2777
2789
بله عزیزم...سکه تمام بهار آزادینمیخام طلای دست دوم هم بخرم...میخام حتما سکه باش.خدا بد نده آرشیدا جا ...

فدات شم

پسرم کف دسشویی مایع دسشویی ریخته بود سُر خوردم استخون ساق دستم ترک خورده

عزیزم همیشه میگن سود آزادی بیشتره اما امامی خوش فروش تره

تو گوگل هم سرچ کن جدول سود تو سالهای مختلفش میاد که آزادی سودش یکم بیشتر بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گرمی ۳/۷۸۸/۰۰۰ تموم شده برات بنظرم خوبه گرمی ۳۰۸۰۰۰ بالای تابلو شده مبارکت باشه خوب گرفتی نگران نباش

ممنون عزیزم یه بار رفتم انگشتر خریدم دست دو  یک گرم و 420 سوت بود 20 درصد سود ازم گرفته بود یادم که میاد اینقدر ناراحت میشم میگم یه گرم طلا اونم دست دوم واقعا گول زدن داره دیگه 

چه پست قشنگی‌کلی انگیزه گرفتم😍منم دیروز مربای انجیر درست کردم با مغز گردو و خلال بادوم

لطف داری نوش جانتون بی زحنت توگروه آشپزی یا دورهمی دستورشو بزار بچه ها استفاده کنن عزیزم‌

بچه ها دیروز تو اینستا یه پیج طلا فروشی دیدم تو بازار بزرگ تهران که خودشون سازنده ان

سود و مالیات نمیگیرن فقط اجرت ساخت میگیرن

تو هایلایت نوشته بود قسطی هم میده با سود ۵ درصد 

الان عکسشو میذارم

وقت کردین یه تحقیق کنین ببینین به صرفه ست به منم اطلاع بدین لطفا🙏🙏❤

ما هم تا حدودی تقسیم کار داریم اینجوری نیست که تمام کارها رو من انجام بدم من هم هفده سال ازدواج کردم ...

بله درست میفرمایید

واقعا آقایون دغدغه کمتری دارند 

ماشین ظرفشویی هم میتونه خیلی کمک کننده باشه

و اما در مورد مدیریت اقتصادی  

جایی که ما زندگی میکنیم ‌

اجاره ها بالا رفته ،بعضی یا نمیتونن این مبلغ رو بدن  

با چنتا از خانوما که صحبت میکردم گفتن نمی‌دونیم چکار کنیم؟ 

۱۲ تومن اجاره واسمون زیاده  

چن تاشون بچه ۱۸ سال و بالاتر دارن  

حقوقشون هم خوب بوده 

جالب اینکه با وام گرفتن بیگانه هستن 

دنبال مسکن مهر و ملی و ...نرفتن 

مدیریت اقتصادی ندارن 

کلا خیییلی بی فکر و در لحظه زندگی میکنن 

وگرنه همسراشون کاری و نرمال هستن 

خواستم اینو بگم عزیزان بعضی از کاربرای عزیز هم همین مشکل رو دارن. 

از این تاپیک خیییلی یاد میگیرن  

چیزی که واسه ما عادی یه ،یا انجام دادیم واسه بقیه جدیده   

مثلاً میگن واااای چه جوری قسط مسکن ملی رو بدیم نههههه نمی‌رسه 

ولی سه نفر هر ماه کاشت ناخون و ژلیش و ترمیم بااااید انجام بدن 

خریدن لباس زیاد و متنوع  

خانوم خونه بااااید شیک و قشنگ بپوشه ولی نه هر ماه خرید کنه 

خریدن میوه و سبزیجات از جای گرون پول هم کم بیارن میگن بنویس به حساب 

بدون برنامه خرید کردن مثلاً دو هفته اول بکوب خرج خوردن و گردش ،نیمه دوم ماه معطل  

یک هفته آخر ماه پولی در بساط ندارن. 

بچه مجازه تا صبح بیدار باشه،تا ظهر بخوابه ،هر چقدر دوست داره تفریح بره،درست..درس نمی‌خونه کلی پول کلاس خصوصی که آخرش هم تجدید میشه دوباره هزینه و گرفتاری 

مصرف نت بی رویه 

گردش و تفریح هم اندازه داره یه آخر هفته بمون خونه ات  

پنج شنبه برو چنتا بانک دنبال وام 

آره نمیتونی مسکن ملی ثبت نام کنی ولی مبل تمیز رو عوض می‌کنی ،مبلتو بشور چنتا کوسن جدید بگیر. 

