2777
2789

اومدم یه تجربه از خودم بگم و برم

یه وقتایی تو شرایط نا مناسب یه تصمیم هیجانی میگیریم و نظم و برنامه زندگیمون رو به هم میریزیم 

به نظرم اینکه کی پس انداز کنیم و چقد خیلی مهمه

درک شرایط حال و اینده مهتر

چند وقت پیش تقریبا کیپ کیپ قسط داشتیم 

تا یکی دو قسطش تموم شد هنوز نفسی نکشیده وام ۱۰ تومنی ویپاد گرفتم و باش طلا خریدم ...با اینکه میدونستم قرار طی یکی دو ماه اینده مبل بگیرم و به پول پیش بیشتری نیاز دارم و در عین حال همسرم اخطار داده بود که اوضاع شرکت خوب نیست و قراره تاریخ حقوقها پس و پیش بشه ولی به حرفش گوش ندادم و کار خودمو کردم...چندتا وسیله هم از اشنا خریدم و قسطا همچنان زیاد میشد 

بعد ازون شرایط خیلی سخت شد بیشتر از همه خودم که مسببش بودم...چندتا اتفاق یهویی هم افتاد و حتی برای خرج روزانه هم مجال نبود

این تصمیمات هیجانی و بدون فکر من همه چیز رو ریخت بهم ...دو سه گرم طلا و چندتا وسیله ای که تو اون شرایط ضروری نبود ارامشمون رو گرفت

چند روز پیش با پیشنهاد خودم یه پارسیان ۱.۵۰۰ سوتی فروختم و یه گوشه ای از هزینه های واجب رو پوشش دادم

میشد نفروشم و دوباره به قرضا اضافه کنم ولی ترجیح دادم بیشتر از این متحمل استرس و فکر و خیال قسط نشیم

خواستم بگم درسته پس انداز خوبه ولی نه به هر قیمتی

خواستم اول به خودم یاد اوری کنم که حواسم به روحیات و ظرفیت خودمون باشه ...گاهی یه خواب راحت ...یه زندگی نرمال ارزشش خیلی بیشتر از یکی دو گرم طلایی هست که با زور و سختی خریدیم برای روز مبادا یا هدف طولانی مدتی که حالا حالا نمیشه بهش رسید

یه خورده که اوضاع بهتر شد بازم پس انداز میکنم ولی این بار خیلی عاقلانه تر از قبل❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۶ ماهه آره۹/۲۰۰ تومن خوب ۱۲ ماهه میشه نصف اون یعنی۴۶۰۰

خب خوبه باز ،  مرسی 

امیدوارم زمانیکه تونستم از ویپاد این‌وامو بگیرم باهاش طلا بگیرمو اون‌سود ۲۳ درصد که باید به وام‌پرداخت کنمو ازش دربیارممممم

خب خوبه باز ، مرسی امیدوارم زمانیکه تونستم از ویپاد این‌وامو بگیرم باهاش طلا بگیرمو اون‌سود ۲۳ درصد ...

ان شاالله عزیزم

واسه ۵۰ تومن یکساله باید۵۶ تومن پس بدید درسته میگن ۲۳ درصده ولی چون هرماه که قسط میدید سود ماه بعد به اضافه وامی که مونده تعلق میگیره نهایتا که حساب کنیم ۱۲ درصد سود میدیم 

به نظر من که واقعا خیلی وام خوبیه اینکه سریع همون لحظه واریز میشه بدون ضامنه و سودش ۱۲ درصده عالیه

منم همین ماه ۵۰ تومن ۶ ماهه گرفتم طلا خریدم

ان شاالله شما هم زود بتونید بگیرید طلا بخرید لذتشو ببرید

ان شاالله عزیزمواسه ۵۰ تومن یکساله باید۵۶ تومن پس بدید درسته میگن ۲۳ درصده ولی چون هرماه که قسط میدی ...

