2777
2789
فقط ویپاد اینجوری حساب میکنهوامای دیگه وقتی میگن ۲۳ درصد یعنی هر سال ۲۳ درصد از کل پول وام رو سود با ...

مرسی متشکرم که انقد دقیق گفتین و مثال زدین 🙏🏻🙏🏻☘️☘️.. 

بازم بهرحال چاره ای نیست هرجورم‌حساب کنند  باید برای شروع  وامو‌گرفت منم بیصبرانه منتظرم بهم بدن دعام کنین ✨🌻🌻

مرسی متشکرم که انقد دقیق گفتین و مثال زدین 🙏🏻🙏🏻☘️☘️.. بازم بهرحال چاره ای نیست هرجورم‌حساب کنند ...

اتفاقا ۱۲ درصد خیلی وام خوبیه اونم تو تورم ایران 

امیدوارم زودتر براتون جور بشه 🙏 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام من یه حساب دارم برا وام گذاشتمش داخلش پول هست

اگه وکالتی کنم اون حساب رو  باز امتیاز وام بالا میاره تو این مدت که بلوکه س

ممنون میشم اگه کسی خودش بانکیه یا همسرش یا اطلاعاتی داره جواب بده خیر ببینید 

به هرچی که دوست داریمیتونی هدف بذاری برای ماشین یا برای گرفتن وام یا لپتاب یا زمینمنم مثل تو مجرد هس ...

اره عزیزدلم ؛ هدفم کرفتن وام های متوالی و تبدیل به طلا و ،.. تهش رسیدن به یه خونه نقلیه 

عزیزم بله منم به گذشته این مدت  فک‌میکردم،  دقیقا با همین هرجا ریخت و‌پاشا گذروندم و درنهایت دوستان خاصی برا ادم‌نمی‌مونن و یادشون میره ، حتی خواهر خود ادم هم به این نتیجه رسیدم نباید ریخت و پاش کنی و هزار جور کادو ‌وسیله چون بقول خودت هیچکی نمیاد اندازه خودت بفکرت باشه و دل بسوزونه تهش تو میمونی و تنهایی و بی پشتوانگی .

دقیقا ماهایی که مجردیم از الان بد نیست پسنداز کنیم واسه روز مبادا و هرچن همینم نباید جسارتا جوگیر شیم و تا چیزی میشه بگیم‌ما پولداریم چون خودمو میشناسم دلم‌میخاد ب عالمو ادم کمک کنمو پناه بدم . 

راستی شما چند سالته ؟ شاغلی ؟ خیلی موافق بودم با حرفات افرین 🌱🌱🌱✨✨🌱

سلام به همه دوستان من از ۱۳ صفر پارسال با شما عزیزان هستم 

از وقتی باهاتون آشنا شدم تونستم ۴۵ گرم آشکار ۱۰ گرم مخفی طلا بخرم 🥹

امسال ۱۳ صفر میخوام واسه خودم اسباب بازی ماشین بگیرم 

تا با کمک پروردگار و تلاش خودم بتونم ی ماشین بخرم🩵

ممنون میشم واسم دعا کنین بتونم ماشینمو بگیرم🙏😘

سه ماه باید ۱۰ تومن باشه که ۱۰ تومن بهتون بدن حداقل برآیند هر ماه باید ۳ تومن باشهمثلا میتونید دو ما ...

ممنون عزیزم اینطوری باشه بدردم نمیخوره من کلا ۵ تومن دارم     پس همون تو ویپاد سکه جمع کنم شاید بهتر باشه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام عزیزم من نزدیک سه ماهه که خودم اشتروکش رو خریدم . ببین من یه مبلغی رو برای اشتراک دادم اندازه ۴ ...

سلام عزیزم بهتون درخواست دوستی دادم ممنون میشم قبول کنین 

ازتون کمک میخواستم که چجوری اشتراک بخرم چون هرچی تو سایت میزنم چیز خاصی بالا نمیاد 

اتفاقا ۱۲ درصد خیلی وام خوبیه اونم تو تورم ایران امیدوارم زودتر براتون جور بشه 🙏

ببخشید من میتونم بدون اینکه وامهای پلکانی ۱ تومن و ۲ تومن و.. رو بگیرم میتونم پول بزارم تو حساب برا وام ۵۰ میلیونی یا حتما اول باید اون وامهای کوچیک رو بگیرم؟

بله من الان کمتر از سه ماهه هر روز برداشت میکنم

میشه بیشتر توضیح بدید دربارش ؟چطوری میشه اینکارو کرد؟شما خودتون چقدر گذاشتید و ماهانه چقدر میگیرید شرمنده خیلی سوال پرسیدم میخوام اگه خوبه منم انجام بدم

ببخشید من میتونم بدون اینکه وامهای پلکانی ۱ تومن و ۲ تومن و.. رو بگیرم میتونم پول بزارم تو حساب برا ...

