2777
2789
سلام عزیزم ، نه برای من هنوز واریز نشده .درسته دیگه برای ۱۰ میلیون ۳۰۰ کارمزد کم میشه .۲۰ میلیون ۶۰۰ ...

ان شاالله درست میشه عزیزم

به پشتیبانی زنگ بزن.

مامان سبحان یه مشورت 

راستش الان همین ۲۰تومن رودارم بنظرت طلابخرم یابزارم روی مهر تاشهریور ببینم چقدروام میده؟

همسرم یه مقدارروی مهر پول گذاشته  ده،بیست روزی میشه معدل گرفته امازیادنیست

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام عزیزم ، نه برای من هنوز واریز نشده .درسته دیگه برای ۱۰ میلیون ۳۰۰ کارمزد کم میشه .۲۰ میلیون ۶۰۰ ...

عزیزم میشه توضیح بدین چجوری وام ۱تومنی ویپاد استفاده کنم میخام تو حسابم باشه نه که خرید کنم ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جوابتون‌ رو دادم ولی همون‌ موقع سایت قطع شد کلی هم‌ براتون تایپ کردم فکر کنم ۱۸۰۰ که دارید میدید ...

بله سودش هست، به موضوع وام هم فکرکردیم ولی هم دیگه جای قسط نداریم هم ضامن،الان هرچی بخوایم وام بگیریم که ی مبلغ خوبی بشه حداقل چهار پنج تومن باید قسطش رو بدیم که خب برامون سنگینه، و اینکه تا پنج ماه دیگه هم خب طلا ممکنه گرونتر بشه ...و با پنجاه تومنی که الان میتونم ده گرم طلا بخرم اون موقع شاید 7گرم بشه....

سلام مامان سبحان جان من پارسال وام ده میلیونی بلو رو گرفتم و ماه پیش دوباره ده میلیونی برام فعال شد ...

همین وامی ک تا سقف ۴۰ م بود دیگ؟

عزیزم برا منم در حد ۱۰ وا شده شما نمیدونید با چ کنم ک سقفش حداقل ب ۳۰ برسه؟

مث وام اعتبار سنجی اگ س ماه متوالی باشه امکانش هس سقفش افزایش اعتبار پیدا کنه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

سلام. 50 میلیون دارم که تا هفته چهارم شهریور لازمش ندارم. بنظرتون چیکار کنم؟ چون میخوام با پول طلاهام بدم واسه پیش قسط ماشین که 200 کم میارم

میخوام بدونم چطوری میشه با این 50 تومن یذره حداقل سود کرد .

عزیزم قسط اولش کی بود؟ امروز برا منم فعال شده میخام ببینم ماه اینده اول ماه باید قسط بدم یا 17 ام شه ...

من ۲۷ تیر فعال شد برام که ۲۷ مرداد هم اولین قسطش رو زده که باید پرداخت کنم عزیزم 

همین وامی ک تا سقف ۴۰ م بود دیگ؟عزیزم برا منم در حد ۱۰ وا شده شما نمیدونید با چ کنم ک سقفش حداقل ب ۳ ...

نه عزیزم نمی دونم من با خودم گفتم اصلا شاید نشه سی یا چهل تومن برای همین ده تومنیش رو گرفتم 

سلام عزیزم ❤️ مبارک 👌باریکلا به مادر نمونه که شما باشی 😉خوب کاری کردی عزیزم ❤️ چشم به هم بزنی بزرگ ...

سلام معصومه جون خواستم یه خلاصه از ۵ سال گذشته بگم و اگه وقت کردین لطف کنید ایراد کارمون رو بگین و واسه الان راهنماییتون کنید.ماسال۹۸ تصمیم گرفتیم هرجوری شده خونه بخریم.ماشین و طلا های من رو فروختیم .پدرشوهرم ۵۰ تا سکه بهمون داد حدود صد تومن هم وام گرفتیم و یه آپارتمان ۱۰۰ متری بدون آسانسور البته توی منطقه خوبی از شهرمون خریدیم.اون موقع همسرم ۳۸۰۰ حقوق می‌گرفت که ۳۶۰۰ میرفت بابت قسط و کلا با باد هوا سر کردیم حتی یادمه هردوتون کرونا گرفتیم شدید ولی پول دکتر یا حتی یه قرص ویتامین یا یه کیلو پرتغال نداشتیم.(اینم بگم وقتی خونه خریدیم مامانم ۱۵ میلیون بهمون کادو داد که به پیشنهاد من دادیم یه پراید۸۲ خریدیم که بدون وسیله نمونیم)خلاصه گذشت تا سال بعد که حقوق شوهرم یه تکونی خوردو یکم بالا رفت.پرایده خیلی اذیت می‌کرد و خرج رو دستمون میذاشت دیگه فروختیم ۱۷ میلیون.یه ماه هیچ قسطی ندادیم ۶ میلیون حقوق رو گذاشتیم روی ۱۷ تومن دنبال ماشین۲۳ تومنی بودیم که پیدا نمیشد اگرم بود خرج داشتن دیگه به پیشنهاد من حواله ماشین گرفتیم که اون موقع با ۲۳تومن فقط میتونستیم حواله پرایدوانت بگیریم.گذشت تا بهمن ماه که قرا بود دعوتنامه بیاد و ۵۰ تومن بریزیم حساب که با بدبختی یه وام ۵۰ تومنی گرفتیم و شانس ما ماشین ۲۰ تومن گرونتر شد یعنی باید ۷۰ میریختیم.با هزار بدبختی و پارتی بازی یه ماهه یه وام ۲۰ تومن جور کردیم و دعوتنامه اومد وپول واریز کردیم.ولی دوباره صفر صفر شدیم وعملا از پول حقوق هیچی برامون نمی‌شوند فقط یارانه داشتیم و بن کارت که ماهانه به مقدار ناچیزی شارژ میشد.دیگه حتی پول کرایه ماشین هم نداشتیم شوهرم با همکاراش میرفت سرکار منم اگه جایی میخواستم برم یا پیاده یا اتوبوس که همین اتوبوس سوار شدن باعث شد دوباره کردنا بگیرم🤕اسفند ماه پراید وانت رو تحویل دادن که شوهرم اصرار داشت بزاریم باهاش کار کنه ولی من دلم باهاش نبود به خاطر همین عوضش کردیم با یه تیبا صفر .وضعمون همینجوری خراب بود تا۱۴۰۱.که چند تا از قسطا کم شد یه نفسی کشیدیم.و تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم که خداروشکر توی دوران بارداری و این یکسال که بچم به دنیا اومده وضعمون بد نیست.حقوق شوهرم ۱۹ تومنه که ۲/۵بابت بیمه ماشین و یه وام کم میشه.و ۱۶/۵حقوق واریز میشه که ۶ تومن میره بابت قسطای دیگه.۱۰ تومن میمونه که خرج خوردو خوراک و پوشک و شیر خشک.ادامه داره

برای وام 50میلیونی ویپادبازم اعتبارخریده یاپول میریزن واینکه برای 50میلیون یکساله حتمن باید50تومن سه ماه بمونه؟مثلن میشه100تومن بزارم یک ماه ونیمه زودتربرام فعال نمیشه؟لطفن هرکی اطلاع داره بگه

خواهرابنظرتون خرید سینه و ران مرع به صرفه تر از خود مرغه یا نه؟

من همیشه از هایپر با تخفیف می خرم چون ما فقط سینه می خوریم و برای مهمان هم ران قسمت های دیگه مرغ رو نمی خوریم 

توی هایپر همیشه بسته بندی های سینه و مرغ رو تخفیف می زاره 

2810