سلام دوستای گلم من خواننده خاموش اینجا بودم حدود دوسال هست کلی از نکات اینجا استفاده میکنم من هرروز به اینجا سر میزنم و تک به تک نظراتتون رو میخونم و با توجه به زندگی خودم ازشون استفاده میکنم
توی این دوسال حدود ۴۰گرم تونستم طلا جمع کنم البته به صورت مخفی که اینم خودش یه دلایلی داره که اینجا جای صحبتش نیست .بخش زیادی از این پول وام بوده و هر ماه از خرجی که شوهرم داده تونستم مدیریت کنم و مقداریش هم پس انداز کنم
شوهرم تا وقتی بهم پول و خرجی میده که باهم خوب باشیم وقتی کوچک ترین بحثی بینمون پیش میاد کل کارت های منو خالی میکنه و چند روزی منو بی پول میزاره که به قول خودش حساب کار دستم بیاد
من خانه دار هستم و تقریبا به طور میانگین ماهی دو سه تومن میتونم جمع کنم یعنی در صورتی که به همین وضعیت بمونم نهایت بعد از دوماه بتونم یک و نیم گرم جمع کنم
حالا یه موقعیت کاری برام پیش اومده توی یک آزمایشگاه پاتولوژی با ماهی نه میلیون و هشت ساعت کار در روز از ساعت هفت تا سه حدودا ماهی یک میلیون کرایه میشه و بعد از سه ماه بیمه میکنه
منتهی من هیچ تجربه ای ندارم و اصلا نمیدونم بخش پاتولوژی با چه نمونه هایی سرو کار دارن
اون خانم میگفت که یه مقداری باید دل داشته باشی برای این کار یه مقدار کار کثیفی هست
حالا از یه طرف با خودم میگم همون خانه داری کنم و راضی باشم به خرجی ماهی سه تومن و خودمو خسته نکنم ممکنه اونجا حالم بد بشه
از طرفی هم خب اگر برم سرکار بیشتر حقوقمو میتونم پس انداز کنم و خرجی خونه اصلا پای من نیست حقوقم مال خودم میشه
و مهم تر اینکه مستقل میشم و زودتر میتونم به هدفم برسم
منتهی از این میترسم نتونم تحمل کنم و دلشو نداشته باشم و کم بیارم
لطفاً هر کسی هر نکته ای راهنمایی تجربه ای چیزی از خودش یا اطرافیانتون دارید بهم بگید بد جوری توی دوراهی گیر کردم
کسی هست بدونه دقیقا با چه نمونه هایی سرو کار دارن توی پاتولوژی و ممکنه آدم عادت کنه ؟؟
یعنی با نمونه ادرار و مدفوع هم سرکار دارن
هر کاری پیدا میکنم یه مشکلی داره
کاش منم پارتی داشتم بی دردسر سرکار میرفتم 🥲🥲🥲