همون ۴۰ تومن رو به یه زخمی بزن وقتی گیر پول پیش خونه هستی این ولخرجی یه 

پرده عوض کردن ولخرجی یه. 

ما همه تنوع و خونه شیک رو دوست داریم ولی نسبت به شرایط زندگی و در آمدمون باید تصمیم بگیریم 

طلاهاتو بفروش بعداً کم کم میخری چونکه خونه مهمتره 

بی خیال بودن و حرکت نکردن چیزی رو حل نمیکنه 

بچه ها این خانواده ها تو پول پیش خونه موندن در صورتی که از محل کارشون هم وام خوبی میدن ،بن و مزایا دارن  

حتی پیش‌فروش مسکن 

عالی بودتو که شاغلی باید چند مدل غذای فریزری داشته باشی که میای سریع یک برنج بذاری و مهارت آماده باش ...

بله‌درسته ولی همسرم خورشت فیریزری نمیخوره لوسسه بچم همین دلمه و سس غذا رو هم نمیدونه 😁

کلی منت میذارم ک من میام غذای تازه میذارم برات 😁

پس انداز از خرج خونه  بله یک گرمه ک مخفیه ک به وقتش به اسم وام و قرض رو میکنم 

از حقوق خودم  کامل تبدیل میکنم گاهی چیزی خوشم بیاد میخرم 

ک وسایل خونه اصلا نمیخرم. وسایل جینگیلی مینگیلی برای حفظ روحیه ارایشی بهداشتی  و لباس نهایتا 

قدر خودتو بدونید خانوما چیزی ک میخواین و حقتونه رو با سیاست با زبون نرم با قلقی ک بلدید راه ببرید 

احترام دو طرفه بزارید به خانواده همسرتون هم هر چقد ک از دستشون ناراحتید احترام یادتون نره گاهی یه سلام  سادس ولی لحن و قیافه نشون میده کی جو گرفتتش کی مثه خود طرف برخورد میکنه همسر من روزای اول گیر میداد بعد  رفتار منم دید رفتار مادرشم دید الان کشیده کنار 

من یک ماهه قهرم با مادر همسرم  ولی  مادر همسرم مریض بود آش پخته بود برای خودش  پسر مجردش دوست نداشت  میخواس غذا بگیره از بیرون نذاشتم من غذا فرستادم براش  

به چشم شوهرم اومد

همین بسه برای من 

خیلی حرف زدم امروز 

🤐💖💖💖💖

سلام دوستان روزهای گرم تابستونیتون بخیر چند روز دیگه تولد پسرم هستش و کیک تولد پسرم رو میخوام خودم درست کنم واسه ۳۵نفر اما چون تسترم کوچیکه و قالب بزرگ ندارم میخوام ی کیک  نسکافه ای کوچولو واسه  رو میز جلوی پسرم درست کنم و تزیین کنم و شمع پنج سالگیش رو بزارم روش اما واسه پذیرایی از مهمونا کیک خامه ای درست کنم تو قالب مستطیلی که دارم بعد کیک رو به تعداد برش بدم   بزارم داخل ظرف  در دار مخصوص  کیک  و  پذیرایی از مهمون هم اینجوری راحت تره چون تسترم کوچیکه  باید چندتا کیک رو  روز قبل تولد بپزم و به نوبت خامه کشی و فیلینگ موز گردو بزارم  قبلاً ی بار واسه مهمونام که پونزده نفر بودن درست کردم و عالی شده بود اینبارم ریسک میکنم واسه سی و پنج نفر درست میکنم و به صرفه تره و همینطور سالمتر خوشمزه تره  هروقت درست کردم اینجا میام میگم ریز قیمت ها و و قیمت تمام شده ی کیک رو 

دیروز بازار بودم هدیه تولد پسرم رو گرفتم به انتخاب خودش ی ربات گرفت ۳۲۰۰۰۰۰با ی مرد عنکبوتی ۱۱۰۰۰۰

