2777
2789
عه مرسی پس پیشرفت کردم نمیدونستم😁😘اره اگه پاشم باید کمِ کمش ۱۲ اجاره بدم اون مبلغ پس انداز هم که گ ...

پیشرفت خیلی خوبی هم کردی 😍😊

اخه آدم طلاشو میفروشه از خونه خودش بره اجاره نشینی بعد اجاره بده؟؟

حکم تو قصاص و تمام 😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اما ادامه ی گزارش دوروز 😉امروز بعد اینکه همسرم رو راهی سر کارش کردمافتادم به جون خونهدیشب فقط ظرف ...

سلام معصومه جون امیدوارم حالت خوب باشه عزیزم 

مرسی که انقد نکات آموزنده میزاری 

من سه ساله خونه دارم وبشدت ولخرج بودم از ازوقتی باتاپیکتون آشنا شدم یه تلنگری به خودم زدم فقط ازتون راهنمایی میخام من شوهرم شغلش آزاده ومیانگین هفته ای ۵ میلیون تا ۷تومن درآمدشه گاهی زیادتر گاهی کمتر حالا میخاد بده من مدیریت وپس انداز کنم واسش البته کنارشم واسه خودمو دخترم وچون داریم خونه درست میکنیم باید ازخیلی چیزا بگذریم وامم نمیتونیم بگیریم چون ضامن نداریم میشه کمکم کنین حدودی بگین چیکارکنم وازکجا شروع کنم ممنونت میشم عزیزم

سلام عزیزم باید بگذارید حداقل ۱۰ روز همین حدود ۳ الی ۴ تومان داخل حساب باشه ‌

عزیزم اگه وام ۵ تومنی بخوام ماهانه چقد باید قسط بدم میشه یکساله پرداخت کنم

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

سلام دوستان من تایپیک مانترا خانم رو پیدا نمیکنم .

لطفا لینکش رو برام بفرستید و اینکه وام پشتوانه تو هیچ مبلغی نمیشه کارت به کارت کرد یا نقدی برداشت؟؟؟آخه نوشته پشتوانه خرید شماست.

یک میلیون وام گرفتم پس چیکار کنم باهاش؟باید یک میلیون هم خودم داشته باشم ؟؟

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
سلام عزیزم باید بگذارید حداقل ۱۰ روز همین حدود ۳ الی ۴ تومان داخل حساب باشه ‌

مامان سبحان من ب ۱۰ تومن نیاز دارم اما نمتونم زیاد قسط بدم مثلا ماهی ۵۰۰،۶۰۰،میتونم میشه ؟

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
سلام خانمایی که به محاسبه ی طلا وارد هستید میشه نظر بدین توی این فاکتور همه چی درسته ؟النگو مستعمل ب ...

قیمت روز طلا 3,342000بود داخل فاکتور نمیدونم چرا کمتر زدن

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
عزیزم برا اطلاعات راجع ب ویپاد میتونی تایپیک منو مطالعه کنی و خواسی نصب کنی کد منم بزنی ممنونم

عزیزم از قبلا نصب دارم برنامشوفقط میخاستم اطلاعاتشو بدونم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ی پیشنهاد ب من بدید ،شاغل نیستم ،خیلی دلم میخواد درامدی داشته باشم ،تازه برنامه ویپاد نصب کردم با بر ...

معصومه خانم شما منو دریاب ،،بنطر شما چطور برنامه ریزی کنم برای اینکه درامدی برای خودم داشته باشم ،با برنامه ویپاد و طلاسی چطور کار کنم ک سود کنم ،،فقط لایک میشم 

فقط خدا 
سلام مامان سبحان عزیزمیدونم توی صفحات قید شده اما خواستم تقلب کنیم خواهر زاده من از طریق ستاره یک وا ...

سلام عزیزم ، من در مورد این وام چیزی نمیدونستم ولی الان رفتم نگاه کردم تقریبا مثل همون وام د ی ج ی کالا هست .

چرا نمیتونه سکه بخره ، آخه داخل سایت زده د ی ج ی کالا هم جز فروشگاه های طرف قراردادش هست .

اگر نتونه سکه بخره من راه دیگه ای برای نقد کردنش نمیدونم عزیزم . 🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍

سلام عزیزم نمیدونم چی بگم ک چطور راهنماییتون کنم.یکی از اشناهای من که زنو شوهر هردو معلم هستن یه یسا ...

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی

باید بیشتر فکرکنیم و ببنیم چکاری به صلاحمونه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ممنونم خونه باید سند داشته باشه؟و اینکه چقدر از زمان اقدام تا دادن وام چقدر زمان میبره😅خو آدم اگر د ...

بله حتما خونه باید سند داشته باشه و بین ۱ ماه تا نهایت ۴۵ روز زمان میبره .

خوب به هر حال وقتی کسی میخواد خونه بخره یک مقدار نقدینگی داره و این وام هم میتونه بهش کمک بکنه . 🌹🌹🌹😍😍😍

مامان سبحان من ب ۱۰ تومن نیاز دارم اما نمتونم زیاد قسط بدم مثلا ماهی ۵۰۰،۶۰۰،میتونم میشه ؟

نه عزیزم وام ۱۰ میلیونی ویپاد رو باید در اقساط ۶ ماهه تسویه کنید که قسطش حدودا ماهی یک میلیون و هشتصد میشه با کارمزد .

نه عزیزم وام ۱۰ میلیونی ویپاد رو باید در اقساط ۶ ماهه تسویه کنید که قسطش حدودا ماهی یک میلیون و هشتص ...

ممنون عزیزم

2810