2777
2789
متاسفانه همسرمنم بشدت ترسوو قانع هستهمین باعث شده پیشرفت آنچنانی نداشته باشیمولی برادراش ریسک کردن و ...

میشه از ریسک هاشون بگی،مثلا چه کارایی کردن؟شاید ماهم یاد بگیریم یه تکونی دادیم به خودمون

سلام عزیزم میشه لطفا راهنماییم کنی خواهش میکنم من تا الان میتونستم که وام پشتوانه و وام پیش درامد وی ...

سلام عزیزم ، چرا میشه هر دو رو با هم گرفت .

برای من الان وام پیش درآمد فعال نیست امتحان کنم بهتون بگم ولی دوباره امتحان کنید و ببینید چه پیغام خطایی میده .

شاید هم قانون جدید گذاشتن نمیدونم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ده روز ؟؟ زیاده ،ولی چاره ای نیس ممنونم از راهنماییتون و اینکه من الان سکه های خودم ۱۱۰۰۰تاسنوشته ۲۰ ...

همون ۲۴ تومان هست ولی چون وام هاش مضربی از ۵ هست باید صبر کنید سکه هاتون بیشتر بشه بتونید ۲۵ میلیون بگیرید .

ده روز ؟؟ زیاده ،ولی چاره ای نیس ممنونم از راهنماییتون و اینکه من الان سکه های خودم ۱۱۰۰۰تاسنوشته ۲۰ ...

عزیزم وام ۲۴ تومنی نمیده یکم دیگه سکه هاتون زیاد بشه وام ۲۵ تومنی براتون فعال میشه

یعنی واماش اینجوریه ۱۰ ۱۵ ۲۰ ۲۵ ۳۰ ۳۵ ...

از هزینه سفر هم که بگم چون به نظر خودم خیلی اقتصادی رفتیم حالا بحث گردش و تور که دلخواه ما سه تا تور ...

عزیزم ممنون از توضیح کاملت 

ما هم دو بار تایلند رفتیم ، یه بار ده سال پیش ، یه بار هم ۵ سال پیش 

و از بهترین سفرهای عمرم بوده 

با خوندن کامنتت خاطراتم برام زنده شد 🥰

من و شوهرمم معتقدیم که زندگی همین روزهاست که داره میگذره باید از همه لحظاتش لذت برد 

در عین پس انداز ، باید از لحظات جوونیمون هم استفاده کنیم ، چون جوونی دیگه برنمیگرده 

ما عاشق سفر به جاهای جدید هستیم 

کشورهای جدید با فرهنگ های مختلف و متفاوت

و دقیقاً  ، ما هم زیاد پولدار نیستیم متوسطیم 

همسر منم کارمنده ، منم خانه دار

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
@masumehjoon @royayezendegi @سامیه۱۸@مامان_سبحان۷@لجوج سلام دوستان اومدم ازتون راهنمایی بگیرم نشد ...

سلام عزیزم ، واقعا شرایط سختی دارید .

تصور اینکه درآمد در یک زندگی نباشه خیلی سخته واقعا .

بالاخره باید از یک جایی شروع کنید دیگه ، من جای شما بودم از حرف مردم نمیترسیدم و اول کار اون شرکت رو جدی پیگیری میکردم اگر میدیدم درست نمیشه میرفتم سرایداری برای مدتی و حتما توی اون مدت دنبال کار میگشتم ولی به صورت جدی . 

ببخشید عزیزم میشه به من یه کمک کنید واقعا به هم فکری احتیاج دارم سایر دوستان آگاه هم مستونن کمکم کنن ...

عزیزم فکر کنم اگه حتی امتیازش رو به کسی بفروشن بازم سند اصلی به نام شوهرتون باشه و بعد از تحویل خونه قولنامه و سند و.. رو به اسم میزنن چون در اصل این مسکن های ملی حق خرید و فروش نداره مثل همون شرایط مسکن مهر ها که اول ثبت نام میکردن

به نظرم اگه شوهرتون از اون دست آدمای که میتونه بعد زیر حرفش بزنه این ریسک رو نکنید چون ممکنه به اسمتون نکنه

نه عزیزم چرا ناراحت اول اینکه من خودم کار میکنم منظورم بیرون بود که فعلا نمیشه واقعا ولی خونه کار می ...