همسر خواهر شوهرم فوت شده و همسرم گفت واسه دخترش اسباب بازی  بخرم که گفتم نه و لباس بگیریم بهتره اسباب بازی واسه بچه واجب نیست و لباس بهتره و سیصد دادم لباس واسه دختر خواهر شوهرم   و پسرم هم چند دست لباس داشت که زانوی شلوارش  پاره شده بود  که انداخته بودم فقط  تیشرتاش مونده بودن که چون نو بودم دلم نمی اومد بندازمشون   این شد که ی شلوارک مشکی خونگی براش گرفتم ۷۰۰۰۰ جنس خوب که خودم هم باورم نشد قیمتش مشکی گرفتم که به  همه رنگ  تیشرتای تکش بیاد  و اینجوری دیگه از خرید لباس واسه پسرم صرف نظر کردم چون ماه قبلی دو دست جدید گرفته بودم  با خرید این شلوار تنوع لباسش می‌ره بالا و تعداد  دست لباس خونگیش هم زیاد شد و چون میدونستم خریدامون طول می‌کشه  شام سالاد الویه درست کردم و نون باگت بیست تومن از بازار خریدیم   تو ماشین خوردیم چون هوامون گرمه نمیشد رفت تو پارک خورد و صدای پسرم هم در نیومد هی بگه گشنمه خوراکی میخوام 

من باور دارم خواستن توانستن هست
تو قوی ترین هستیافرین بهتبچه هات خیلی بهت افتخار میکننمن ارشد که بودم سال آخرم، دوستی که بعدا بیشتر ...

زهرا جان من خیلی بهت افتخار میکنم

لذت میبرم وقتی میبینم یه خانم اینجوری برای خودش ارزش قائله و اینقدر قشنگ و با اعتماد به نفس رفتار میکنه🥰🥰😍

هروقت اسمت رو میبینم یه لبخند میشینه رو لبم و تا حالا خیلی چیزا از خودباوری و تلاش‌هات یاد گرفتم😍😍😍

خیلی ممنونم که برامون مینویسی دختر قشنگ😍😍🥰

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
و اما در مورد مدیریت اقتصادی جایی که ما زندگی میکنیم ‌اجاره ها بالا رفته ،بعضی یا نمیتونن این مبلغ ...

فرمایشات شما صحیح

خداروشکر هم تو این تاپیک هیچ کس با مردایی که غریبه پرستن و دست بزن دارن و ... برخورد نداشته همیشه پول هست فقط باید مدیریت بشه

ولی خیلی زندگیا هست که مرد نه اجازه کار به همسرش میده، نه اصلا حقوقی چیزی نشونش میده، یه پولی شاید بیاد که خانوم خرج خودش نکنه خرج فک و فامیل اقا میشه

مثلا یکی از خانوما رانندشون رو مثال زد که گفته ۱۰ میلیون میخواد پول سفر بده، الان مثلا سفر نرن این پول میره تو جیب خانوم خونه که براش برنامه ریزی کنه؟

مردایی رو ندیدین که با هزارتا زن همسایه و بقال و ... مشورت میکنن ولی با زن خودشون نه؟

در جهت نقض صحبتای شما نگفتم در جهت تکمیلش گفتم❤

دقت کنید خیلی دوستانی که تو این تاپیک وام میگیرن و پس انداز میکنن حقیقت رو به همسرشون نمیگن، به دروغ متوصل میشن که البته من بهشون خرده ای نمیگیرم، هرکس بنا به شرایط زندگیش یجور عمل میکنه‌، ولی شاید کسی هم نخواد اینکارو کنه دلیل بر بی سیاستی و اهمالش نیست

یا مثلا همه خانوما نمیتونن کار کنن خیلی راحت صاحبکارشون بیاد خونه، یا بهش زنگ بزنن پول بگیرن و اینا

تجربیات همه عالی و مفیده ممنون از همه دوستانی که وقت میذارن

ولی نسخه پیچیدن واسه بقیه ⛔⛔⛔

بهتره از نکات دوستان جهت ارتقای زندگی خودمون باشیم و دنبال عیبای بقیه نگردیم، خدا ستارالعیوبه ما که بنده هاشیم کی باشیم قضاوت کنیم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810