2777
2789
سلام دوستان کسی تا حالا از جواهراتی ارم(حمامیان)که قم هست حضوری یا غیر حضوری خرید کرده؟کانال داره تو ...

سلام عزیزم ، صندوق های بورسی هم سودشون بیشتر هست و هم روزشمار هستن و هر وقت بخوان میتونید پولتون رو با سودش بدون اینکه چیزی کسر بشه بردارید .

برای ۱۵۰ میلیون حدودا ماهی ۳ میلیون و دویست سود میده بهتون .

عزیزم همون پارسیان بهتر هست .

مامان سبحان عزیز 

من ۸۰۰ هزار تو اعتبار اسنپ دارم که میتونم قسطی خریدش کنم 

بنظرت سکه پارسیان اینقدی میارزه ؟؟ 

اصلا بنظرتون پارسیان کدومش خوبه تو‌هرید و‌فروش و سرمایه گذاری کردن ؟ 

من دربارش اطلاع ندارم 

مرسی ازتون عزیزید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به نظر میاد که شما چالش و هیجان رو دوست داریدو الان که به ارامش رسیدین بازم چالش میخواینچرا از ...

سلام مجدد عزیزم چندروز ازاین پیامی که دادم میگذره و ما منصرف شدیم ازجابجایی ، خونه ی ۶۰متری طبقه ۴ بدون اسانسور میگفتن۵۰۰ پیش ماهی۱۵ 

خونه خودمون ۳۰۰ به زور رهن میرفت اصلا وقتش نبود بچم اینجا مدرسه داشت ممکن بود محله جدید ظرفیت نداشته باشه وهمش گریه میکرد که بذار امسالم پیش دوستام باشم همش یساله اومدیم اینجا 🥲 خلاصه فعلا دست نگه داشتیم که حداقل یکم بیشتر پس انداز کنیم و یه خونه بهتر ان شالله بگیرین خودمم این محله که اومدیم یساله بیکارم امروز‌کلا دنبال کار بودم تودیوار واینستاو… یجا زنگ زدم به لطف خدا اوکی داد برای کار اما نمیدونم درآمدم چقد باشه نرخای اینجا خیلی پایینه مردمش خرج نمیکنن برای کارای زیبایی ولی هرطور شده باید درآمد بسازم برای خودم

فقط به قول دوستمون که خوب متوجه شخصیت من شد و گفت دنبال هیجانی نمیدونم چطور هیجانمو ازش استفاده ی درست کنم درجهت پیشرفت 

الان دلم میخواد یه وام گنده بگیرم چه میدونم یه حرکتی کنم یا خونه ی اینجا رو بزرگ‌تر کنم ولی پول میخواد ومنم همش ۲۰۰ طلا ونقد دارم  بااین پولم چهارماه بیشتر نمیشه روخونه گذاشت😁حساب بلو همسرم ماه بعد اولین وامش فعال میشه میخوام ده تومن روبگیرم یماه تسویه کنم که زود بهم ۴۰ رو بده حساب خودمم امروز پول ریختم روش دیگه باهاش کارمیکنم وام کارت خودمم بگیرم

ولی میدونم اصلی ترین کار ساختن  یه درآمد توپه

فقط به قول دوستمون که خوب متوجه شخصیت من شد و گفت دنبال هیجانی نمیدونم چطور هیجانمو ازش استفاده ی در ...

فقط نیایش جان حواست باشه اگر وام ۱۰ میلیونی ب لو رو زودتر از موعد تسویه کنی و طی اقساط ۶ ماهه پرداخت نکنی وام های بعدی براتون فعال نمیشه . 

ماهم پارسال شرایط مشابه شماداشتیم وبایدبراتعویض خونه ماشینمون میفروختیم شوهرم راضی نشدوام مسکن زوجین ...

عزیزم.اره واقعا بی ماشینی خیلی سخته مخصوصا اینکه وقتی ماشین داری هیچ کاری برات پیش نمیاد ولی وقتی میفروشی از آسمون میباره .وام ودیعه مسکن برو کافی نت ثبت نام کن .اسم یکی مثلا مادرتو بده به عنوان صاحب خونه اسم خودتون هم برای مستاجر.سپرده نمیخواد.مامانم تازه وامش رو گرفت ۱۵۰تومن

2810