2777
2789
عزیزم سقف داره انتقال به دیجی؟بعدچندساعت معمولابعدانتقال پول، طول میکشه پول ازدیجی به کارت دلخواهم ب ...

عزیزم سقفش روزی ۲۰ میلیون هست .

حداکثر ۲۴ ساعت طول میکشه ولی معمولا خیلی زودتر میشه نهایت یک ساعته برای من همیشه واریز شده . 

🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃#بانوان_موفقبانوان موفق، همیشه و همه جا برای کارهاشون برنامه دارند.به هیچ وجه کاری ...

عزیزم  حرف شما کاملا صحیحه.من همیشه میگم نباید ب حرف دیگران اهمیت داد و خودم ی خانم کاملا قوی ام در مقابل حرف بقیه.

اما امشب ی حرفی از مادر شوهرم شنیدم ک ب شدت دلم شکست و واقعا رو روحیه م تاثیر گذاشت شاید ی ربع سر نماز گریه کردم گریه ای ک اختیارش دست خودم نبود.

درسته ما نباید ب حرف دیگران اهمیت بدیم باید کاملا بی اهمیت باشیم ولی گاهی وقتا اطرافیان خوب میدونن کجای قلب رو نشونه بگیرند .

خانم ها شما واقعا خوب مهربون هستید ولی من میگم همه‌مون باید مراقب رفتار کلاممون باشیم ک ی وقت خدایی نکرده کسی سر نماز گلایه مارو ب خدا نکنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه بگی دقیقا کجاست؟ برای مرد حدودا ۴۵ ساله مناسبه؟ یکی از آشناهاست یه بچه مریض هم داره گناه ...

برای ی کارخونس عزیزم...

این آقا هم سنش بالاس... خونش شمال واسه کار اینجاس

سرای ایرانی هم وانت بار میگیرن...

اسنپ هم وانت بار داره 🤗♥️

یه خانم گلی توی این تاپیک ذکر( اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُال ...

انشالله همیشه پررزق وروزی باشی ،با جزییات بگو فدات ،من عاشق اثرات این ذکرودعاهام   

عزیزم سقف داره انتقال به دیجی؟بعدچندساعت معمولابعدانتقال پول، طول میکشه پول ازدیجی به کارت دلخواهم ب ...

فک کنم یک سیکل پایا نمیدونم دقیقا زمانش رو ولی کمتر از ۱۲ساعت هستش 😅

برگشت پول هم همینطور یادم نیس از کیف پول طلاسی و میلی هم میتونید امتحان کنید اون سقفش ۲۰۰ملیون و در لحظه میاد به حساب و برمیگرده 😘 

انشالله همیشه پررزق وروزی باشی ،با جزییات بگو فدات ،من عاشق اثرات این ذکرودعاهام

عزیز دلی ...همچنین

پایینتر برای یکی از دوستان توضیح دادم

دستورش روزی ۴۰۰بارِ

ولی من عدد مشخصی نداشت

هر موقع  یادم میومد چندتایی زیر لب میگفتم 

یا وقت کنم یه دور با تسبیح

گاهی ۱۰۰ بیشتر ...کمتر...

حتی تو جمع چون از تسبیح گرفتن جلو بقیه انرژی منفی میگیرم بیشتر تو دلم تکرار میکنم برا همین میگم عدد مشخصی نداره

اثرش در مداومت کردنِ

اینم بگم فکر نکنید پول زیادی بوده ...توقعتون بره بالا 🤣ولی همینکه اثرش رو دیدم برام خوشایند بود

البته من از دوستمون @ساامگل   یاد گرفتم

شیر های کوچولو بگیرید تک نفره بچه ها بیشتر راغب چیزهای تک نفره هستن روزی یدونه بهشون بدید اگر صبحونه ...

سلام دوست مهربونم مرسی که وقت گذاشتین و تایپ کردین عزیزم توصیه هاتون عالی بود یه دنیا ممنونم اسکرین گرفتم که همیشه داشته باشم و بتونم استفاده کنم ممنونم از ایده های ناب اون🥰😍♥️

سلام من که سعی میکنم بیشتر بچه هام غذاشون رو خوب بخورن به اضافه میوه و بادام و کشمش و اینطور چیزها . ...

سلام عزیزم ممنونم مهربونم بابت پاسخگوییتون درست میگین غذا خیلی خیلی مهمه ولی مدام میگن مامان خوراکی بده و من واقعا نمی‌خوام چیز مضر بدم بهشون متاسفانه قبلا زیاد میدادم

سلام عزیزم ممنونم مهربونم بابت پاسخگوییتون درست میگین غذا خیلی خیلی مهمه ولی مدام میگن مامان خوراکی ...

درسته عزیزم بچه ها به خودشون باشه دنبال تنقلات هستن و بعضی وقتها هم ایرادی نداره ولی باید بیشتر وقتها با دادن میوه و مغزیجات و کیک خانگی و اینطور چیزها جلوی گرسنگی و بهانه هاشون رو بگیریم . 

درسته عزیزم بچه ها به خودشون باشه دنبال تنقلات هستن و بعضی وقتها هم ایرادی نداره ولی باید بیشتر وقته ...

متاسفانه میوه های خیلی کمی رو دوست دارند .مغزها و کیک هارو خداروشکر دوست دارن ولی کشمش و پفیلا هم نمیخورن

لطف دارید به من عزیزم . 😍😍😍🌹🌹🌹من هم نمیدونم شاید فکر میکنند سایت هنوز خرابه .ولی کاش بیان من ه ...

عزیزم من میخواستم وام دی جی پی رو بگیرم. 

یکی از شرایطش نوشته بود اشتراک طلایی دی جی پی ب مبلغ 3300 باید پرداخت کنم این بابت چیه؟ شما تا حالا گرفتید وام دیج ی پی رو؟

ارزش داره ب نظرتون ؟

2810