2777
2789
خب چراغ خاموش نمیشه، وقتی من میخام طبقه بالا را بسازم همه متوجه میشن، مثلا چیزی نیست ک بشه قایم کرد

منظورش اینه وقتی هنوز داری براش پول جمع میکنی چرا باید همه بفهمند حالا پولت که حاضر و آماده شد آجر و ماسه آوردی اگر اومدن دیدن و پرسیدن میگی داریم بالا میسازین.من اگر چیزی بخریم به هیچکس نمیگم مگه اینکه بیان ببین و بپرسم هم میگم خیلی وقته خریدم قیمتشو هم بپرسم میگم یادم نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجام میدم، هم سعی میکنم مسافرت برم همم سعی میکنم یکی دو روزش تو خونه باشم ولی درکل همسرم یکم غر میز ...

ولش کن عزیزم هنوز خیلی سنت کمه که بفهمی وقتی به هدفت میرسی مهم نیس غر غر های تو مسیر😘 شوهر منم غر میزنی شوهر همه غر میزنی اما مهم اینه که کار منو انجام میده و همه بر وفق مراد که دیگه غر اون مهم نی😅

یه دوتا کار خانگی هم بگم هر کس اطلاع داره و یا انجام میده بگه لطفا: من یه ایده به ذهنم رسید که یه ف ...

در مورد غرف تو با سلام چند کاربر در موردش توضیح دادن راضی نبودن 

چون پول به حساب خودشون اول واریز میشه و یک هفته بعد با کسر درصد خودشون واریز میکنن برای فروشنده 

اونم اگه مشتری رضایت بده و کلی درد سر دیگه 

شاید جا افتادن و جذب مشتری زمان زیادی بخواد که هر کسی صبر و حوصلشو نداره 

ولی فروش زرشک و ادویه و این چیزا تو دوست و اشنا و همسایه یا پیج فروش بهتر باشه حالا فامیلم فاکتور بگیر از دونستن

فروش لباس رو نظری ندارم در موردش 

ولی در کل به نظرم لوازم عطاری خیلی خوب فروش میره خودم تجربشو داشتم حالا از هر طریقی که صلاح میدونی

تو دور همی تگم کن اگه عمده فروشی ادویه میخوای 

پس یعنی کلا ۴۰۰ میلیون دستتون رو گرفت وقتی هزینه محضر و کارشناسی بانک هم کم شد ؟

سلام عزیزم

والا دقیق بخوام بگم روزی ک من اوراق خریدم بورس بالا رفت و حدودا ۱۴۸ میلیون هزینه اوراقم شد 

دو تا یازده تومنم ک بعدا دادم

میشه ۲۲ تومن

مجموعا تقریبا ۳۹۰ میلیون دستم رو‌گرفت

نمی ارزه واقعا

اگه مجبور نبودم نمیگرفتم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام خانومای زبر زرنگ‌ 😃خداقوت

بچه ها اومدم با گزارش خرید نان و تره بار💃🏻

خب عزیزان من از اون هفته دوشنبه سه شنبه بی خرج بودم فقط دیروز صبح یدونه ببری خریدم تا دوساعت پیش دیگه دوروزی هم میشد میوه تموم شده بود و میوه تو خونه ی ما حکم غذا رو داره چون خیلی شبا میشه دو سه تا میوه میخوریم و میخوابیم

قبل غروب یکم حس کردم هوا خنکتر شده رفتم اول لواشی که که نون یارانه ای میده ۲۵ تا لواش گرفتم و اونجا هم در کمال تعجب خلوت بود منم از این فرصت استفاده کردم نونارو همون تو نونوایی تا زدم که آوردم خونه دیگه ریخت و پاش نشه😁💃🏻

بعد رفتم تره بار آمان از قیمت ها😫🤕

شهر ما یه بدی داره توریستی محسوب میشع و هیچ نظارتی نیست هرکی یه قیمت میده فقط صبح ها خیلی گرونترتر هستش شب که میشه میشه گرون ،خیلی کم پیش میاد چیز ارزون پیدا کنیم ولی خب دیگه چاره ای هم نیست الان نمیدونم تو شهرای شما هلو چنده مثلا هلو پرزی اینجا از کیلویی ۳۵ ،۴۰ بود هندونه ۱۵ بود گوجه ۳۰ بود گلابی ۱۰۰🤕

دیگه منم تو این چندسال زندگی یه درسی گرفتم هرگز اول خرید نمیکنم حتما حتما باید یک دور کامل تا ته تره بار برم و بیام مغازه هارو انتخاب کنم به نسبت جنس و قیمتی که میخوام دوباره میارم از سر تره بار شروع میکنم خرید کردن دیگه منم قیمتا رو دیدم واقعیت کلی چیزم تو ذهنم بود دیگه حذف کردم مثلا گوجه میخواستم برای غذا ولی دیدم ۳۰ تومنه گفتم از گوجه هایی که قبلا پوره کردم استفاده میکنم کلا شاخ و بال و خریدارو زدم شد اینایی که مینویسم.

