2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم واقعیت برام مهم نیست مالیات هم داشته باشه میخرم اگر تومن‌ نگه دارم پولم بیشتر پودر میشه ...

خداروشکرررر یکی ازاین حرفا زد دل من اروم گرفت ،،،،منی که یه النگو رو با 22درصد خریدم😶داشتم ناامید میشدم

قربونت برم عزیزم ♥️ بانو جان عزیز  خیلی لطف کردی اومدی و برای دوستمون نوشتی  خدا به اند ...

مممنون عزیزم الاهی هرچی دعا درحق دیکری میکنی اول نصیب خودت بشع، سوالم اینه نکنه اشتباه کردم بیست تومن جنس مردانه اوردم همش استرس دارم،چون میشد اونو با بیست تومن دیگم میشد چهل بزارم سه ماهه بانک و وام بکیرم، از طرفی این خودش یه سرمایه گذاریه درامدم بیشتر میشه. 

واینکه عزیزان من همیشه پستهارو میخونم مخصوصا پستهایشما معصومه جان و وقتی خوشم میاد میخام لایک کنم میگم معصومه  اعلاناتش پر میشه سخته بخاد سوالاتو پیدا کنه جواب بده برا همون سعی میکنم لایک کمتر بزنم مگر اینکه خیلی خیلی خوشم بیاد و نتونم جلوی خودمو بگیرم، 

من ۴۰گرم آب شده خریدم .چرا فروشش دردسره؟؟

کد۶ رقمی روی طلا رو بگو عیار طلایی رو که خریدی میگه.تاریخ تعیین عیار طلا.و آزمایشگاهی که ری گیری انجام شده.

اتحادیه طلا تلفن گویا. ۸۸۹۳۱۸۳۳

طلای آب شده نباید از ۷۳۵ عیار ش پایین‌تر باشه وگرنه ثبت نمیشه

برای اینکه بدونید کارگاهی که طلا ساخته فعال هست هنوز یا نه ب شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیام میدید 

اون کدی که روی طلا اب شده هست مثلا e13

قبلش حروف جی رو بزرگ تایپ میکنید اون حروف مثلا e۱۳. اون ای رو هم بزرگ تایپ میکنید بعد عدد .بهتون میگه کارگاه فعاله یا خیر از کارگاهی که فعاله خرید کنید بهتره البته این موارد رو باید همون روز خرید انجام بدید 

فاکتور خرید هم کامل بگید بنویسه عیار وزن اسم کارگاهی  که آب شده طلا ..

سلام عزیزم خدودا وقتی معدل حسابت به ۵۰۰ هزار تومن وام برسه زمان خاصی نداره بستگی به مبلغی داره که ...

ممنون عزیزم اخه ۱۰۰ تومن  پول همسرم دستمه چند روز گزاشتم . الان یکی دو روز هیچی نیومده امتیاز.

بازم ممنونم

ببخشید از کجا میدونین که ایران خودرو قراره برای عید قربان یا غدیر پیش فروش بذاره؟ چون منم منتظرم اعل ...

دو تا عید پشت سر هم ، حدس میزنم فروش داشته باشن و گرنه مطمئن نیستم

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

سلام خانوما کسانی که از دهکشون اطلاع ندارند میتونن از طریق سایت سازمان رفاه دهکشون رو ببینند همینطور ریز درآمد و مخارج چن سال اخیرشون رو 

فقط باید با سیمکارت سرپرست وارد بشید 

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
گلم نمیدونم کسی جوابتون رو داده یا نه ...سفارش من معمولا ۳ یا نهایت ۴روزه میرسه ...از نظر ارسال و پش ...

عزیزم قلک طلا کدوم قسمت سایته چجوری باید واریز کنیم میشه لطفا توضیح بدین؟! ❤️

البته من از تاپیک عقبم نمیدونم به کسی جواب دادین یا نه

مرسی عزیزم🌹

سلام خانوما من تازه این تاپیک ودیدم...

راستش مشغله ی ذهنی من الان مدرسه ی دخترمه...

ازیه طرف میگم تومدرسه ی خوب بنویسمش که محیط خوب باشه چون استعدادش خوبه حیف نشه...

بحث تربیتی شم خیلی برام‌مهمه چندجا هم رفتم برای پایه اولش باپول سرویس ۴۰تومن حدودا درمیاد یکسال...

زندگی مونم متوسط یه ماشین داریم یه آپارتمان کوچیک .

یعنی این مسئله دغدغه ی الان خودم وهمسرم شده..واقعا موندیم چیکارکنیم؟

راستش مهدو یه جادولتی نزدیک خونه گذاشتم اخلاقش خیلی تغییر کرد..اصلا به تربیت و..اهمیت نمیدادن چشمم ترسیده شماباشین چیکارمیکنین؟؟

۴۰تومن ومیگین فدای سردخترم...یا نه میزارین دولتی؟تجربه ای دارین ممنون میشم بگین میام میخونم

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
سلام خانوما من تازه این تاپیک ودیدم... راستش مشغله ی ذهنی من الان مدرسه ی دخترمه... ازیه طرف میگم ...

بذار جای خوب عزیزم این بهترین سرمایه گذاریه مطمئن باش هزاربرابر بیشتر جواب میگیری

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810