2777
2789
عزیزم هدفم فقط سرمایه گذاری برای ۵،۶ سال آیندس ، اصلا هم طلای زینتی نمیخواممیشه نام سایت های معتبر ر ...

عزیزم دو تا سایت میلی گلد و طلاسی دوستان خرید داشتند خودم تجربه ای از خرید از این دو سایت ندارم

اسکرین یکی از دوستان به نام کاربری خانم @افسانه76    که مقایسه کردند متاسفانه هر کار کردم آپلود نشد براتون

گفتند طلاسی کارمزدش برای پول های کم زیادتر از میلی گلد هست و در کل ترجیح ایشون سایت میلی گلد بود

باز هم تحقیق کنید

برخی دوستان هم پول اای خرد را هفتگی یا دو هفتهجمع می کنند و پارسیان می گیرند که البته هزینه وکیوم داره و باید از جای مطمئن خرید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ممکنه بگید از کدام فروشگاه دیج.ی کالا خریداری کردین که خیالم راحت باشه. سفته دی.جی پی رو از کجا ...

عزیزم سفته رو همون موقع که دارید مراحل گرفتن وام رو انجام میدید خود سایت شما رو راهنمایی میکنه و گزینه خرید سفته داره .

البته من خودم چک صیادی داشتم ولی میدونم اینطوری هست 

من از سکه دلارام و نیک خرید داشتم . 

از اسنپ پی میگیرم عزیزم فروشنده خاصی سراغ داری تواسنپ؟

عزیزم فکر نمیکنم خیلی فرق داشته باشه .

دوستان از میو گلد خرید کرده بودن البته طلا نمیدونم پارسیان هم داره یا خیر .

من خودم از زرفام به تازگی سکه پارسیان خریدم فقط با پست ارسال کردن و خورد به تعطیلات تاسوعا و عاشورا و خیلی طول کشید تا برسه حدود ۱۲ روز ولی مشکل دیگه ای نداشت .  

سلام خانمای عزیز من گفتم که یکی از اقوام خونه بهمون میده بریم طبقه همکف هست وان شاا...از فردا میریم تعمیر کنیم بریم به امید خدا هر چند که مادر شوهرم مخالف هست شدیدا خواستم ببینم وقتی پول پیش گرفتیم بنظرتون چکار کنیم پولمونو بیشتر کنیم اگه وام پیشنهاد میدید کدوم بانک وکدوم طرح خوبه جایی هست که مثلا ۱۰۰ تومن بزلریم چند ماه بعد بتونیم ۲۰۰ بگیریم وپول خودمونم مسدود کنن مثلا که بعدا ۲۰۰ بزاریم بانک وبا سودش قسط وامو بدیم 

سلام خانمای عزیز من گفتم که یکی از اقوام خونه بهمون میده بریم طبقه همکف هست وان شاا...از فردا میریم ...

سلام عزیزم ان شا الله به سلامتی باشه براتون .

۱۰۰ میلیون رو میتونید ۴۵ روز بگذارید داخل ویپاد بانک پاسارگاد و ۵۰ میلیون خودتون وام بگیرید و باز اون ۱۵۰ میلیون رو هم همسرتون داخل حساب خودش در ویپاد یک ماه بگذاره بمونه میتونید یک ۵۰ میلیون دیگه وام بگیرید .

بانک های دیگه هم طرح های زیادی دارن ولی مدت ماندگاری پولتون خیلی بیشتر هست برای گرفتن وام .

و کتابهای دی جی عالیه من چند جلد کلیله و دمنه و داستان های شاهنامه جلد گلس محکم خریدم هم از قیمت بیر ...

عزیزم خواستم اون تاپیک تک کنم ک صفحه جلو نره آبی نشد...

دخترم ۱۹ماهشه چ کتابی پیشنهاد میدید 🤗

خانوما من همسرم میخواد ویپاد ثپت نام کنه صد بار فیلم گرفته فرستاده ولی مینویسه با عکس کارت ملی مطابقت نداره یا قبول نمیکنه ! چیکار کنیم ؟پشتیبانی هم زنگ زدیم پاسخگو نیستن 

خانوما من همسرم میخواد ویپاد ثپت نام کنه صد بار فیلم گرفته فرستاده ولی مینویسه با عکس کارت ملی مطابق ...

عزیزم منم‌ همین بود عکسم تایید نمی شد 

چند بار زنگ زدم پشتیبانی 

باید ساعت اداری زنگ بزنی

صدا خوب نمیاد باید   هدفون بزاری 

و کارت ملی پیشت باشه شماره سریال براشون بخونی

بعد  تایید میکنن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم فکر نمیکنم خیلی فرق داشته باشه .دوستان از میو گلد خرید کرده بودن البته طلا نمیدونم پارسیان هم ...

مامان سبحان جان چرا از فروشگاه اسنپ نمی‌گیری ؟ هر بار خرید کنید برای خرید بعدی کد تخفی‌ف هم بهتون میده. قیمتاشم با بیرون تفاوت نداره به اون صورت بعد ارسالشم کمتر از ۷ روز زمان می‌بره.

سلام. میخوام وام خانگی ثبت‌نام کنم یک و نیم میلیون برای هر عضو و ۱۵ ماهه هست و همون اول قرعه‌کشی می‌ ...

عزیزم به نظر من هر ماه یه پارسیان ۴۰۰ سوتی بخرید یا اندازه ۱/۵ م از میلی یا طلاسی خرید کنید بهتره.

بله حتما

برا منم لطفا بفرست

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

2810