2777
2789
اسنپ خیلی خوبه درامدشم خوبه ولی بعضی مردهانمیدونم چرازیربارنمیرن من شوهرم حقوقش 27تا30تومن قسط هم می ...

شوهر من رو هم بکشی اسنپ کار نمی کنه 

بهش میگم ماشینت رو بفروش برو یه وانت بگیر 

عصرها که از سرکار میای یه دونه بار هم بزنی ببری بیاری سر ماه اندازه حقوقت درآمد داری 

الان که تابستون ساعت دو خونه است پنجشنبه جمعه ها هم تعطیل 

حالا بقیه سال چهار و نیم میاد خونه باز هم پنجشنبه جمعه تعطیل ولی همت نداره یا مثلا کسر شانش میشه بره واسه این کار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من رو هم بکشی اسنپ کار نمی کنه بهش میگم ماشینت رو بفروش برو یه وانت بگیر عصرها که از سرکار میای ...

سلام من اسنپ کار کردم. کرایه ها در مقایسه با هزینه های نگهداری از ماشین کمتره. نمی ارزه. میری مقصد میبینی مسافر نیست و سرکاریه. یا میرسی و میبینی که سفرو لغو کرده یا آدرسو اشتباه زده .... این وسط گاهی اسنپ پولتو میخوره. کولر بگیر. بخاری بگیر. حالا من در مسیر رفت و برگشت به محل کارم اسنپ مسافر سوار میکردم‌. خیلی بده این مسافرکشی.  بعضی از مسافرا بی شخصیت و بی ادب هستن. مشکل دارند. بعضی رفتاراشون که برازنده خودشون و خانواده ی نداشته شونه،...خیلی به راننده بر میخوره . من دو ساله یک مسافر هم سوار نمیکنم.

مطمئن باش که وانت از مسافر بدتره. شوهرت کمردرد میگیره برای جابجایی بار و مشکلات دیگه

سلام عزیزم اره ی تومن خودتون ی تومنم وام یا کارت بکشی دو تومن یا از دی ج ی پی ابی ک نصب کنین و واریز ...

من یک وقتایی از دیج.ی پی میترسم میگم نکنه یک وقت پولمو هاپولی کنه و به کجا شکایت کنم؟ پل.یس فتا به کلاهبرداری های قیمت پایین اهمیت نمیده

سلام. شرمنده من تلگرام ندارم میشه بگید الان نظر مرد بازار در مورد خرید طلا چیه؟

گلم ايدي شخصي خودش بود حالا ازش خواستم منو تو گروهش ببره باشه هرچي گفت بهتون ميگم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

دوستای عزیزم منم یه سکه پارسیان دوگرمی داشتم دیروز بردم فروختم ۷ میلیون و سیصد وپنجاه دیگه باقیشو که ۱۹ میلیون و پانصد شد روش گذاشتم یه انگشتر زیبا باوزن ۵گرم و چهل سوت خریدم ولی دومیلیون مقروض شدم ،ایشالا به زودی وام سه میلیونی ویپاد رو میگیرم و بدهیم رو میدم 

خانواده همسرم خیلی تیکه بهم میندازن ک فلانی همش میخاد جمع کنه و فلان.... مادرشوهرم با هفتاد سال سن ...

تجربه شخصی من

خانواده همسرت برای چی باید از همه کار شما خبر داشته باشن ؟؟

یکم از زندگیت لذت ببر تازه عروسی شما

طلا جمع کن برای ساخت طبقه بالا نگران نباش خودش سرمایه است سر فرصت هم شروع کن

سلام خانوما🛑🛑🛑🛑🛑🛑

ممنون میشم نظر بدین،

ما یک مغازه داریم حدود 300 متر البته بالکن و حیاط مجزا هم داره اما فقط خود داخل مغازه 300 متره و اول شهر هست.

روبروی پمپ بنزین و شرکت نفت و کنارش هم مغازه های لاستیک فروشی و مکانیکی و 4 تا سوپر مارکت و از این قبیل...

حالا به نظرتون چه شغلی خودمون بزنیم درآمد داره؟

اینم بگم که سال های قبل به سیسمونی، عمده فروشی ،مبلمان، اجاره دادیم و فروش خوبی داشتن.

اما امسال دوست داریم و البته خیلی هم احتیاج داریم که خودمون شغلی بزنیم

پیشنهاد تون چیه؟

کارت هم میتونید بکشید ولی از طریق حساب بورسی یا کیف پول د ی جی پی هم میتونید نقدش کنید ‌یا کیف پول آ ...

خب الان من 20 تومن تو حساب دارم. 

این 1 تومن بخوام برداریم چجوری؟ خب از 20 تومن کم میشه 

@masumehjoon @royayezendegi @سامیه۱۸@مامان_سبحان۷@لجوج سلام دوستان اومدم ازتون راهنمایی بگیرم نشد ...

سلام عزیزم 

شوهرت الان مشغول چه کاری هست 

ماشین دارید

تحصیلات خودت چقدر و اینکه چه حرفه ای بلدی 

همسرت الان سر همون کار هم بره درآمدش خیلی پایین باید به فکر افزایش درآمد باشید 

خونه سرایداری برید همسرتون نمیتونه بره اون شرکت ؟ 

یه کم اطلاعات بده به یه جمع بندی برسیم 

ببخشید میپرسم شغل همسرتون چی هست آخه هشت میلیون واقعا حقوق کمیه باید یه فکری برای تغییر شغل یا افزای ...

نیست عزیزم بقران قسم میخورم اکثر کارایی که دنبالش رفته همین حدوده من ارزومه ۱۰ تومن بود ولی واقعا میگم نیست مجبوره 

کارگر هست 

خانمهای مقتدر و مقتصد و کار بلد... چقد خوبه که اینجا داریم مدیریت رو یاد میگیریم و هر روز دغدغه هممو ...

دقیقا من امروز همین کار رو کردم 

یه زنگ مدرسه کلاس داشتم یک ربع به هفت تا نه و ربع 

بعد هم ده و نیم کلاس خصوصی داشتم باید می رفتم خونه شاگردم 

خونشون هم به مدرسه خیلی نزدیک 

زودتر هم خودش مدرسه بود نمی‌تونستم کلاس رو بندازم 

گفتم این یک ساعت رو بشینم تو ماشین چون میومدم خونه دیگه سختم بود برم بیرون 

تو راه دیدم یه کافه باز 

گفتم برم یه قهوه بخورم حالا مگه چقدر میشه 

من کلا عاشق تنهایی کافه رفتنم 

یه لاته سفارش دادم شد شصت  تومن ولی آنقدر سرحال شدم که حد نداره 

هممون میدونیم آنقدر پول سخت درمیاد که آدم برای خرج کردنش همش مردد میشه ولی باید یه جاهایی حال دل خودمون رو هم در نظر بگیریم 

2810