2777
2789
اره نعنا کاره ،نمیدونم ولله تا حالا خرید نداشتم ازش ،شما اینترنتی خریدین؟ ببرین بیرون نشون بدین به م ...

بله اینترنتی خریدم

راستش فعلاخونه نشینم بخاطرهمون نتونستم ببرم طلافروشی

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عقد برادرمه واقعیت نمیتونم زیاد هزینه کنم خیلی قسط داریم نمیدونم از اینا بخرم یا نه روم نمیشه البته ...

من واس عقد خواهرم انگشتر خریدم رو محضر شوکه شدم یه پارسیان برام اورد به روش نیاوردم ولی چندین بار به مامانم گفتم بدم نمیاد به گوشش برسه

اگه برادرت به شما خوبی کرده وقت جبران

انگشتر یه گرمی هم میتونی بخری 

پلاک هم اگه منظورت ان یکاد برا نوزاد خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واس عقد خواهرم انگشتر خریدم رو محضر شوکه شدم یه پارسیان برام اورد به روش نیاوردم ولی چندین بار به ...

شاید خواهرتون وصعش نرسیده،  ولی درسته سعیمو میکنم چیز بهتر پیدا کنم آخه مث قدیم نیس طلا خیلی گرونه و همسر من کارگره ،انشالله بتونم چیز خوبی بخرم

سلام خانمای ثروتمند   

ایام به کام   

منم یه گزارش بدم 

امروز فریزر مرتب کردم ،کشوهارو دستمال کشیدم و مرتب چیدمشون. ‌

البالوهایی که فریز کزده بودم انتقال دادم به یخچال معمولی تابابقیه آلوها لواشک بشه و آلبالوی تازه فریز کنم ..

الوچه های خورشتی و برگه زردالو و کشمش و...رو به ظرفاشون منتقل کردم ..

از گوشت قبلی دوبسته داشتم اونارو گذاشتم که بپزم و جدیدارو چیدم اون کشو ..

تو همون حین خواهرم زنگ زد که شام سبک پختم بیایین دور هم باشیم ..

منم اکثرا فریزر شیرینی  دارم ،اونارو برداشتم بردم خونشون ..دیگه چیزی نخریدم .

اینجور مرتب کردن باعث میشه هم موادی که قبلا گذاشتیم ،بپزیم و هم اینکه ذهنمون باز میشه برای لیست غذایی و هم اینکه میتونیم روز بدون خرج داشته باشیم   

طبق موادم یه روز لوبیا پلو ،کوفته ،اش رشته ،سوپ میپزم  ،دوبسته خورشتی دارم ..  

مچکرم از همگی و معصومه جون  بابت به اشتراک گذاشتن دونسته هاشون ..

تا هفته بعد که همسرم دوباره خرج خونه رو واریز کنه هفت روز مونده ،باقی پول رو تقسیم بر تعداد میکنم و هرروز به اندازه سعی میکنم که خرج کنم یا اگه خرجی نداشته باشم و بدون خرج باشم هم که چه بهتر ..

معصومه جون ممنونم خواهر ،اصلا به فکرم نمی‌رسید همچین تقسیم بندی 

خیر ببینی ...  

بالاخره بعد از چند روز خوندن مداوم در این ساعت رسیدم به صفحه اخر 

خانما خواهش میکنم برای تشکر از هم لایک کنید کسی گله نمیکنه 

صفحات همه شده مرسی تشکر ممنون فلان تو رو خدا یکم رعایت کنید  

رویا خانوم هم که نیستن تذکر بدن 

خانمای اقتصاد دان سلام 😁‌

من ۶ تومن پول دارم که میخواستم باهاش به انگشتر بردارم ولی وضعیت پوستم خیلی داره بد میشه و مشاوره که شدم باید نزدیک ۳۵۰۰ تا ۴ تومن خرج کنم 

لباس خوبم ندارم نه بیرونی نه خونگی 

حالا شما اگر جای من بودین چیکار میکردین؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
شاید خواهرتون وصعش نرسیده، ولی درسته سعیمو میکنم چیز بهتر پیدا کنم آخه مث قدیم نیس طلا خیلی گرونه و ...

اگه نداشت که توقعی نداشتم

من به جز اون چندین بار مبالغ بالا بهشون قرض دادم وقت جبران بود 

تا پیامو دیدم یاد خودم افتادم 

ان شالله خوشبخت بشن

در راستای تاپیک هم بگم همسرم از خرید های من داره پراش ریخته

میگه چقد دست و دلباز شدی

گفتم بریم روکش صندلی گرون بخریم ولی در جریان باش برا قسط ماه بعد کم میاریم

بالاخره بعد از چند روز خوندن مداوم در این ساعت رسیدم به صفحه اخر خانما خواهش میکنم برای تشکر از هم ل ...

قطعا لباس و پوست خوب خیلی خیلی بهتر از یه انگشتر ۶ تومنی هست که با وجود قیمت طلا یه انگشتر خیلی سبک میشه 

بالاخره بعد از چند روز خوندن مداوم در این ساعت رسیدم به صفحه اخر خانما خواهش میکنم برای تشکر از هم ل ...

قطعا لباس و پوست خوب خیلی خیلی بهتر از یه انگشتر ۶ تومنی هست که با وجود قیمت طلا یه انگشتر خیلی سبک میشه 

شاید خواهرتون وصعش نرسیده، ولی درسته سعیمو میکنم چیز بهتر پیدا کنم آخه مث قدیم نیس طلا خیلی گرونه و ...

بعضی طلاهای یک گرمی هستن که خیلی نمادارن، اگه اصل کادوتون برا عروسیه نه عقد،  اون موقع کادو سنگین بدین 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
2810