2777
2789
سلام عزیزم راهنماییم مبکنین لطفا.من الان وام یک تومنی ویپاد رو گرفتم الان باید چجوری خارج کنم؟گفته خ ...

سلام عزیزم 

اره ی تومن خودتون ی تومنم وام 

یا کارت بکشی دو تومن 

یا از دی ج ی پی ابی ک نصب کنین و واریز بزنید بعد برداشت ب هر حسابی یا همون ویپاد تو تایپیکم توضیح دادم بیشتر 

یا اینجا ی دوستی گف تو خود ویپاد افزایش موجودی بزنین بعد شماره ویپادتون بزنین امتحان کنین ببین میشه 

سلام خانوما من خواننده خاموش بودم امروز برنامه ویپاد رو نصب کردم الان وام یه تومنی چجوری فعال کنم ممنون میشم راهنمای کنید و اینکه وام های ویپاد سود داره موقع پرداخت یا فقط همون مبلغ وام رو باید برگردانم همه رو باید یجا پرداخت کنم یا طی چند قسط ممنون میشم منو راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عزیز رفتم دورهمی سوال پرسیدم کسی جواب نمیده رویا جان ببخشید اینجا میپرسم سرخ کن ۸ لیتری خریدم ...

عزیزم چه برندی خریدی؟

منم قصد خرید دارم ۶ لیتری فیلیپس میخوام بخرم تو نت زده بود مناسب خانواده ۵ نفره

بس ۸ لیتری برای ۴نفر اوکی باید باشه

سلام خانوما من خواننده خاموش بودم امروز برنامه ویپاد رو نصب کردم الان وام یه تومنی چجوری فعال کنم مم ...

سلام عزیزم 

داخل برنامه قسمت تسهیلات میتونید وام رو ببینید 

سه نوع وام داره، توضیحات هر کدوم رو کامل گفته 

باز پرداختش هم مرحله ای هست و می‌تونید یکجا پرداخت کنید

وقتی یه تومن براتون فعال شد باید همین مبلغ هم بزنید به کارتتون تابتونید ازش استفاده کنید البته فقط برای خرید نه کارت به کارت.

اگه بخواین انتقال به یه کارت دیگه بدین و ازش برای خرید استفاده نکنید باید با دستگاه پوز بکشید جایی و انتقالش بدید

عزیزم چه برندی خریدی؟منم قصد خرید دارم ۶ لیتری فیلیپس میخوام بخرم تو نت زده بود مناسب خانواده ۵ نفره ...

عزیزم مارک تفال خریدم نه شش لیتری خوب نیست اگر چهار یا پنج نفرید خواهر شوهرم پنج نفر هستن شش لیتری داره میگه کاش یه کم بزرگ تر بود ولی مارک فیلیپس عالیه اگه اصل باشه

من بد نبودم فقط بلد نبودم 

خب یعنی الان باید یه تومن بریزم به حساب ویپاد تا وام برام فعال بشه بعد دو تومن رو انتقال بدم یا خرید کنم ؟درسته بعد اگه وام رو تصفیه کنم زود دو تومنی بعد از چند روز  برام فعال میشه

عزیزم مارک تفال خریدم نه شش لیتری خوب نیست اگر چهار یا پنج نفرید خواهر شوهرم پنج نفر هستن شش لیتری د ...

۲نفریم عزیزم ، از کجا بفهمم اصل هست یا نه ، اینترنتی میخوام بخرم ، ۶ لیتری فیلیپس ۷۲۰۰

عزیزم شماره ی ۱۴۸۰ تماس بگیر با مشاوره ی حقوقی مشورت کن کاملا هم رایگانه .هزینه ای هم روی خط تلفنتون ...

نبابا اصلا مشاوره حقوقی ارائه نمیده. مال بهزیستیه. زنگ میزنم قطع میشه مشاوره حقوقی

سلام خانوما من خواننده خاموش بودم امروز برنامه ویپاد رو نصب کردم الان وام یه تومنی چجوری فعال کنم مم ...

توی ایران اسلامی، مگه وام بدون سود داریم؟؟ همشون سود دارند. ولی اینو در نظر بگیر توی این دوره و زمانه چه کسی حاضره بهت ۳۰ میلیون پول قرض بده؟

نبابا اصلا مشاوره حقوقی ارائه نمیده. مال بهزیستیه. زنگ میزنم قطع میشه مشاوره حقوقی

تو روز از ساعت ۸صبح تا ۵بعد از ظهر تماس بگیرین

مشاور خانوادگی مشاور کودک حقوقی و درسی داره

زیر مجموعه ی بهزیستیه و رایگانه

اکثر مشاوره ها هم از اساتید دانشگاه هستنو کار بلد

سلام خانمای کدبانو 🌹یه سوال 🙆میخوام بدونم در ماه معمولا چقدر بودجه برای آرایشگاه ،باشکاه و کاشت ن ...

خانمای گل و گلاب 

اونایی که نظر دادین مرسی❤️❤️❤️ 

خدمتتون که عرض کنم من معمولا آرایشگاه نمی‌رم چند ماهی یکبار فقط (البته پولش رو هرماه از شوهرم میگیرم و نمیگم خودم کارم رو انجام میدم )

ناخن هم هر از گاهی شاااید سالی یکی دوبار اونم مراسمی باشه یا نوروز ، امروز خیلی دلم میخواست یه حرکتی بزنم،  رفتم ارایشگاه ۱۲۰ تومن خرج صورتم کردم اومدم ،😄

باشگاه هم نمی‌رم مواظبم وزنم بالانره و عاشق پیاده روی هستم .

خب یعنی الان باید یه تومن بریزم به حساب ویپاد تا وام برام فعال بشه بعد دو تومن رو انتقال بدم یا خرید ...

صفحات قبلی رو بخونید خیلی در باره وام ویپاد توضیحات کامل دادن دوستان 

خودم وام یه تومنی رو جایی کارت کشیدم و بعد از یه حساب دیگه ای برداشت کردم

2810