2777
2789
الان اطلاعیه ش اومد ۵ تا ماشین میشه انتخاب کرد ولی تا پایان ۱۴۰۳ هست و ظرفیتشون بازم محدود و مثل قبل ...

عزیزم لطف میکنی جواب منو بدی 🙏من اگه بخوام مثلا برای دنا پلاس ثبت نام کنم موقع ثبت نام باید چقدرشو بدم؟یا کامل باید پول بدم؟ قبلا خیلیا حواله میفروختن هنوزم میشه اینکارو کرد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لطف میکنی جواب منو بدی 🙏من اگه بخوام مثلا برای دنا پلاس ثبت نام کنم موقع ثبت نام باید چقدرشو ...

دنا پلاس جزشون نیست ولی بطور کل الان باید ۲۳۰ تومن بلوکه کنید تا زمان اعلام نتایج ... ؛  هنوز برا تکمیل وجه چیزی اعلام نکردن ولی احتمالا فروش فوق العاده باید تکمیل وجه بشه و پیش فروشا هم حتما مبلغی که بلوکه شده بود بردلشت میشه ، اینا که گفتم قطعی نیست و باید صبر کنیم بازم شرایط فروشو اعلام کنند 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
میشه منو راهنمایی کنید لطفا اول بگم ک شهرستانیم نه کار انچنانی برای من هست نه شوهرم اجازه میده دیسک ...

حتما باید به فکر یه شغلی باشی یا هم یه خونه با اجاره کمتر بگیری ...

اگه براتون مقدور، سرایداری خوبه ، مخصوصا سرتیداری مدرسه که میتونید بوفه هم بذارید .... 

و هم اینکه اگه پیرمرد پیرزن تنهایی هستن که نیاز به کسی دارن مراقبشون باشه ،براشون غذا درست کنه و .... هم خوبه که اجاره خونه ندین ...

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

اطلاعیه جدید ویپاد

پرداخت اقساط تسهیلات برآیند فقط ۱۲ ماهه شد.

۶ ماهه حذف شد.

واینکه دیگه اعتباری نیست بلکه بصورت وجه نقد قابل برداشت خواهد بود. 

بنظر خودم که شرایط جدید خوب نیست /:

میگم عزیزم دوره مانتو،وشومیز هم رفتین خودتون مدل میبردین و اموزش میداد

عزیزم من خیاط نیستم. چرخکارم عروسک میدوزم برا تولیدی.

ممنون از دوستانی که کمک کردن سایت خطا میزد به همین خاطر نشد تک تک ریپلای کنم 🙏🌹🌹🌹🌹

⚡I have myself
اطلاعیه جدید ویپادپرداخت اقساط تسهیلات برآیند فقط ۱۲ ماهه شد.۶ ماهه حذف شد.واینکه دیگه اعتباری نیست ...

خیلی بد شد من روی ۱۵ تومنی ۶ ماهه حساب کرده بودم🥺🥺🥺🥺

میشه منو راهنمایی کنید لطفا اول بگم ک شهرستانیم نه کار انچنانی برای من هست نه شوهرم اجازه میده دیسک ...

سلام 

خونه با اجاره کمتر پیدا نمیکنید؟؟ 

میتونی ترشی بزاری مغازه آشنایی برات بفروشن 

تو محله بگو مثلاً ترشی خواستین براتون میگذارم

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

بچه ها جون سلام مجدد 

من یک راهنمایی میخپام درباره پس انداز از درامدِ روزمزدی

خب ما اول ماه ۱۵ تومن حقوق داریم که متاسفانه همه رو میدم اجاره 

بعد دیگه روزانه پول درمیارم برای پس انداز قرعه نوشتم اما میخوام یک کم بیشتر بتونم پس انداز کنم اما دیگه نمیدونم واقعا از روزمزدی چجوری پس انداز کنم چون مثلا چند روز کار میکنم همه ش رو میدم به مرغ دوباره چند روز کار میکنم میدم به گوشت دیگه به نظرم چیزی نمیرسه برای پس انداز چکار کنم🤔🤔🤔 

اگر کسی شرایط منو داره و روزمزده و میتونه پس انداز کنه لطفا من رو راهنمایی کنه

مامان سبحان جان 

عزیزم ببخشید من گوشیم ریست کردم عکسهام پاک شده میشه آدرس دی.جی. کالا که تو نیکامال بود رو دوباره برام بفرستین...

بعد برای وام با سفته شونم اعتبار سنجی میکنند؟

سلام خانمای ثروتمند   

امیدوارم ایام به کامتون باشه   

گزارش این دو روز 

دیروز رفته بودیم جایی ،برگشتنی دیر شد تا بیاییم برسیم خونه ساعت ۸ونیم شده بود ...

با خودم گفتم بریم رستوران ،یه ملیون کم کم هزینه ش میشد ،با خودم فک کردم میتونم چیزی بپزم که یادم اومد یا فیله بخرم یا کبابی بال مرغ با کته 

کته گذاشتم و بال مرغ خریدم 

که هزینه مون خیلی کم شد و چون تازه رفته بودیم رستوران زیاد مایل نشدم برم ..

برای شام امروز هم کنار کوکو میخاستم خیارشور بخرم یاد حرف معصومه افتادم ،تو یخچال گوجه و کلم وخیار داشتم کنار کوکو گذاشتم و هزینه نکردم..

2810