2777
2789

در مورد حس رضايت از خودمون ميخوام بگم دوستان 

من تا چند سال پيش خيلي حال روحم داغون بود واقعا هدف نداشتم نميدونستم از زندگي چي ميخوام حقوق بگير بوديم نه جمع ميكردم نه طلا ميخريدم نه خرج ميكردم و آخر نميفهميدم اين حقوقمون چي ميشد خرجهاي بيخود اصلا به فكر پس انداز نبودم همه چي برام بي ارزش بود اصلا فكرهام كوچيك بود دور خودم پيچ ميخوردم انگيزه نداشتم اما خداروشكر نزديك سه ساله با اين تاپيك همراهم و واقعا تغيير رو حس ميكنم از خودم راضي هستم تازه از خواب غفلت بيدار شدم تازه فهميدم زندگي يعني چي؟ واقعا دوستمون راست گفت زندگي همين روزهايي هست كه داره ميگذره بايد از همه لحظاتش لذت برد  

مثلا من دنبال كتري قوري استيل هستم و ميدونم دوتومن به بالاست من قبل بود ميگفتم واي گرونه ميخوام چيكار ولي ياد گرفتم اون چيزيو بخرم كه به دلم ميشينه اون كاريو بكنم كه لذت ميبرم مثلا من ماشين ٢٠٧دوست دارم خب هدف ميزارم تا بهش برسم .... يه خوبي دارم كلا آدم گيري هستم براي اينكه به هدفم برسم تا بهش نرسم آروم نميگيگيرم 😂 

تغذيه خوب داشته باشيد منظور ميوه غذاهاي سالم خونگي ويتامين مصرف كنيد من اهنو فوليك اسيدو كلسيم نوروبيون وووو استفاده ميكنم وگرنه عصبي و بيحال ميشم با وجود دوتا بچه كوچيك خيلي ازم انرژي ميره ...كلا كار خونه بچه داري خريد پاي منه پس بايد پر انرژي باشم وگرنه كم ميارم افسرده ميشم و اينكه مطالب انرژي بخش بخونيد سمت اخبار و ناراحتيا نريد موفق باشيد ان شاءالله همه خوش خبر باشيد پستهاي انرژي بخش از تك تكتون ببينم عاشق اين استيكرم 💪💪💪💪💪💪💪

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
عزیزم همون ۳۵۰ رو یه مقدارش ماشین بخرید بقیه اش رو پول پیش خونه بدید و اجاره کنیدبا همون ماشین کار ک ...

میخاییم تامیتونیم اجاره ندیم پول پیشو بالا ببریم اجاره سختمونه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونید ۳۵۰ رو چند روز بذارید تو ویپاد وام ۵۰ تومنیشو هم بردارید که پولتون بشه ۴۰۰ با ماشین کار کنید ...

اخه ۳۵۰ که الان نقد دستمون نیس که ۲۵۰دست صاحبخونس بقیش وامه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

سلام دوستای قشنگم خوبید؟عزیزانم شرایط وام مسکن توی تهران رو کسی اطلاع داره؟سقفش چقدره؟آیا حقیقت داره بچه ها رو هم برای وام گرفتن درنظر میگیرن؟بعد مبلغ اوراق چقدر میشه؟چقدر سوال پرسیدم 🤣🤣🤣🤣

سلام خدمت همه ی شما عزیزانچقدر طرح ×2 ویپاد خوب بودکار خدا رو ببینین دقیقا پنج شنبه مامانم زنگ زد به ...

عزیزم بیشتر توضیح میدی جریان طرح ویپادو منم۵۰میلیون میتونم بزنم ویپاد باید چیکادکنم؟

سلام عزیزم من تازه تعمیرات انجام دادم و برای سقف کناف زدم و لاین نوری... اگه سبک خونت مدرن هست بهتری ...

سلام عزیزم میشه بگید لطفا 

کابینت متری چند بود 

لاین نوری متری چند بود ؟

و چرا بجای سنگ برا سرویس 

ماربل شیت نزدین

سلام خانما انشالله ک حال همگیتون خوبه.

خدا خیرتون بده کلی چیز ازتون یاد گرفتم خیر و برکتش برگرده زندگیتون معصومه جان  خوشبختی بچه هاتو ببینی راهکار یاد همگی ما دادی عزیزدل.

