2777
2789
خانوما میتونم برا ۱۳ صفر ؛ الان خریدامو اینترنتی بزنم ؟؟ یه پارسیان کوچیک میخام از همون مدوپد بگیرم ...

اره دیگه عزیزم الان وارد سیزدهم شدیم دیگه، ایشالا به امید خدا خونه دار شی بزودی خبرشو بدی بهمون نازنینم 😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مممنونم معصومه جان، چققققققد شما خوش قلب و خانوم هستی، منم هم سن شما هستم، البته فک کنم من از نظر سن ...

شما لطف داری عزیز دلم ❤️ خوبی و خانومی از خودت عزیزم 

اختیار داری ب ❤️ شکسته نفسی نکن 

همین که وارد جمع خوبان شدی ...متحول میشی 😍

منم منتظرم فقط ...پیشرفت های کوچیک و بزرگ شمارو ببینم و ذوق کنم 😍

نزدیک شدن به پیشرفت هم خودت میدونی دیگه عزیزم 

اراده میخواد و گزارش کار 😊

که حوصله به خرج بدی 

و بیای برای دوستان بنویسی که هم حساب کتاب کار دست خودت باشه و هم انگیزه ای بشه  برای خودت و هم دوستان 😍

ببینم چیکارا می‌کنی دیگه 😍از همین فردا شروع کن 

و کولاک کن تا پایان سال 😊😍

شما لطف داری عزیز دلم ❤️ خوبی و خانومی از خودت عزیزم اختیار داری ب ❤️ شکسته نفسی نکن همین که وارد جم ...

چشم استاد عزیزم 😍😍😍

من دارم فشرده تاپیک های دیگه رو میخونم، اسکرین میگیرم که مرور کنم بدونم چجوری مدیریت کنم، باز اگر سوالی بود ایرادی نداره بپرسم ازتون؟ 

تو همین مدت کم هم خیلی چیزا ازتون یاد گرفتم 

من هر سری پسرم رو می‌بردم کلاس کلی چیز میز الکی میخریدم براش ولی از بعد آشنایی با ابن تاپیک خیلی کمتر شده 

همیشه بی رویه خرید میکردم برا مهمونی ها، هم ترشی، سالاد، سلزی، نوشیدنی همه چیز میذاشتم ولی این چند روز به لطف راهنمایی های شما مهربانو فقط یکی و میذاشتم اونم با سلیقه و زیبا 

یک کار دیگه هم که تحت تاثیر این تاپیک انجام دادم این بود که من مهمون که میومد مصرف مایع دستشویی مون خیلی زیاد بود، همسرم توی شرکت کار میکنه ماهیانه سهمیه شامپو سر شامپو بدن تاید خمیردندون دارن، اونوقت بنظرتون من اینا رو چیکار میکردم؟؟؟؟؟ میدادم به این و اون 😑😑😑😑😑😑

چون خودمون همه اینا رو خارجی استفاده می‌کنیم

بعد از آشنایی با این تاپیک اومدم شامپو بدن ها رو با آب قاطی کردم  ریختم تو جای مایع دستشویی، هم از نظر اقتصادی به صرفه تر بود، هم اینکه الکی نبردم بدم به این و اون بی ارزش هم بشه، بگن آره فلانی مفتی گیرش اومد داد به ما 

سلام خانما مهلت وکالتی کردن حساب برای ثبت نام ماشین تمام شده؟به نظرتون عاقلانه س طلا بفروشم برا ثبت ...

امروز ۲۸ م آخرین روز برای وکالتی کردن هست عزیزم 

بانک ملت خودش ۱۳۰ اعتبار میده ۱۰۰ باید خودت بزاری

زودتر اقدام کن اگ حساب بانک ملت داری برو کافی نت برات وکالتی کنه 

اره دیگه عزیزم الان وارد سیزدهم شدیم دیگه، ایشالا به امید خدا خونه دار شی بزودی خبرشو بدی بهمون نازن ...

الهی قربون قلب اکلیلیت برم‌ایشالا ایشالا🥹 

ایشالا شمام به خاسته هات دونه دونه برسی بزودی 🫂

خانوما میتونم برا ۱۳ صفر ؛ الان خریدامو اینترنتی بزنم ؟؟ یه پارسیان کوچیک میخام از همون مدوپد بگیرم ...

عزیزم همون‌طور که وقتی فردا شهادت هست از غروب روز قبل مراسم تعزیت دارن 

روزهای قمری از غروب امروز تا اذان مغرب فردا هستن مثل تاریخ شمسی نیست که از ساعت 12شب شروع بشن  در مورد اعتقادش کاری ندارم صرفا جهت اینکه این روز شروع شده

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

سلام به خانوم های گل مخصوصا معصومه جان...

چند ماهی میشه که با این تاپیک آشنا شدم و طبق گفته های معصومه جان هدف گذاری کردم..

یکی از هدف هام برای امسال بیست گرم طلا بود برای منی که خانه دارم و درآمدی ندارم فقط کارت یارانه دستمه..

واقعا غیر ممکن ب نظر میرسید بتونم بهش برسم ولی...

فروردین دوازده گرم ست دستبند و انگشتر خریدم(وام خونگی پارسال که خرج نکرده بودم با همون یارانه)...

و امروز....

مسیرم خورد به طلافروشی😍 یه گوشواره که خیلی وقت بود دوسش داشتم و میخواستم بخرم بدون اجرتش رو دیدم و یارانه امسال و مقداری پول که ذره ذره جمع کرده بودم هم رفت برای گوشواره قشنگم..۵ گرم و ۳۵۰سوت رو ۱۹ میلیون و ۹۰۰ حساب کرد..

ان شالله تا اخر سال اون چند گرم باقیمونده رو هم بخرم (البته دیگه پولی ندارم) ولی تلاشمو میکنم که هدف ۲۰گرم طلا تیک بخوره..🙂

دوستتون دارم 😍

2810