قربون شما ان شالله  ان شالله😍

فقط ببخشین اونجاش که میگین ۱۲ درصد میشه رو‌نگرفتم چطور شد 

سود ماه بعدو اینا میشه کنی‌ولضحتر بگین. 

الان جایی که که وام پنجاهی منتظرم بدن که بذارم‌ویپاد گفتن ۱۲ درصده و ماهی ۱و ۲۰۰ اینا برام‌میوفته البته اون ۳۶ ماهس

قربون شما ان شالله ان شالله😍فقط ببخشین اونجاش که میگین ۱۲ درصد میشه رو‌نگرفتم چطور شد سود ماه بعدو ...

عزیزم شما ۵۰ وام میگیری یک ساله ۵۶ پس میدین این ۶ تومن که اضافه شده میشه ۱۲ درصد

مثلا این ماه که ۴۶۰۰ قسط بدید ماه بعد سود بقیه ی پول که حدودا میشه ۴۵ تومن رو باید بدید یعنی ۲۳ درصده ۴۵ تومن برای ماه دوم حساب میشه دوباره ماه بعد هم سود باقیمانده پول رو میدین 

نهایتا وقتی حساب کنید رو کل پول شما ۱۲ درصد سود دادید

قربون شما ان شالله ان شالله😍فقط ببخشین اونجاش که میگین ۱۲ درصد میشه رو‌نگرفتم چطور شد سود ماه بعدو ...

این وامی هم که قراره بگیری ۱۲ درصد ۳۶ ماهه باید قسطش ۱۹۰۰ باشه چون ۱۲۰۰ در ۳۶ ماه از ۵۰ تومن کمتر میشه

نمیدونم چرا اینقدر حس خوبی نسبت به شما دارم❤💛💜😍😍😍😍

ای جانم

تو اون صدا و اون حسی رو از من متوجه میشی که درون خودت داری

این رو جدی گفتم ها. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم شما ۵۰ وام میگیری یک ساله ۵۶ پس میدین این ۶ تومن که اضافه شده میشه ۱۲ درصدمثلا این ماه که ۴۶۰۰ ...

وای چجالب 

من همیشه فک‌میکردم تا اخر قسط ، کل پول رو در نظر میگیرن🥲🥲

حالا بااین تفسیر ؛ فرقی نداره که ادم بطور کلی با چه مدت زمانی وام رو‌برداره ؟ مثلا یکساله یا بیشتر ؟؟ بازم همین طوره دیکه ؟  

شما خودتون اینکارو انجام دادید؟

بله من الان کمتر از سه ماهه هر روز برداشت میکنم

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
اومدم یه تجربه از خودم بگم و برمیه وقتایی تو شرایط نا مناسب یه تصمیم هیجانی میگیریم و نظم و برنامه ز ...

دقیقاباخرفاتون موافقم. منم مثل شما بخاطر چندگرم طلای بیشتر که برای سال بعد نیازش داریم این تابستون خیلی فشاربهمون اومد جوری که فقط خرج خورد وخوراک میموند.چندوقت پیش خیلی شوهرم توی فکربود برای قسطا.ناگفته نماند این یکی دوساله بخاطر این حجم ازقسط موهای شقیقه اش داره سفید نیشه. دیگه نشستم صحبت کردم گفتم خداروشکر بااینکه سنمون کمه نسبت به اطرافیانمون خیلی جلوتریم وبه یه نقطه ی امنی رسیدیم دیگه وام زیادی نمیاریم چون پنج ساله داریم میلیمتری میگذرونیم تاخداروشکر ماشین وخونه ی دلخواهمون روخریدیم. گفتم هرجایی دیدی کم اوردی خرجش چندگرم طلاس میفرشیمش اصلابه این فکرنکن که طلاهای منوحفظ کنی چون ثابت شدی بهم هروقت دستت پربوده خریدی برام. ازاین ببعدم سالی درحد بیست سی گرم طلامیخریم بقیه حقوق رو زندگی میکنیم به جبران این چندسال. باورکن ازاونرو حالش خیلی بهترشده. چندباره ازم تشکر میکنه میگه اگه تونبودی نمیتونستیم بااین مبلغ حقوق بگذرونیم. پیش همکاراش که حقوقشون دوبرابر مابوده واعتراض کردن تعریفموکرده. 