طبق چیزهایی که اینجا خوندم بله میشه. 

نیاز نیست حتما وام پشتوانه رو بگید. 

میتونی فقط وام برایند بگیرید. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
دقیقاباخرفاتون موافقم. منم مثل شما بخاطر چندگرم طلای بیشتر که برای سال بعد نیازش داریم این تابستون خ ...

کار خیلی خوبی کردی 

همین حرفا بهشون قوت قلب میده

طلایی که از زحمت خودشون بوده بخواد ارامششون رو صلب کنه چه فایده ای داره!!

بخدا حتی برکتی نخواهد داشت به عینه دیدم دیگه

خودخواهیِ اگه بخوایم بیش از توانشون بهشون استرس وارد کنیم...

این چطوره شرایطش عزیزم ؟ اسم شرکت چیه ؟ خودتون حاضرین توش سهام بخرین ؟ ادم بابدبحتی وام میگیره باید ...

من نمیدونم شرایط این شرکت چیه ولی قبلا از این مدل سرمایه گذاری ها سیلی محکمی خوردم و تو زمان بیکاری شوهرم ، همه پولمون رفت ،  بگذرد که چه بر ما گذشت....

اسمش روشه ، باید ریسک کنی ، یعنی ببین اگه پولت بره ، به چه وضعی میفتی!! 

خدا ما رو کمک کرد و پس از فراز و نشیب های زیاد ، بالاخره به مقصد رسیدیم ولی روزایی که از ما باطل شد ، چطور میخواد جبران شه ؟؟؟؟ هر چند که پولمون هنوز که هنوز بهش نرسیدیم در حالیکه حکم قطعی دادگاه داریم 

افسرده شدم ، چقدرررر  اذیت شدم ، فقط خدا میدونه   شوهرم جور حال بد منو و مسولیت زندگی و بچه و ..... رو کشید ، اگه همچین کسی رو نداشته باشی میخوای چیکار کنی ؟؟؟؟؟

میخوام بهت بگم ،  گاهی با یه تصمیم غلط ، کل آرامش زندگیمون میپره و ممکنه خدای نکرده آسیب های جبران ناپذیری ببینی 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
ممنون عزیزم اینطوری باشه بدردم نمیخوره من کلا ۵ تومن دارم پس همون تو ویپاد سکه جمع کنم شاید بهتر ...

درسته عزیزم کلا وام ویپاد بهتر از بلو هست چون هر وقت پول تو حسابتون باشه بهتون سکه میده 

میتونید حتی یکسال بعد وام رو بگیرید

ولی بلو حتما باید سه ماه پشت سر هم باشه واسه ۱۰ تومن اولی که وام میده

اگر بینش یه ماه میانگینتون از ۳ کمتر بشه دوباره از اول باید سه ماه دیگه تو حسابتون باشه

تازه از وسط ماه هم حساب نمیکنه مثلا از یک تیر تا ۳۱ تیر اینجوری

کلا وام ۱۰ تومنی بلو خیلی شرایطش مسخره اس 

ببخشید من میتونم بدون اینکه وامهای پلکانی ۱ تومن و ۲ تومن و.. رو بگیرم میتونم پول بزارم تو حساب برا ...

نه اون وام یه تومنی و اینا کلا جداست شما پولو بذارید تو ویپاد خودش بهتون سکه میده واسه وام برآیند

واسه ۵۰ تومن یک ساله باید ۵۰ تومن سه ماه بذارید 

اگه اهل ریسک هست من یه پیشنهاد عالی براش دارم یه شرکت خارجی از شهرداری مجوز گرفته و شرکت ثبت کرده بر ...

سلام عزیزم میشه توضیح بدی چطور باید این سهام رو خریداری کنم،اخه من تا حالا اصلا سهام نگرفتم بلد نیستم  

2810