2777
2789
اگه اسمتون درنیاد چی؟

عزیزم من فک کردم مثل سری قبله ک‌اسم همه درمیاد فقط مدتش فرق می‌کنه چون پول بلوکه میشه

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم ببخشید فروش فوق العاده و پیش فروش کدوم بهتره؟و زمان تحویلشون چطوره ؟فوقالعاده فوریه؟و اینک ...

فروض فوق العاده بهتر،  میگن تحویل ۳ ماهه ولی جدیدا بیشتر از سه ماه طول میکشه 

فروش فوری یعنی تحویل یک ماهه ، با فروش فوق العاده فرق داره ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
جدی؟مثل سامانه یکپارچه نیست؟

این سری گفتن بخشی از ظرفیت تولید تا پایان ۱۴۰۳ ، مثل قبلا برا همه نوبت نمیدن.... 

ثبت نام هم مستقیما با ایران خودرو هست و تو سامانه یکپارچه نیست...

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام دوستان وقتتون بخیر در مورد ثبت نام ماشینما ی ماشین داریم در حد ۴۵۰تومنو ۱۲۰ تومن حدودا طلاحالا ...

سلام دوست عزیز من فک کنم کسانی که تازه از هرشرکتی ثبت نامی ماشین خریدن و حتی پلاک فعال که ماشینشون جدید هست  دارن نمیتونن ثبت نام کنن باز شرایط رو خودتون ببینید.من دقیق اطلاع ندارم

رویا جان از معصومه جان خبری نیستقرار بود تماس بگیرید چند روزه میاااام که دلنوشته هاشو بخونم ولی... ب ...

کاش رویا تماس میگرفت 

معصومه هیچوقت اینقدر طولانی غیبت نداشت

شده حتی یه پست کوتاه میزاشت

من نگرانشم

سلام عزیزم بدون کارت هم فکر کنم میشه وام و برداشت کرد موردی نیس ( چون کارتت هنوز نیومده میتونی وارد ...

مرسی قشنگم فقط گیج شدم یه سوال دیگه موجودی اصلی یعنی کجا کدوم کارت؟

من افزایش و میزنم شماره خود کارت ویپادو میزنم یعنی از کارت ویپادم  وام یه تومنی برداشت میشه درسته؟

بعد کجا انتقال میشه؟

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
سلام دوست عزیز من فک کنم کسانی که تازه از هرشرکتی ثبت نامی ماشین خریدن و حتی پلاک فعال که ماشینشون ج ...

عزیزم من ب اسمم پلاک فعال نیست ی ماشین داشتم ک‌تو بازار خریدع بودم پارسال شهریور فروختم 

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
مرسی قشنگم فقط گیج شدم یه سوال دیگه موجودی اصلی یعنی کجا کدوم کارت؟من افزایش و میزنم شماره خود کارت ...

منم گیج کردی 😅 موجودی اصلی همون موجودی ک تو صفحه اول میزنه . وام خب تو قسمت تسهیلاته اگ افزایش موجودی بزنی میاد دیگ میاد تو موجودی . بعد اینکه اره دیگ هر شماره کارتی ک وارد کنی از همون کارت کم میشه 

از وانتی ها هیچی نخرید یه وانتی دیدیم  بار گردو بود تو کیسه تورری و مردم هم دورش جمع شده بودند و خرید می‌کردند ما هم رفتیم جلو به هرکسی که اونجا بود کیسه توری سوراخ میکرد از وسط گردو میداد نفری دوتا با دست میشکوندی میخوردی سفید و عالی ... نگو همش کلک بود یک میلیون و چهارصد دادیم به یه کیسه اش رسیدیم خونه دیدیم همش گردو خیس چندتا شکوندبم از هر ۴ تاش سه تا دونش سیاه بود پولمون انداختیم تو جوب 

نمی‌دونم چطور گردو خشک را جاساز کرده بود و چطور اون پول حروم میاره سر سفره

خلاصه مراقب باشید از هول حلیم نیفتیم تو دیگ 

دیروز ناراحت بودم امروز دیگه گفتم قسمت بوده و تجربه شد

یه تجربه از دیوار بگم چندروز پیش چند تا جنس فروختم به یک شخص و بیعانه زد و من آگهی حذف کردم به مشتری های دیگه جواب ندم 

گفت چند روز دیگه میام میبرم

روز موعد که با کلی زنگ و پیام قبلش و دردسرها که خودتون میدونید 

اومد ببره جنس رو 

اومد گفت عه این این شکلی و اون اون شکلی

در حالی که عین عکس بودن 

گفت من منصرف شدم منم گفتم یک هفته من معطل کردی و گفتی من اخلاقم یجور که فقط میام بردارم ببرم 

خلاصه هوچی گری کرد و بدون اینکه بتونه ایراد بگیره گفت نمیخام و رفت و چند روز فقط من الاف خودش کرده بود 

و متاسفانه از اون خانم ها بود که حرف زدن عادیش عین داد بیداد بود 

از دیروز با شوهرم شکرابیم هی میگه دیوار هیچی نفروش من گوش نمیدم چون خیلی چیزا تالا فروختم 

حتی جایی برنج دیدین و گفت بیاتست بگیر شک کنید چون بالای کیسه برنج برنج مرغوب میریزم و زیرش برنج نامرغوب 

از مغازه دار بخریم باز میتونیم بریم اعتراض 

وانتی از کجا من گیر بیارم اخه

یعنی ۱/05 میشه یک گرم و پونصد سوت ؟پس یک گرم و پنجاه سوت چطوری نوشته میشه؟؟

1.05 یعنی ا گرم و پنجاه سوت 

1.5 یعنی اگرم و پانصد سود  صفرهای بعد از پنج ارزشی نداره 

1.6 یعنی همون 1.600

کاش رویا تماس میگرفت معصومه هیچوقت اینقدر طولانی غیبت نداشتشده حتی یه پست کوتاه میزاشت من نگرانشم

نگرانی نداره

معصومه جون هر وقت نیومده داره یه کولاکی میکنه😜

این دیگه به هممون ثابت شدست

@masumehjoon    

بیا دختر منو روسفید کن😊

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
2810