خداروشکر عزیزم
راستش همسرم به روزایی نهارر میومد خونه منم میگفتم داری میای وسیله بخر خسته بود خسته تر میشد اگر یادش میرفت یا میگفت نمیتونم تخم مرغ نیمرو میکردم براش ک متنفره به عنوان غذا نیمرو بخوره 😁
کم کم قد پولی ک خرید داشتم پول میزد
وقتی باردار شدم خریدارو خودش گردن گرفت عمر بارداریمکم بود و من افسرده شذم شیراژه همهچی از دستم در رفت وحوصله هم نداشتم
اصلا از خونه بیرون نمیرفتم مثلا میدیدی یه ماه از در بیرون نرفتم
همسرم وقت نمیکرد خریدکنه مادرشوهرم میخرید ک یا دوبلهحساب میکرد یا یادش میرفت بخره لنگ میموندم یا درب وداغون بودن
همسرمکارتشو داد با مبلغ محدود به من ولی هی میگرفت برای خودش. چون به کارت منم پیام نمیومد کارت به کارت نمیکردیم برای خرید انلاینم. باید همش رمز پویا میگرفتم ک نمیشد با تصمیمی ک از اینحا گرفتم
خیلی رک گفتم ببین من حوصله ندارممنتظر بمونم کارت لازمت نشه کارتتو بدی یا هی زنگ بزنم یادت بره پول بزنی یا منتظر رمز پویا باشم
پول خرج یه ماه و بزن به کارتم من بدونم چند چندم تهش هر چی موندمیزنم به کارتت
بلو بانکم گرفته بودم هنوز کارتم نیومده بود باکس بندی کرده بودم😁
گفت به شرط اینکه فقط در صورت نیاز بگی من خرید کنم من نمیرسم برم خرید
اول سه تومن زد گفتم این کارت اینم پول یه دونه هل پوکم نمیخرم همه چی با خودت
بیشترش کرد
از چهارر و نیم رسیدیم به هفت تومن یه ماه هایی دو میلیون یه ماهایی مثه این ماه چهار و خورده ای پس انداز کردم
از پولی ک تو کارتمه هم برای خوذم پارچه و تی شرت خریدم
هم حبوبات و خریدای شوینده ک نیمه عمده حساب میشه
هم خرج هفته و روز فقط گوشت و مرغ و برنج و من نمیخرم
چرخ کرده و روغن میخرم و باقی هزینه ها
قبلا بودجه تفریحم داشتم ک دیدم از کارت خودش میده بیخیال شدم ولی باکسش هست باهاش مواد فست فود میخرم منتشم میذارم
فذات باید فقط قلق همسزت و داشته باشی گفتم اینحا همسر من اگر یه بار قوربون صدقش بری بار دوم باید جدی و با تَشَر باهاش حرف بزنم
مثال بزنم ببین زنای دیکه خرج خودشون و قر و فر میکنن فقط یه بشقاب غذا هم نمیذارن جلوی مردشون من هم کار میکنم هم به خونه میرسم هم خرید میکنم هم به خودم میرسم هم به تو تازه غذاومونم همیشه تازه و گرم و خوشمزس
ک قسمت آخر تیر خلاصه چون از نظرش زن خوب اونیه ک غذا باب طبع همسرش خوشمزه بپزه
جاریم برای بار چندم با مثال من از همسرش سه میلیون گرفته خرج خونه برای یه هفته
تنها چیزی ک خریده پوشک و نوار بهداشتی باقیشو داده چرت و پرت
شبم همسرش اومد گفت همینا رو هفته پیشم داشتیم ک چی خریدی با سه تومن ک پنج شنبس هنوز هفته تموم نشده لنگ وسایل سالادی
ولی من همه چیمیخرم رو اصولش همسرمم یکیشو با قیمت بگم دهتاشو نمیگم همونم میگم از سزی قبل گرون تر خریدم مماس با ته ماه میرسونم ایشونم میگه نگران نباش تموم شد باز میزنم به کارتت میدونم همه چی گرون شذه
اینطوری عزیزم فقط به حرف میگیرمش