2777
2789

سلام دوستان خوبین؟

من ی ادم بسیار شکمو و هوسی هستم و تنبل

خیلی از روزا حال غذا درست کردن ندارم فورا میرم اسنپ فود ی چیزی میخرم

یا حداقل روزی ۲۰۰ اینا خودم و بچه هام هله هوله مبخوریم میخوام اینا رو کم کنم ب جاش سکه و طلا بگیر اگه خدا کمک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان خوبین؟من ی ادم بسیار شکمو و هوسی هستم و تنبلخیلی از روزا حال غذا درست کردن ندارم فورا می ...

هیچوقت از تغذیه نزنید برای طلا و سکه شما تغذیتو سالم کن 

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚

دیشب طلافروشی که قبلا ازش خرید کرده بودم زنگ زد  طلا شکسته دارم اگه می خواهید بیایید

منم کلا ۲۱ تومن بیشتر نداشتم

امروز رفتم، صاحب مغازه نبود همکار بداخلاقش بود، قرار بود با ۱/۵ درصد حساب کنه  داشت فاکتور می نوشت باز یک مبلغ کشید روش منم با خنده گفتم طوری معامله کنید مشتری خوشحال و شاد از مغاره بره بیرون

برگشت گفت یعنی راضی نیستید یعنی من کلاه بردارم ؟؟ مواظب حرف زدنشون باشید !!!!

اصلا ماتم برد که چرا دعوا داره و اینقدر بد صحبت میکنه ! گفتم نمیخرم و خیلییی ناراحت اومدم بیرون

(بیشتر از این ناراحت بودم که چرا نمی تونم این جور مواقع جواب بدم)

رفتم مغازه روبروییش گفت من هفته دیگه واستون با یک درصد میارم

ولی حرصم گرفته بود تا از اونجا که از خونمون خیلی دوره هیچی نخرم و از رفتار اون فروشنده هم اعصابم خرد بود

رفتم طبقه پایین دیدم یک طلافروش خانم شکسته رو با ۱/۵ درصد میده ، تو همین فاصله طلا گرمی ۱۷ تومن ارزون شد !

۳۵۹۲ بود شد ۳۵۷۵

۵گرم و هشتصد سوت گرفتم

دیگه هر وقت پول دستم بیاد از همین خانم با همین یک و نیم درصد میخرم..

دیشب طلافروشی که قبلا ازش خرید کرده بودم زنگ زد طلا شکسته دارم اگه می خواهید بیاییدمنم کلا ۲۱ تومن ...

من بودم یه پیام بلند بالا برای فروشنده ای ک بهتون خبر داده بود میفرستادم و میگفتم داستان و درسته هیچ وقت همکار یا شریکشو نمیفروشه ولی خداقل میفهمه با کی داره  کار میکنه 

چرا مهر؟؟از مهر مگه قراره اتفاق خاصی بیوفته قیمتا تکون بخوره باز؟

بخاطر ان تخابات امریکا 

و

اینکه نیمه دوم سال معمولا افزایش قیمت داریم

اینطوری شنیدیم

راست یا دروغش مشخص نیست دیگه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
من بودم یه پیام بلند بالا برای فروشنده ای ک بهتون خبر داده بود میفرستادم و میگفتم داستان و درسته هیچ ...

آره واقعا درسته  باید به صاحب مغازه بگم  حیف که شماره اش از گوشیم پاک شده

راهش این از طلافروش های همسایه شون شماره صاحب مغازه رو بگیرم ولی چون دوره به این زودی نمیتونم برم 

دوستان من هم چند روز پیش یک آویز ساعت ۶۰۰ سوتی خریدمگفتم عکسش رو بگذارم برای انگیزه .۲ تا پارسیان به ...

سلام مامان سبحان، عزیزم ما ماهی حدود ده تومن میتونیم قسط بدیم ولی پول نداریم سپرده کنیم که وام بگیریم،خواستم بپرسم به نظر شما چه وامی میتونیم بدون سپرده بگیریم یا مثلاً از چه سایتی طلای قسطی بخریم یا راه دیگه ای که خودتون میدونید،ممنون میشم بهم بگید

سلام مامان سبحان، عزیزم ما ماهی حدود ده تومن میتونیم قسط بدیم ولی پول نداریم سپرده کنیم که وام بگیری ...

سلام ، طلای قسطی که معمولا سود زیادی داره به خصوص از سایت ها مگر اینکه بتونید طلا فروش منصفی پیدا کنید . 

و اینکه میتونید امتیاز وام رسالت بخرید که برای ۱۰۰ میلیون حدود ۱۹ میلیون باید بدید یعنی حدود ۸۰ دستتون رو میگیره و میتونید ۲ تا سکه تمام بخرید و ۱۰ ماه هم ماهی ۱۰ میلیون قسط بدید .

میتونید هم همین ۱۰ میلیون رو ماهیانه طلای بدون اجرت بخرید . 

سلام دوستان خوبین؟من ی ادم بسیار شکمو و هوسی هستم و تنبلخیلی از روزا حال غذا درست کردن ندارم فورا می ...

اشتباه نکن. من رفتم چکاب سینه و گفتن کیست داری. دو سالی هست مثل شما فست فود زیاد میخوردم. نوشابه. قهوه. کاکائو. هله و هوله.... خدا شاهده الان چند ماهه همرو ترک کردم. چندروز پیش دلم یک چلوکباب خواست تا دقیقه ۹۰ رفتم واسه واریز. ولی برگشتم. به سلامتی خودت و بچه هات اهمیت بده. اراده کنی میشه

دیشب طلافروشی که قبلا ازش خرید کرده بودم زنگ زد طلا شکسته دارم اگه می خواهید بیاییدمنم کلا ۲۱ تومن ...

چقدر اطراف شما طلا شکسته سخت گیر میاد 

شهر ما که هر لحظه بخوای طلای شکسته رو موجود دارن و هیچ درصدی بالاتر از تابلو نمیگیرن

منم از اول سال هشت و نیم گرم  طلاشکسته خریده بودم روز سه‌شنبه رفتم با یه النگوی مستعمل تعویض کردم باوزن ده گرم و اجرت ۴درصد 😍

مقداری هم پس انداز نقدی داشتم و ۳میلیون و ششصد به طلافروش بدهکار شدم . 

فعلا جیبم خالیه ولی  قول دادم نهایتا تا یک هفته تسویه کنم انشاالله خدا کمک کنه به راحتی برام جور بشه  

چرا طلا شکسته میخرین 

بدون اجرت نمیخرین

بعد نگهداریش براتون سخت نیست 

در ضمن طلافروش کدوم شهر یک و نیم درصد میده 

چقدر اطراف شما طلا شکسته سخت گیر میاد شهر ما که هر لحظه بخوای طلای شکسته رو موجود دارن و هیچ درصدی ب ...

چه خوبه شکسته به قیمت تابلو 

آره متاسفانه نمیدن ،  اون خانم هم به این شرط داد که مشتریش بشم..

انشالا به زودی جور میشه عزیزم 

2810