عزیزم تو شهر ما هم همین طوره شوهر من با 18 سال سابقه کار الان 12 تومن میگیره بدون بیمه که بازم از همه دور و بریا بیشتر میگیره گفتن اگه بیمه میخوای 3 تومن از حقوقت کم میکنیم 

آنقدر پیامتون پر انرژی بود که روزم رو ساخت 😍😍واقعا آدم کیف می کنه می بینه بعضی ها پر از محبت و انر ...

من از کامنت هایی که گذاشتی سبک زندگیتو بسیار پسندیدم

خودت که خیلی تلاشگری

پولت هم خوب خرج می کنی 

یعنی به اون ثبات نسبتا خوب که ماشین و خونه و ... رسیدی 

این که سفر انقدر پررنگه رو خیلی بیشتر خوشم اومد😁

شاید خیلیا این پولا رو داشتن باز میگفتن جمع کنیم یه چی بخریم ، انشالله که خوش باشید و پرروزی و پربرکت

من و همسرم هم خیلی اهل سفریم ، سفر داخلی که خب زیاد میریم ، جفتمون تو مجردی سفرهای خارجی رفتیم ولی بعد ازدواج قسمت نشده

یه خورده انشالله زندگیمون رو روال تر بیفته سفر خارجی هم میریم و البته برنامه بلند مدتمون این که یه روزی قراره دائم السفر طولانی بشبم😁

عزیزم تو شهر ما هم همین طوره شوهر من با 18 سال سابقه کار الان 12 تومن میگیره بدون بیمه که بازم از هم ...

اخیییش یکی بلاخره پیدا شد حرف منو درک کنه 

دیدی تو سایت همه تعجب میکنن از حقمون؟! باور هم نمیکنن 

سخته زجر اور ولی چاره نیست همه جا همینه اصلا بزنن دیوار حقوق کارگر میاد ساعت کاریشم ببینن 

سلام عزیزای دل با ذوق اومدم بگم که پول ماشین رو (۲۰۰)میلیون رو صفر کردیم و دیگه کسی ازمون پول نمیخوا ...

سلام عزیزم من تازه تعمیرات انجام دادم و برای سقف کناف زدم و لاین نوری... اگه سبک خونت مدرن هست بهترین گزینه لاین نوری هست ... حتی برای سرویس ها هم من لاین زدم و خیلی خوشگل شد البته با توجه به سلیقه خودم شاید کسی دیگه نپسنده... کابینت هم جزیره زدم های گلس نیمه مات و طرح ترکیبی مدادی و ساده... رنگشم طوسی سفید ... روی کانتر و روی خود کابینت هم سنگ مشکی با رگه های طلایی زدم..البته از اینکه سنگ گذاشتم پشیمونم چون بسیار حساسه و سریع لک میشه ...سرویس و حموم رو هم کاشی پرسلان زدم و همه شیرآلات تو کار...سرت رو درد نیاورم بسیار برام پر هزینه بود ولی خب تو روحیه امون خیلی تاثیر داشت ... قشنگ دو برابر هزینه ی پیش بینی شده خرج برمیداره... من پیش ببینیم ۴۰۰ تومن بود ولی ۷۰۰ تومن خرجم شد...

ببخشید عزیزم میشه به من یه کمک کنید واقعا به هم فکری احتیاج دارم سایر دوستان آگاه هم مستونن کمکم کنن ...

عزیزم اون تا وقتی اقساط تموم نشه نمیتونی تغییر نام بدی که حدود ده سال طول می‌کشه چندسالم طول می‌کشه بهت تحویل بدن ولش کن خودت طلا بخری وام بگیری بهتره

2810