ببینید
چند سال پیش یکی از دوستان همسرم بهمون مدام همین هتل ها رومی گفت ولی ما گوش نمی کردبم تا این که ۳ سال پیش رفتیم تو یه جشنواره ای که تووهتل فردسی تهران ترتیب داده بودن شرکت کردیم . و قرار داد بستیم .و خیلی از قدیمی ها بودن که راضی بودن . ما ۳ سال پیش کلا با ۱۴ تومن قرار داد۱۰ ساله نوشتیم . انسالم خانواده ها مونو بردیم و خودمونم دوباره یه قرار داده ۱۰ ساله با مبلغ ۳۹ تومن نوشتیم . یعنی الان ما ۲ تا قرارداد داریم .
به این صورت هست که می گم
یه مبلغ پیش می دید مثلا ۴ تومن و کلا قسط،بندی براتون می کنن با قرار داد کتبی و کارت ضمانتی که بهتونومی دن .
قرار داد برای اتاق های ۴ نفره هست . ما چون خانواده ۴ نفره بودیم برامون عالی بود . یا ۲ تا دوتفر می تونن مشارکتی قرار داد بنویسن .حصور کسی که قرار داد می نویسه توی هتل لازم نیست . یعنی شما قرار داد بنویس ولی بده ۴ نفر از اعضای خانواده خودت برن .
قرارداد کهونوشته شد استفاده از هتل این حوریه
سالی فقط،یک بار از هتل ها می تونید تو شهررهای شمالی استفاده کنید . کیش و قشم یک بار . بقیه شهر ها دلخواه خودتون .
۵ سال اول ۲ تا سفر می تونید برید . ۵ سال دوم سالی ۱ بار .
حالا می تونید مدیریت کنید و طبق برنامه خودتونبربد و نگه داربد مثلا دلتون می خواد یک سال همه سفرها رو برید و تمام کنید و می تونید نگه دارید برای سالهای بعد !
می تونید هتلی انتخاب کنید که سویتی باشه و اشپزی کنید یا سلف سرویس باشه ...
ما امسال یه سفر شمال رفتیم و یه مشهد که واقعا راحت بودیم و خیلی بجه ها لذت بردن .
اقساط رو هم انلاین پرداخت می کنید .
ما بیشتر دلیل اینکه تمدبد کردیم به خاطر بچه ها بود که تا ۱۰ سال بعد بزرگتر میشن و ازدواج و.. پیش رو دارن .
خانواده ها مونم رفتن اول شک داشتن 😅 الان چند روز دیکه دارن می رن مشهد .
برای رزور جا ۲ هفته قبل از سفر باید تماس بگیرید و هتل مورد نطر رو براتون رزو می کنن . با مدارک شناسایی میرید شهر مورد نظر و اتاق رو تحویل می گیرید . اتاق ها برای ۳ شب و ۴ روز هست .
اگر هم بیشتر خواستید بمونید می توتید ۲ تا از گوپن ها ی سفر رو بدید و ۶ شب بمونید .
این ها که گفتم تبلیع نیست برید تو سایت و خودتون خوب تحقیق کنید.
برای مجموعه هتل سازی دریا هست .
الان با ۳۹ تومن ایا تا ۱۰ سال بعد ۱۵ تا سفر می تونید برید ؟؟؟ خیییر ! الان یه سوییت ساده تو شمال زیر ۳رتومن نیست . حالا فکر کن ۳ شب هم بمونید مبشه ۹ تومن ! تو بهترین حالت .
الان خیلی ها با چادر و.. می رن مسافرت و اذیت هم میشن . ولی وقتی می تونید با کمترین مبلغ همه امکانات رو داشته باشید سرویس بهداشتی و اشمزخانه و .. خیلی شیک و باکلاس سفر کنید ...هم امنیت داشته باشید
دختر من ۱۳ ساله هست و اصلا اجازه نمی دم تو سفر کهوهر جور ادمی برخورد می کنیم تو جادر و اسیری مسافرت بریم .
این تجربه من بود اگر به کارتون امد خوشحال میشم .
فقط اون دسته از دوستاتی که گارد می گیرن و فکر می کنن برای جلب مشتری و .. دارم میگم خیر اصلا چنین جیزی تیست !،
گفتم شاید یکی استفاده کنه و شرکت معتبری هست و حضوری هم می تونید تهران تشریف ببرید . و الا چیزی به جیب من نمیره .
ما که تا الان راضی بودیم . از همون لحظه قرار دادهم می تونید برید سفر .
غیر از این یه کارت اعتباری بهتون می دن و تو سفرهای خارجی می تونید تخفیف بگیرید و هتل رزورکنید و ساپورتتون می کنن .