ی مشاغل ازاد رو گفتن

بیمه اختیاری حدود ۲۴۰۰ هست

تو گوگل سرچ کنین تلفن مشاوره ی تامین اجتماعی ،یه شماره میاد تماس بگیرین اپراتور کامل جواب سوالاتتون رو میده

آبی جون پستت خیلی به دل نشستراستی بگوچطورخرجی روازهمسرت گرفتی من میدونم خیلی بیشترمیشه باحقوق همسرم ...

خداروشکر عزیزم 

راستش همسرم به روزایی نهارر میومد خونه منم میگفتم داری میای  وسیله بخر خسته بود خسته تر میشد اگر یادش میرفت یا میگفت نمیتونم تخم مرغ نیمرو میکردم براش ک متنفره به عنوان غذا نیمرو بخوره 😁

کم کم قد پولی ک خرید داشتم پول میزد 

وقتی باردار شدم خریدارو خودش گردن گرفت عمر بارداریم‌کم بود   و من افسرده شذم شیراژه همه‌چی از دستم در رفت وحوصله هم نداشتم 

اصلا از خونه بیرون نمیرفتم مثلا میدیدی یه ماه از در بیرون نرفتم

همسرم وقت نمیکرد خرید‌کنه مادرشوهرم میخرید ک یا دوبله‌حساب میکرد یا یادش میرفت بخره لنگ میموندم یا درب و‌داغون بودن 

همسرم‌کارتشو داد با مبلغ محدود به من ولی هی میگرفت برای خودش. چون به کارت منم پیام نمیومد کارت به کارت نمیکردیم   برای خرید انلاینم. باید همش رمز پویا میگرفتم ک نمیشد با تصمیمی ک از اینحا گرفتم 

خیلی رک گفتم ببین  من حوصله ندارم‌منتظر بمونم کارت لازمت نشه کارتتو بدی یا هی زنگ بزنم یادت بره پول بزنی یا منتظر رمز پویا باشم

پول خرج یه ماه و بزن به کارتم من بدونم چند چندم تهش هر چی موندمیزنم به کارتت 

بلو بانکم گرفته بودم هنوز کارتم نیومده بود باکس بندی کرده بودم😁

گفت به شرط اینکه فقط در صورت نیاز بگی من خرید کنم من نمیرسم برم خرید 

اول سه تومن زد گفتم این کارت اینم پول یه دونه هل پوکم نمیخرم همه چی با خودت 

بیشترش کرد 

از چهارر و نیم رسیدیم به هفت تومن یه ماه هایی دو میلیون یه ماهایی مثه این ماه چهار و خورده ای پس انداز کردم 

از پولی ک تو کارتمه هم برای خوذم پارچه و تی شرت خریدم 

هم حبوبات و خریدای شوینده ک نیمه عمده حساب میشه 

هم خرج هفته و روز فقط گوشت و مرغ و برنج و من نمیخرم 

چرخ کرده و روغن میخرم  و باقی هزینه ها 

قبلا بودجه تفریحم داشتم ک دیدم از کارت خودش میده بیخیال شدم ولی باکسش هست باهاش مواد فست فود میخرم منتشم میذارم 

فذات باید فقط قلق همسزت و داشته باشی گفتم اینحا همسر من اگر یه بار قوربون صدقش بری بار دوم باید جدی و با تَشَر باهاش حرف بزنم 

مثال بزنم ببین زنای دیکه خرج خودشون و قر و فر میکنن فقط  یه بشقاب غذا هم نمیذارن جلوی مردشون  من هم کار میکنم هم به خونه میرسم هم خرید میکنم  هم به خودم میرسم هم به تو تازه غذاومونم همیشه تازه و گرم و خوشمزس

ک قسمت آخر تیر خلاصه چون از نظرش زن خوب اونیه ک غذا باب طبع همسرش خوشمزه بپزه 

جاریم برای بار چندم با مثال من از همسرش سه میلیون گرفته خرج خونه  برای یه هفته 

تنها چیزی ک خریده پوشک و نوار بهداشتی باقیشو داده چرت و پرت 

شبم همسرش اومد گفت همینا رو هفته پیشم داشتیم ک چی خریدی با سه تومن ک پنج شنبس هنوز هفته تموم نشده لنگ وسایل سالادی

ولی من همه چی‌میخرم رو اصولش همسرمم یکیشو با قیمت بگم  دهتاشو نمیگم همونم میگم از سزی قبل گرون تر خریدم  مماس با ته ماه میرسونم ایشونم میگه نگران نباش تموم شد باز میزنم به کارتت میدونم همه چی گرون شذه 

اینطوری عزیزم فقط به حرف میگیرمش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر عزیزم راستش همسرم به روزایی نهارر میومد خونه منم میگفتم داری میای وسیله بخر خسته بود خسته ...

آفرین👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

من همسرم درامد ثابتی نداره . گاهی خوب و گاهی بد

و پولی که بهم میده ریز ریز میده اکثر خربد ها هم با خودشه .ولی وفتی نیست پول می گیریم و خرج خونه می کنم . از همون پول ریزها هم پس انداز دارم . 

اصلا طوری نیست که بگم فلان قدر بده تا اخر ماه !،ولی کاش می سد! 

مثلا گاهی ۳۰ تومن درمیاره و و گاهی تا چنددهفته هییییچی نیست . تاره بعد مدتها و بحث و جدل قبول کرده که اصلا مدیریت مالی نداره و دست من باشه بهتره 

آبی جون پستت خیلی به دل نشستراستی بگوچطورخرجی روازهمسرت گرفتی من میدونم خیلی بیشترمیشه باحقوق همسرم ...