خب ماه ما اینجور شروع شد ک گفتم این ماه نفس میکشیم یه کوچولو پس انداز داریم از قضا دندونم شکست خیلی ب دندون حساسیم دیگه اینطور شد ک رفتم یکم کارای دندون انجام دادم شد ۱۳ تومن ک نصف کاراش مونده روکش اینا.خیلییییییییی ناراحت شدم گفتم ۳ گرم طلا میشد ولی وقتی درست کردم خیلی حس خوبی داشتم انگار واقعا طلارو خریدم چه بسا دندون واقعا الماسه  طلا که پیشکش.از درآمد این ماه ۶ تومن مونده بود یکمم پس انداز ک بخش بیشترش رفت واسه دندون یکو نیم پول موند هیچی هم نخریده بودیم رفتم بازار ته بازار همه چی نصف قیمت چ میوه چ سیفیجات خداروهزارمرتبه شکر گرفتیم بچه ها اول بازار خیلی گرونتره همه چی.یدونه مرع و روغن یکمم برنج و خرده ریز .گوشت خداروشکر داشتم فریزر.۴تامون چشمتون روز بد نبینه مریض شدیم هرکدوم میرفتیم دکتر کمتراز ۴۰۰نمیشد کارت استخر داشتم نمیرفتیم وقتش هم دیگه تموم بود گذاشتم دیوار نصف قیمت فروختم ۱تومن اونجور بدستمون رسید هزینه دکتر جور شد خداروشکر.مادرشوهرم دعوتمون کرد شمال با هزینه خودش ۲روز اونجا بودیم خدا خیرش بده گوشت بره گرفت گفت همتون بی بنیه شدین ۲روز هوامون عوص شد۲ردز بی خرج گذشت برگشتیم خونه همسرمو گفتم  انباری رو بریزیم بیرون سال پیش اسباب کشی کرده بودیم منزل جدید،پسرام میگفتن مامان گردو میخایم منم ۱ماه بود گردو تموم شده بود هزینه ها اجازه نمیدادن بگیرم.انباری رو کامل ریختیم پارکینگ کارتونارو خالی کردیم خانما الان ک مینویسم واقعا خوشحالم حدود ۴۰۰تا کمو زیادش نمیدونم داخل گونی گردو بود انقددددد خوشحال شدم    بعدشو گوش بدین ی ساک دستی دیدم چندتا تاید صابون شامپو بچه  سیف و مایع بود کلی کیف کردیم روغ مایع هم ی قسمت دیگه بود همه تاریخ داشتن و ۲کیلو برنج.اصلا یادم نبود هیچکدوم رو  (اینم بگم گاهی وسیله زیاد میگیریم ۲کیلو برنج روعن یا صابونی مایع چیزی میزارم کنار ک روز سختی دستمو بگیره،خلاصه خداروشکر.میخایم پاشین عوص کنیم انشالله ک وام جور بشه دعا کنین جیگرا.سرتونو درد آوردم بوس بوس 

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
سلام عزیزم ، واقعا شرایط سختی دارید .تصور اینکه درآمد در یک زندگی نباشه خیلی سخته واقعا .بالاخره بای ...

ممنون عزیزم

سلام دوستای قشنگم خوبید؟عزیزانم شرایط وام مسکن توی تهران رو کسی اطلاع داره؟سقفش چقدره؟آیا حقیقت داره ...

سلام عزیزم ، شما خوبی ؟ چه خبرا ؟ خیلی وقت هست نیستید .

وام مسکن زوجین در تهران ۸۰۰ میلیون هست که با جعاله میشه ۹۶۰ میلیون که البته حدود ۷۰۰ کلا دستتون رو میگیره و بقیه اش میره برای اوراق .

و اینکه به ازای هر فرزند زیر ۲۰ سال ۲۵ درصد به این مبلغ اضافه میشه و البته باید محل تولد فرزند و پدر نمیدونم دقیق با هم یکی باشه یا چطوری این رو من درست متوجه نشدم ولی کارمند بانک محل تولد همسر من و فرزندانم رو پرسید و داخل سیستم زد و گفت به ما این ۲۵ درصد اضافه تر تعلق میگیره به ازای هر فرزند و البته اقساط هم خیلی بالاتر میره . 

سلام خانومی الان منی که از عید با این گروه همراه شدم و واقعا پولی دستم نمیاد تا اردیبهشت سرکار میرفت ...

سلام عزیزم خوبی ؟ 

اره نکته های خیلی خوب و کاربری بچها گفتن مخصوصا معصومه خانوم تو صفحات اول و دوم ایده ها مخارجی که گفتن برام خوب بود مثلا من تو مصرف مایع ظرف شویی و لباسشویی خیلی اسراف میکردم با اینکه لباسام کثیف نبود فقط برای اینکه بوی تاید رو دوست دارم زیاد استفاده میکردم و خب الان بهتر شده 

یا مصرف نوشابه جایگزین دوغ شده و خیلی نکته های دیگه 

منم باید این ویپاد که گفتین نصب کنم استارترشو بزنم 

من قبلا شغل خوبی داشتم بقول شما ماهی یکی دوتا النگو و انگشتر میخریدم بعدش یه جریاناتی پیش اومد من سرکار نرفتم بعدم بچه دار شدم کار خونگی انجام میدم ۲/۳ تومن در میارم که این مبلغ برای خرج خونه و دخترم میشه مثلا چند روز پیش براش دوچرخه خریدم این به نفع شوهرم شده خیلی فشار روش نیست امروز با پولم یه کیسه برنج خریدم و با روغن ولی چیزی نمیمونه ولی از این به بعد میخوام سکه بخرم یه اشنا طلا فروش هم دارم طلا مستعمل داره حتی یه دوره کوتاه یکماهه قسطی هم میده فعلا گفتم یه گوشواره برام بیاره مبلغلش۲۷۰۰ هست استارترشو بزنم تا کم کم بیشترش کنم فعلا دارم میخونم وانگیرمو بیشتر میکنم که منم میتونم با درامد خیلی کم مدیریت کنم و چیزای که میخوام بخرم و پس اندازم کنم 

عزیزم تو شهر ما هم همین طوره شوهر من با 18 سال سابقه کار الان 12 تومن میگیره بدون بیمه که بازم از هم ...

عزیزم شوهرتون ۱۸ سال سابقه کار دارن و بیمه ندارن، درسته؟ 

کاش خودشون خویش فرما بیمه میشدند. مبلغش نمیدونم چقدره ولی از ۳ تومن خیلی کمتره. آخه حیف نیست اینهمه زحمت کشیدن و برای روزگار پیری بیمه ندارن؟

سلام ،ما بعد چندین سال تازه ی ماشین دست دوم گرفتیم پرایده ،،ولی ن من و ن شوهرم رانندگی بلد نیستیم ،ت ...

دوست عزیز سلام   

این یه امر طبیعی که به خاطر موضوع یا کاری که انجام ندادی یا آگاهی نداری ترس داشته باشی ...

قدم به قدم با ترست مواجه شو و رانندگی یاد بگیر ..

شاید زمان ببره ولی بالاخره میتونی یاد بگیری ..

2810