لطفالایک نکنین. 
وای چجالب من همیشه فک‌میکردم تا اخر قسط ، کل پول رو در نظر میگیرن🥲🥲حالا بااین تفسیر ؛ فرقی نداره ک ...

فقط ویپاد اینجوری حساب میکنه

وامای دیگه وقتی میگن ۲۳ درصد یعنی هر سال ۲۳ درصد از کل پول وام رو سود باید بدیم

مثلا شما میخواد ۵۰ تومن وام ۳۶ ماهه ۱۲ درصد بگیرید

۱۲ درصده ۵۰ تومن میشه ۶ تومن

به ازای هر سال ۶ تومن سود میگیرن

الان چون بازپرداختش ۳ ساله هست ۶×۳ یعنی ۱۸ تومن تو ۳ سال باید سود بدید

اینو مثال زدم عزیزم

عزیزم خیلی ممنون ازتون ؛ چقد دقیقو زیبا گفتین 🥰🌿به حد نیم سکه رسید پارسیان باید چیکارش کنم ؟؟ ب چ ...

به هرچی که دوست داری

میتونی هدف بذاری برای ماشین 

یا برای گرفتن وام 

یا لپتاب یا زمین

منم مثل تو مجرد هستم. زندگی های زیادی رو دیرم که مرد و زن اون زندگی در زمان مجردی خیلی خوش گذرانی کردن. مهمونی دادن همش لباس مارک بدون مدیریت خریدن یا به دیگران کمک کردن

یکیشون الان در خاطرم هست که خدا بهشون سه تا پسر داد. هنوز مستاجر هستن تا حالا خونه مسکن ملیشون رو فروردين تحویل بدن.

یکبار اون آقا بهم میگفت زهرا من مجرد که بودم سال ۸۴ ۸۵ این حدود ها، یک ماه کار کردم و برای تولدم یک مهمونی گرفتم که اون زمان ۲۰ میلیون خرجش شد. اون زمان با ۲۰ میلیون میشد جای متوسط مشهد خونه خرید.

حیف اون پولها نبود خدایی؟

من کارشناسی که بودم ما ۷ نا دوست خیلی صمیمی بودیم و هزارجا با هم رفتیم. به والله از اون هفتا برای من فقط دو تا موند که از این دوتا یکیشون عروسه به شهر دیگه و اون یکی دیگه استخدام شهرداری هست و سالی یکبار هم رو می‌بینیم.

اون موقع ها جوگیر بودم الان میبینم دوستی هم پایدار نیسن. حتی صمیمی ترین ها بعد مدتی راهشون جدا میشه.

فقط خودت میمونی برای خودت. از الان به فکر کار و ماشین و اگه دلت خواست ازدواج کنی به فکر جهازت باش.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
این چطوره شرایطش عزیزم ؟ اسم شرکت چیه ؟ خودتون حاضرین توش سهام بخرین ؟ ادم بابدبحتی وام میگیره باید ...

سلام عزیزم من نزدیک سه ماهه که خودم اشتروکش رو خریدم . 

ببین من یه مبلغی رو برای اشتراک دادم اندازه ۴ گرم طلا هم نمیشد.از همون روز روزی ۱۲ دلار برداشت کردم سر ۴۰ روز اصل پولم برگشت. بعدش تا یکسال اشتراک روی سود هستی میشه ماهی حدود ۱۴ تومن بستگی به قیمت دلار داره. 

تضمین؟؟

من تو بورس پرتفوی ۸۰ تومنیم رو ۲۵ تومن فروختم کسی پاسخگو بود عزیزم؟ 

ابن کار برای کسانی مناسبه که اهل ریسک هستن و دنبال سود زیادن. آدم های محتاط تو ایران اصلا نبابد سرمایه گذاری کنن چون هیچ تضمینی نیست

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
2810