وقت و بی وقت بگو این و بخر 

مثال ی بار  میفرستی سیب زمینی پیاز 

فرداش بفرست گوجه. تیکه تیکه

بعد مثال بزن بگو خرج دستم بود خودم میخریدم کمتر زنگ میزدم بهت 

کمتر اذیت میشدی 

یا بگو‌انقد بدم میاد لنگ چیزی بمونم 

انقد بدم میاد واسه یه کیلو گوجه زنگ میزنم بهت 

من اینارو میگفتم تاثیر داشت  راستی دومته تموم هر چی میخرید ازش‌میپرسیدم من مینوشتم ریز به ریز  دید مغزشو میخورم گفت توروخدا ولم کن کارتشو اون موقه با موحودی خوب   بهم داد

مثلا ماه پیش پول دیر زذ  هفتم ماه زد

هی‌میگفت قرمه سبزی میخوام  گفتم پول نزدی برای این ماه ک منم خرید‌نکردم 😜😜😜😜

آفرین👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼من همسرم درامد ثابتی نداره . گاهی خوب و گاهی بدو پولی که بهم میده ریز ریز میده ...

خوب باید بهش بگی  اون سی تومن ک این ماه خوب در اوردی ده بزن برای من حداقل حرج  اون هفته های ک پول نیس و  من مبادا نگه دارم همیشه میگم با  سیاست  با قلقی ک میشناسید از همسرتون با زبونی ک حالیش میشه بعد هر‌هدفی دارین بهش فکر کنین  رو کاغذ بیارین بنویسین خیلی نتیجه داره 

عزیزم شما از مراحل دفاعیه کد 19 خبر داری؟؟ یعنی همه هه قبولن؟ هرکس کد 19 میخوره رد نمیشه؟ ممنون میشم ...

عزیزم نشد کامل برات بگم، دلم پیشته، اگه هنوز نگرانیت برطرف نشده بهم درخواست بده

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊
وقت و بی وقت بگو این و بخر مثال ی بار میفرستی سیب زمینی پیاز فرداش بفرست گوجه. تیکه تیکهبعد مثال بز ...

عزیزم بحق همین روزها دوباره بارداری اینبار شیرین ولذت بخش وپرثمری روتجربه میکنی

مرسی برام نوشتی اما ازهرمدل دری واردشدم فایده نداشت😁

به این نتیجه رسیدم چون برای من خساست نمیکنه بزارم خوش باشه

خودم حقوقموپس اندازمیکنم دیگه چاره ای ندارم🫠

الهی ربی ومن لی غیرک💖
خوب باید بهش بگی اون سی تومن ک این ماه خوب در اوردی ده بزن برای من حداقل حرج اون هفته های ک پول نی ...

اره دیگه 

کم کم داره قبول می کنه خدا روشکر 

کلا از اون دسته مردهاایی که می گه باید ته کارتم ۱۰ تومن باشه تا اعتماد به نفس داسته باشم 😐

البته منم دیدم اینجوری به طریق دیگه دارم جیب اقا رو حالی می کنم . .قبلا خیلی داش مشتی بود الان خیلی بهتر شده

خداروشکر عزیزم راستش همسرم به روزایی نهارر میومد خونه منم میگفتم داری میای وسیله بخر خسته بود خسته ...

یعتی عاشق سیاستتم هم با شوهر هم مادر شوهر😆😆

منم اینقد سرش غر زدم دعوا کردم که خرجو داد دستم 

حالت و حیلت و زار فایده نداشت فقط زور به راهش اورد 

اولش نصف خرجی پیشم نصف پیش اون ...ولی سهم خودشو زود تموم میکرد باز غرهای من شروع میشد 

دیگه اخر تسلیم شد ولی الان خیلی راضی

همیشه پیش همه اعتراف میکنه که مدیریت فلانی بیست اگه به من باشه هفته اول حقوق میرم نسیه میخرم

نا گفته نماند بعد ۱۳_۱۴سال زندگی شد این... و الا قبلش فقط به  امتحان کردن سیاستهای مختلف گذشت

ببینید چند سال پیش یکی از دوستان همسرم بهمون مدام همین هتل ها رومی گفت ولی ما گوش نمی کردبم تا این ک ...

خیلی جالبه.. ممنونم لطف کردین..⚘

قضاوت شدن در مجازی و واقعی ،عادیه.. ضمنا اگرم تبلیغ باشه اشکالی نداره.. بالاخره هر کی خواست میره تحقیق میکنه پرس و جو میکنه اگر اوکی بود انجام میده..

در هر حال من اولین بارِ که میشونم اگه بشه حتما استفاده میکنم بالاخره اقتصادیه👌

عزیزم اشکال نداره ایشون میترسه کم و کسری پیش بیاد اضافی غذا و میوه هارو نگه دارید مدیریت کنیدمنم خود ...

دقیقا 👍

سعی کردم خودم همین طوری ک شما گفتید ،مدیریت کنم 👌

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
خیلی جالبه.. ممنونم لطف کردین..⚘قضاوت شدن در مجازی و واقعی ،عادیه.. ضمنا اگرم تبلیغ باشه اشکالی ندار ...

تبلیغ😅

نه بابا مگه به من چی می رسه 

من فقط،تجربه ام رو گفتم همین . 

من خودم خانه دارم و هنسرمم شغلش ازاده. 

کلا اینجا خاننگمها چیزهایی که می گن واقعا کاربردیه و جالبه برای من که خوب بود خصوصا این تایپینک که خیلی تو هدفام کمکم کرد . 

2810