یه آقاهه فقط هلو کیلویی۲۰ میداد(دومدلم بود پرزی و بی پرز)دو کیلو رو میگفت ۳۰ 

منم با دقت جمع کردم که هیچ مشکلی نداشته باشن چون مهمونم دارم.۳۱ازش گرفتم بهش گفتم ۴۱ تومن کارت بکش ۱۰ تومن نقدبده حالا میگم چرا😉

یه هندونه۴ کیلویی ۶۱ تومن

گیلاس یه مرده ته بارش بود یکم تو سینی داشت گفتم ۳۰ تومن بده

تو این دور زدنا لیمو ترش دیده بودم کیلویی ۳۵ ولی چون اینجا باید همه چیزو کیلویی بگیری اگه بگی مثلا ۱۰ تومن ۲۰ تومن بده نمیدن😕 من یکاری همیشه میکنم پول نقدو میذارم  رو ترازوشون یا رو بارشون میگم آقا اینقدر برام بکش😁🤭و اینگونه میشن که آچمز شده برام میکشن 😉💪🏻

الان با این ۱۳۵ تومن من هم یه مهمونی رو رد میکنم هم مهمون که چیزی نمیخوره خودمونم تا یکهفته حداقل میوه داریم 😀

در راستای پذیرایی های دیگه هم از مهمان  دیشب کیک پختم ۱۶ تیکه شد ۴ تیکه اش خورده شد سریع۱۲ تای بقیه رو بخاطر اینکه هرز خوراک نشه گذاشتم یه ظرف یخچالی فریزرکردم.

به امید خدا مهمون عزیزم که میخوادعصر بیاد من ظهر کیکهارو درمیارم میذارم یخ زدایی میشن تو ۱ ساعت و خرده ای ،من یه دقیقه هم بعد ۳،۴ ساعت که بیرون بود میذارم تو ماکرویو که یکم بنظرم تازش میکنه اونو میچینم ،میوه هامو میچینم،چای هم حتما باهاش هل و گل محمدی دم میکنم وشهد شربت ساده هم درست کردم اونم میریزم تو لیوان آماده میذارم تو یخچال که سریع از راه میرسن براشون بیارم نفسشون تازه بشه  و ظرفامم آماده میذارم که مهمونم اومد دیگه فقط بشینم بغلش و لذت ببرم از معاشرت باهاش.جای شما عزیزانم سبز🌱🌱🌱

خانوما کاشکی ماها باهم همسایه بودیم همتون رو دعوت میکردم خونم چقدر دوست دارم ببینمتون روی ماه تک تکتون شما خانومای گل رو ببوسم بابت چیزهایی که بهم یاد دادین واقعا نکته هایی رو گفتین که حتی مادرم به بچش نمیگه خیلی عزیزید❤️ 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
ولش کن عزیزم هنوز خیلی سنت کمه که بفهمی وقتی به هدفت میرسی مهم نیس غر غر های تو مسیر😘 شوهر منم غر م ...

💙

یادمه اوایل عقدم غر میزد، که زود عروسی کنیم و بریم اجاره، الان ینی خودش میگه، میگه خوبه تزاشتی زود عروسی کنیم و خونه را ساختیم

سلام خانومای زبر زرنگ‌ 😃خداقوتبچه ها اومدم با گزارش خرید نان و تره بار💃🏻خب عزیزان من از اون هفته ...

* اون ده تومنی رو دادم به لیموترش 🍋

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سلام دوستان من دوتا بچه ی 3سال و نیم و 2سال ونیم دارم بنظرتون در طول روز چه خوراکی های بدم بهشون که ...

عزیزم من همیشه ذرت تو خونه دارم خودم پفیلا درست میکنم و بعنوان تنقلات سالم میدم دخترام،هفته ای دو سه بار،حتی مهمونم بیاد درست میکنم.خوشمزه اقتصادی ( زیادیش دل درد میاره مخصوصا برای بچه)

میوه هم سبدی میگیرم معمولا اونایی که نرم شدن ارزونتر میگیرم میارم لواشک میکنم. عالیه برای بچه‌ها یی که مشکل دستشویی دارن تو این سن 

کیک هم گردویی، هویج ، شکلاتی درست میکنم برای عصرونشون.

