2777
2789
سلام عزیزم چه جالب امروزبرای باردوم برای من پیام اومدوام فعال شده اینبار۲۰تومندرخواست استعلام بانک د ...

ان شا الله عزیزم ، شما حتما با حسابتون کار کرده بودید .

حالا تا فردا صبر کنیم ان شا الله که فعال میشه . 

را چند روز رو برنده بشی

هفته رو برنده شدی

اگه چند هفته رو برنده بشی

ماه رو برنده شدی

اگه چند ماه رو برنده بشی

سال رو‌ برنده شدی

و اگه چند سال رو‌ برنده بشی

تو یک برنده ای

✔️
تنها مسیر غیر ممکن مسیری است که هنوز شروع نکرده ای!
غیرممکن فقط یک کلمه بزرگ است
که توسط آدم های کوچک استفاده میشود...

#آنتونی_رابینز

با اجازه رویای زندگی گروه زدم تو ایتا به آیدیم پیام بدین تا لینک بدم بهتون ❤️

@Aaaattteee

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااره گلم واقعا ثابت شده است این ۱۳صفر، پارسال خواهرم سکه پارسیان خرید به نیت پول بیشتر وطلا چندماه ب ...

لطفا دو سه روز  مونده به 13 صفر زودتر تو تاپیک اعلام کنید ..من پارسالو از دست دادم امسال به نیت خونه و پس گرفتن قرضم ی کاری بکنم.

اگه یادتون بود خواستید اعلام کنید منو تگ کنید لطفا دعاتون میکنم

ااره گلم واقعا ثابت شده است این ۱۳صفر، پارسال خواهرم سکه پارسیان خرید به نیت پول بیشتر وطلا چندماه ب ...

لطفا دو سه روز  مونده به 13 صفر زودتر تو تاپیک اعلام کنید ..من پارسالو از دست دادم امسال به نیت خونه و پس گرفتن قرضم ی کاری بکنم.

اگه یادتون بود خواستید اعلام کنید منو تگ کنید لطفا دعاتون میکنم

سلام دوستای گلم لطفا هرچه سریعتر جواب بدین ممنون میشم🥺❤️

من تعدادی سکه پارسیان چند ماهه کم کم از اسنپ‌شاپ قسطی میخریدیم

بعد از بس تو نی نی سایت دیدم ممکنع تقبلی باشن یا در اینده اعتباری نداشته باشن حقیقتش ترسیدم

سودی روشون تاالان سود خاصی نکردم حس میکنم ضررم کردم

ددسته طلا باید بلتد مدت باشه ولی الان 

یه سکه700سوت دارم+ سه تا ۲۰۰ سوت+یه ۱۰۰ سوت

جمعا یک گرم و چهارصد سوت هستن 

بنظرتون سر فروش هر کدومش چقدر کمتر برمیدارن؟🥺

یکیشو طلا ۳۵۰۰ بوده خریدم یکیشو طلا ۳۸۰۰ بوده یکیشو ۳۳۰۰

حالا میخاستم همشو بفروشم بدم یه طلا ک مطمئنم باشه ولی خب ۳۵۰ رو اجرت طلای ضرر میکنم ۲۰۰ تومنم رو فروش سکه ها چون تیکه تیکه هستن از هر کدوم لاقل ۵۰ کمتر برمیدارن این یه جفت گوشواره ۱۰۸۰ هستن 

ظهر ک طلا ۳۵۶۰ بوده 

قبمت گذاشته ۴۲۰۰

یعنی حدودا ۸ درصد مالیات و اجرت فلان 

نظرتون چیه میرزه یا قیمتش همینه؟

بنظرتون کار عقلانی چیه؟

نظرتون راجب سکه پارسیان چیه

من فک کردم زیباییه دختر اگر واجبه پس سریعتر دنبال دکتر باش و انجام بده هزینه واجب رو تگر انجام ندی ب ...

میدونی چرا انقدر گیرم چون الان انگاری ماشینمون رو فروختیم و نصفشو طلا خریدم نصفشو باید دماغ رو عمل کنم ...ماشینی که پارسال با سختی خریدیم😢بخاطر خریدش حتی حلقه امو فروختم و کل طلاهامو.

ایکاش بقیه دوستانم راهنمایی میکردن اینجا انگار جواب غیرفعال هارو نمیدن...خیلی به نظرات بقیه احتیاج دارم چون میخوام ببینم از نظر بقیه که از بیرون نگاه میکنن و فکرشون باز هست چه تصمیمی بهتره بگیرم

شرمنده،،،، اذیت بابت چی؟ ظرفیت کم؟ یا... ممنون میشم کمی بیشتر توضیح بدید که اگر لازمه کلا بی خیال خر ...

دشمنت شرمنده

برای من اینطوریه که بلیدشلنگ آب روبگیری داخل مخزن تاپربشه بعدموقع تخلیه شلنگ تخلیه روبادست بازکنی

اینهاواقعا وقت گیربود گفتم لباسشویی هست چه کاریه دارم خودموعذاب میدم

ازاونطرف مثلا لباس نازک،خشک کن واینهاچون خیلی نازک بودن دور چرخون داخل دستگاه میچسبیدن ومانع کارکردن صحیحش میشدن

مدام بایدآزادش میکردم

خلاصه منواذیت کرداماالان نمیدونم مدل های جدید چطوری هستن

اگربرای نوزادمیخوایید ازمایع مخصوص لبلس بچه درماشین لباسشویی خودتون استفاده کنید ولباس هاشوجداازبقیه بندازیدداخلش

الهی ربی ومن لی غیرک💖
دشمنت شرمندهبرای من اینطوریه که بلیدشلنگ آب روبگیری داخل مخزن تاپربشه بعدموقع تخلیه شلنگ تخلیه روباد ...

واقعا ممنونم بابت زمانیکه برای پاسخگویی گذاشتید

خدا خیرتون بده 

نه نوزاد ندارم،، کمکی برای خودمون میخواستم کمکی ماشین لباسشویی در واقع

ولی خودم فکر میکردم احتمالا اذیت کنه

باز هم سپاس نازنینم

سلام دوستای گلم لطفا هرچه سریعتر جواب بدین ممنون میشم🥺❤️من تعدادی سکه پارسیان چند ماهه کم کم از اسن ...

سلام. نفروشید. چون وزنش خیلی کمه از چند جهت ضرر میکنید. طلا ارزون شده، هزینه ی وکیوم و اجرت طلای جدید. نگران نباشید امکان تقلبی بودنش خیلی کمه. من و مامانم بالای 20 داریم و ترسی نیست بابت تقلبی بودن. 

سلام دوستای گلم لطفا هرچه سریعتر جواب بدین ممنون میشم🥺❤️من تعدادی سکه پارسیان چند ماهه کم کم از اسن ...

عزیزم نفروش برویه طلافروش باطلای کم اجرتش معاوضه کن

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810