2777
2789
🥰🥰🥰🥰

😍❤

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
پول میذارید، ب ازای هر ۱۰۰ تومن یه سکه میده ۴۵۰۰ تا ک شد ۱۰میلیون ۴۵۰۰۰شد ۵۰‌میلیون با بازپرداخت شش ...

خب اون پول باید بمونه تو ویپاد بعنوان ضامن؟یعنی تاوامو تسویه نکردیم نمیتونیم پول خودمون برداشت کنیم؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پول میذارید، ب ازای هر ۱۰۰ تومن یه سکه میده ۴۵۰۰ تا ک شد ۱۰میلیون ۴۵۰۰۰شد ۵۰‌میلیون با بازپرداخت شش ...

ازکجابدونم چقدبرام امتیازجمع شده؟

برا۵۰میلیون چقدامتیاز جمع میشه؟ وام میده ؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

چقد تامیک بی نظم شده ده صحعه میخونی دوتا پست مفید نیس همش ویپاد پارسیان وام بانک🤨بنظرم رویا جون یا معصومه جون باید رسیدگی کنن من که شخصا دیگه نمیتونم بیام و اینقد پیام تکراری بخونم متاسفانه مردم ما اماده خور شدن بجای یه سرچ ساده یا پرس و جو از بانک میخوان همه جواباشونو از اینجا بگیرن موضوع تاپیک کلا به بیراهه رفته یه سوالم که میپرسیم یا پست اقتصادی میذاریم بین پیامای بقیه گم میشه من که شخصا دیگه فعلا تمیام خدانگهدار همگی

دوستان یه نکته جهت یادآوری خدمتتون عرض می کنم 

وام ودیعه مسکن برای مستاجرهایی هست که واقعا واقعا و واقعااز پرداخت پول پیش مستاصل شدند 

چه بسا در شهر شما افراد زیادی از این دست در نوبت وام باشند و چون سهمیه هر بانک و هر شهر محدود هست با ثبت نام صوری  شما که خودتون خونه دارید حق اون عزیزان در این وام از بین بره و در به در دنبال جور کردن پول پیش خونه باشند

الان توی شهر ما خیلی بانک ها گفتند سهمیه تمام شده و افراد زیادی با اینکه حدود ۳۰۰ تومن برای کافی نت هزینه کردند به نتیجه نرسیدند 

اگر شکر خدا صاحب خونه هستید خواهشا دنبال این وام نرید و این پول را به زندگی تون وارد نکنید چون چشم امید خیلی ها که واقعا نیاز دارند همین وام هست.

چقد تامیک بی نظم شده ده صحعه میخونی دوتا پست مفید نیس همش ویپاد پارسیان وام بانک🤨بنظرم رویا جون یا ...

برای رفع این مشکل کاربرانی از همبن تاپیک زحمت کشیدند و باموضوع تخصصی ویپاد و بلو تاپیک زدند

کاربر ریحانه بانو که الان نام کاربری شون دقیق یادم نیست و کاربر

@maritan    

دوستان یه نکته جهت یادآوری خدمتتون عرض می کنم وام ودیعه مسکن برای مستاجرهایی هست که واقعا واقعا و وا ...

کاملا باهاتون موافقم چقدر نکته ظریفی اشاره کردین در واقع اگر این وام شامل ما نشه  حق الناس مستاجران عزیزی که باوجود ما امکان گرفتن وام در بانک براشون فراهم نشده برگردن ما هستش.ممنونم از یاداوری زیباتون، یک نکته ارزنده در راستای پس انداز های معنوی زندگیمون بودش

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

معصومه جانم کجایی خواهر؟هارداسان؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
ددوستان کسی شهرکرد رفته تا بحال ....جاهای دیدنیش و رستوران با کیفیت و مناسبش کجاست؟

سلام عزیزم، من از تاپیک عقبم امیدوارم الان که جواب میدم دیر نشده باشه، 

شهرکرد و کلا استان چهارمحال طبیعت بسیار بکر و زیبایی داره، پر از چشمه است، سعی کن بیشتر طبیعت گردی کنید، 

شهر سامان حتما برید یه قلعه و پل تاریخی داره که الان نمیدونم چطوره ولی سالهای دور که من رفته بودم خیلی زیبا بود، 

کوهرنگ هم که سرمنشا زاینده رود هست و یه تونل آب خیلی خیلی بزرگ داره، شهر بزرگی نیست ولی دیدنش خالی از لطف نیست، 

آبشار علیخان فکر میکنم اطراف 

شهر لردگان باشه اونم قشنگه.

اطراف شهر فارسان هم طبیعت زیبایی داره.

اگه اردیبهشت و خرداد میرفتید می تونستید دشت لاله های واژگون رو که یه تیکه از بهشت خدا روی زمینه ببینید❤️

بادام و گردو هم توی این استان فراوون برداشت میشه.

در مورد رستوران راستش زیاد یادم نیست و اون زمان که من رفتم رستوران خان سالار یه دونه داشت که یادم مونده الان قطعا اونجا هم مثل همه شهرها کافه و رستوران زیاد شده.

بازم‌ میگم تمرکزتون بیشتر روی طبیعت اونجا باشه تا رستوران گردی هم بیشتر خوش میگذره و خاطره اش به یادموندنی میشه و هم اقتصادی تره‌😉

سلام دوستان من چن بار از اسنپ سکه قسطی میخریدم بابت پس انداز اخه حقوق چندانی ندارم بعد همیشه یه مارک دیگ میفرستاد این دفعه باازنکه من برند امین زر میخاستم اینو فرستاده از کجا از تقلبی نبودن سکه مطمئن بشم؟😔

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۴۰۸۰۷_۲۳۳۰۱۱_cgi4.jpg

لینک عکس سکه

سلام دوستان

مامان سبحان یه سوال داشتم

من‌شاغل نیستم میخواستم ببینم وام رسالت رو میتونم بگیرم؟؟

میشه هرچی دستم اومد توی رسالت بزارم برای امتیاز وام،،ده تومن الان دارم بزارم توی رسالت 

بعد عزیزم می‌خوام تو حساب خودم باشه حتما،،تو حساب همسرم باشه خرج می‌کنه 

@مامان_سبحان    

ببخشید بلد نیستم تگ کنم 

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
سلام دوستانمامان سبحان یه سوال داشتممن‌شاغل نیستم میخواستم ببینم وام رسالت رو میتونم بگیرم؟؟میشه هرچ ...

@مامان_سبحان۷

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
2810