مغزها

بیسکویت ترد 

بالشتک و شیر برای تنوع 

و میوه هم جای خود

در مورد غرف تو با سلام چند کاربر در موردش توضیح دادن راضی نبودن چون پول به حساب خودشون اول واریز میش ...

ممنون که تجربتونو گفتید و تنتون سالم باشه 

متاسفانه همسر من با این مشاغل مخالفه  و به قول دوستان کسر شانش میشه 

درسته یک زمانی اوضاع شغلیمون درست بود ولی الان که رو به راه نیستیم خیلی میخوام یک حرکتی بزنم 

فعلا اینا به ذهنم رسید حالا من نزدم تو این کار ولی هر کی دیگه خواست براش تجربه باشه 

سلام دوستان من دوتا بچه ی 3سال و نیم و 2سال ونیم دارم بنظرتون در طول روز چه خوراکی های بدم بهشون که ...

شیر های کوچولو بگیرید تک نفره بچه ها بیشتر راغب چیزهای تک نفره هستن روزی یدونه بهشون بدید اگر صبحونه هم میخورن که دوتا هم میشه بعضی بچه ها شبا هم میخورن که میشه ۳ تا بستگی به بچه های شما داره با خرمان کنجد و ارده براشون توپک درست کنید کیک خونگی درست کنید اشکالی نداره اگر زیاد درست کنید مثلا برای یکهفته ولی حداقل میدونید محتواش چیه و نگهدارنده نداره من کیک رو برش میدم فریز میکنم دیگه برای هرروزی بخوام استفاده کنم صبح برمیدارم مقداری که میذارم تو ظرف دردار خودش یخ زدایی میشه اونو با شیر بهشون بدید ،بسته های تنقلات کوچیک براشون درست کنید من بچه بودم خیلی خوشم میومد از بسته های کوچیک اندازه ی کف دست بود تو مدرسمون سویا میفروختن و یکم بزرگترش پفیلا منم بیشتر بخاطر سایز کوچیکشون جذبشون میشدم.تو بسته های کوچیک ۳ تا مغز پسته ۳مغز تا بادوم درختی یدونه مغز گردو چندتا مویز بذارید یا نخود کشمش گردو یا خرما بذارید هسته اش رو دربیارید،مغز تخمه آفتابگردون ،ولی از همه ی اینا گذشته میوه خورد کنید کوچیک کنید کاسه اس بهشون بدین اگر بد غذان میتونید براشون شکلک درست کنید.پای مرغ و قلم گوساله و گوسفند رو حتما به زنجیره ای غذایی بچه ها و حتی خودتون اضافه کنید عصاره ی اینارو بگیرید هرکدوم جدا منظورمه قالب بزنید تو خورشت ها تو سوپ ها تو غذاهای مختلف بریزید.بجای سرلاک آماده و اینا حلیم درست کنید، شیر برنج بدون شکر درست کنید ،حریره ی بادوم درست کنید.

نشاسته بگیر و با گلاب و زعفران حلوا مسقطی درست کن 

کیک خانگی،  چیپس خانگی،  مغزیجات پودر شده با بستنی،  ساندویچ های کوچیک نون و پنیر و مخلفات، شیرینی خانگی و آسون

عزیزم من همیشه ذرت تو خونه دارم خودم پفیلا درست میکنم و بعنوان تنقلات سالم میدم دخترام،هفته ای دو سه ...

عزيزم اگر دستوري داري كه كيك عالي و خوشمزه بشه دورهمي بذار تگم كن

بقيه دوستان هم بگن

من عاشق كروسانم دنبال يه دستور خفن ميگردم🥐🧁🍰🍪🍩

اگر كسي كروسان درست ميكنه  و عالي ميشه 

دورهمي تگم كنه دعاش ميكنم😍

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ممنون که تجربتونو گفتید و تنتون سالم باشه متاسفانه همسر من با این مشاغل مخالفه و به قول دوستان کسر ...

منم کسر شانم میشد و بسیار کم رو بودم 

اما دوره زمونه جوری شده که مجبوریم یکم متواضعتر رفتار کنیم 

اقایون هم حق دارند ،فکر میکنن با این کارمون نتونستن از پس مخارج بر بیان و یه جورایی بلا نسبتشون بی عرضه بودن 

کار خونگی همینه دیگه یا فروشِ یا خدماتی مثل خیاطی و ارایشگری و....

انشالله که جوری پولتون برکت کنه احتیاج به کار پیدا نکنید🌹

2810