2777
2789
عزیزم باید اپلیکیشن ویپاد بانک پاسارگاد رو نصب کنید و افتتاح حساب کنید و درخواست کارت بدید .بعد ۲ نو ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده مهربون

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گزارش خرید منروکش صندلی و دور فرمان ۲۳۰۰ تا همین چند وقت پیش ۱ تومن هم میگفتم گرون@abi_asemani ...

مبارکا باشه 

نوش جانت عزیزم 

من بخاطر داروهای ک برای افسردگیم میخوردم و قط کردم وزنم اضافه شده جدای از اون برای برنامه بارداریم خوب نیس کلا  و اینکه داشت میشد مثه اعتیاد برامون

سلام دوستای خوبم ❤️ چن روز بی خرج گذروندم و دیروز از نهارمون ی مقدار برا همسایه امون بردم وایشون امر ...

تهران؟

منم لیزر میخام برم جلسه ای ۳ و خورده ای و من برام فعلا مقدور نبود و اینکه ۲ تا ا همکارا رفتن با اینکه سالها گذشته خیلی راضین ماندگاری هم هم

قبل شما کسی تو این مرکز رفته  که جلساتش تموم شده باشه و از نتیجه راضی باشه

سلام عزیزم خوبی فدات شم ♥️ظهرت بخیر و نیکی باشه ❤️عزیزم من نشستم برات حساب کتاب کردم ♥️زیاد هم تو فش ...

سلام معصومه جانم

امکانش هس منم ی کوچولو راهنمايي اقتصادی کنید

ی پست نوشتم براتون کپی میکنم

پیشاپیش سپاسگزارم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
سلام عزیزم ، خواهش میکنم .باید برید داخل پیشخوان مجازی رسالت داخل گو گل بزنید میاد و بعد شماره تلفن ...

سلام عزیزماگر یه مبلغی تو قسمت برآورد وام برامون اورد،حالا چطور درخواست وام بدم؟

آخرش قشنگه  
سلام عزیزم ، خواهش میکنم .باید برید داخل پیشخوان مجازی رسالت داخل گو گل بزنید میاد و بعد شماره تلفن ...

سلام عزیزماگر یه مبلغی تو قسمت برآورد وام برامون اورد،حالا چطور درخواست وام بدم؟

آخرش قشنگه  

آخرش قشنگه  
خودم کارمندم شوهرم هم کارمنده.تایم تعطیلش رو میره کارگری .قسط هامون وحشتناکه ولی میتونیم تحمل کنیم و ...

اون روز مبادا که گفتی براش زنجیرتو نگه داشتی امروزه عزیزم،بفروش و بدهی رو بدین هم بار روانی ازتون کم میشه و هم جلوی حرف و حدیثهای احتمالی🙂

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
بله امسال خیلی از رشته‌ها اضافه شده بود دوستم مهندسی عمران خونده بود با من اونم پذیرفته شد

ولی گفتن رشته های غیر مرتبط باید حداقل دو سال سابقه داشته باشن برای همین من شرکت نکردم حالا درست بود این مطلب یا نیازی به سابقه نداشت؟

سلام عزیزم ، باید اول داخل سامانه مرآت اعتبارسنجی انجام بدید و بعد داخل ام رسالت درخواست وام بدید .

سلام مامان سبحان

من گیرکردم اساسی

یه بنده خدایی ۱۵۰پول نقدداده برام حساب بازکن بربزروش ماهیانه بهم سودبده

ازنزدیکانمه تنهاهم هست

الان خودم حساب کوتاه مدت ملی دارم تقریبا ماهی۵۰۰،۶۰۰سودبهش میده

بانک های دیگم ماهیانه فکرکنم همین حدودا باشه

آیابانکی هست دولتی،سودمعقول تری بده وبعداهم این خوابوندن پول بشه براش امتیازوام؟

شمابانکی رومیشناسید

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810