2777
2789
سند نمیخواد.من مامانم وانمود از بانک س ا م ا ن گرفت البته موقع ثبت نام باید ببینی کدوم ب ا نک بازه ا ...

وای خدا خیرت بده من در بدرد دنبال وامم همسون سپرده ازم میخان خدا هرچی میخای بهت بده الهی 

میرم ببینم چی میشه

من خودم‌کارمندم منم بخام بنام مامانم بردارم و‌خودم ضامنش بشم 

باید کیو صابخونه معرفی کنم ؟  

سند نمیخواد.من مامانم وانمود از بانک س ا م ا ن گرفت البته موقع ثبت نام باید ببینی کدوم ب ا نک بازه ا ...

وای خدا خیرت بدهههه

من خودم ‌کارمندم میتونم ضامن مامانم بشم مثل همسرتون 

حالا کیو باید بعنوان صابخونه معرفی کنم 

الهی خیر ببینی تورو  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم.اره واقعا بی ماشینی خیلی سخته مخصوصا اینکه وقتی ماشین داری هیچ کاری برات پیش نمیاد ولی وقتی می ...

کسی که خونه به نامش باشه ، نمیتونه وامو بگیره ، درسته ؟ 

برا ما ، خونه به اسم شوهرمه و خودمون یه جا دیگه رهن نشستیم ، و تو بانک هم کسی دارم که یک روزه وامو بهم میده ولی گفته چون شوهرت خونه به اسمشه نمیتونه وام ودیعه رو بگیره ،به خودمم نمیشه  ، درسته ؟

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
پارسیان ۳۰۰ سوت×۱ طرح۲ = ۱،۲۸۵،۰۰۰ تومانپارسیان ۱۵۰ سوتی×۱ طرح۲ = ۶۴۷ هزارتومانطلافروشی زرفامدارم با ...

چقد شبیههه من 

منم همون زرفام گیر کرده بودم بگیرم یا نه 

نمیدونم چیکار کنم 

ببخشید عزیزم جسارتا میپرسم ، میگن زنی که شوهر داره و شوهرش زنده س ، نمیتونه این وامو بگیره ، درسته ؟

فقط به قول دوستمون که خوب متوجه شخصیت من شد و گفت دنبال هیجانی نمیدونم چطور هیجانمو ازش استفاده ی در ...

عزیزم وام 40تومنی تا حالا ندیدم و نشنیدم کسی گرفته باشه زیاد روش حساب نکن ❤️

ببخشید عزیزم جسارتا میپرسم 

پدرتون در قید حیات هستن ؟  

چون زنان متاهل که شوهرشون زنده باشه ، میگن وام ودیعه مسکن نمیدن بهشون 

پارسیان ۳۰۰ سوت×۱ طرح۲ = ۱،۲۸۵،۰۰۰ تومانپارسیان ۱۵۰ سوتی×۱ طرح۲ = ۶۴۷ هزارتومانطلافروشی زرفامدارم با ...

عزیزم من از زرفام پارسیان خریدم .

فقط با پست فرستادن کمی طول کشید وگرنه مشکلی نداشت و قیمت هم چون قسطی هست همین حدود میشه . 

سلام عزیزم تا ۳۵ میلیون شده .و اینکه اگر به ۳۵ میلیون برسید بله میشه چند بار گرفت .

سلام عزیزم وام بلو برای شما واریز شد؟

چون برای منم پیامک اومد که فعاله منم درخواست دادم ولی هنوز نتیجه پیگیریش نیومده.

خداجونم هزاران بار شکرت🙏
سلام عزیزم وام بلو برای شما واریز شد؟چون برای منم پیامک اومد که فعاله منم درخواست دادم ولی هنوز نتیج ...

سلام عزیزم ، خیر برای من هم هنوز نتیجه استعلام بانکی مشخص نشده با اینکه ۲۴ ساعت هم گذشت .

به پشتیبانی هم دوباره پیام دادم ولی جواب نداده هنوز .

حالا فردا تماس میگیرم حتما . 

برای من اس ام اس اومده بود که زیپاد دو برابر میانگین سه ماه وام میده، منم زود همه پولا رو منتقل کردم ...

سلام عزیزم برای منم این پیام اومده چند بار فقط باید ۳ ماه پول بزاریم بمونه تا بعد سه ماه بدن یا زودتر میدن

2810