2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سری قبل گفتم بهتون که همسرش هیچ دارایی نداشت ....بعدا متوجه شدند که فقط یه خونه ی پنجاه شصت متری دار ...

.

معصومه جان تمام اینایی ک گفتی منو یاد مامانم انداخت

ک الان بزرگترین درس عبرت منه

بابای من شغلش ازاده مغازه اجاره ای پول اب و برق تجاری خالص چیزی ک براش میمونه ۱۰ تومنه یه زمانی روزگار مث الان نبود

خداشاهده ک مامان من سال ب سال تغییر دکور میداد ک مبل و فرش و این چیزا ها

انواع بانکه گل مصنوعی مجسمه های دکوری ظرف و ظروف و تمام اونایی ک حقوق بگیر و وضعشون از ما خیلی بهتر بود منتظر میشدن مامانم تغییر دکور بده یه صفایی به خونه هاشون بدن

عموم اینا اون زمان و الان وضع خوبی داشتن خیلی خوب

ولی زن عموم از سادگی مامانم سواستفاده میکرد 

مثلا میگفت فلانی تو خیلی خوب پیتزا درست میکنی من بلد نیستم

در صورتی ک اون موقعا اینا اصلا رنگ پیتزا رو تو خونه خودشون ندیده بودن مامانمم ساده هی درست کن دعوت کن حتی همین خونه عموم برای اینکه قبض آب خونشون زیاد اومد پمپ اب رو باز کردن و بچه هاش با قطره آب حموم میکردن 

حتی حمام ام میخاستن دل سیر بکنن میومدن خونه ما ک ۶۰ متر بیشتر نبود 

خلاصه ک اون روزا رفتن الان بابام بخاطر بالا بودن اجاره ها مجبور شد مغازه رو تحویل بده

و با این سن میخاد بره شهرستان کار کنه

الحق ک گفتی مرد کارگر و زن بنا ک بابام با این سن بیمه نداره همین مامانم میخاد بره سر بزنه به مادرش ک خدا شاهده پول اسنپ نداره من و خاهرام اسنپ میگیریم براش 

دریغ از یه جفت گوشوار یدونه انگشتر هیچی

اگر پس انداز مخفی داشت کنار ریخت و پاشاش الان اینجور نمیشد ک حتی ب بابام رو بزنه برای پول تاکسی ک آیا بگه دارم یا ندارم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
نهاگر خودشون هم همین مقدار دادت خیلیم عالیه

عقد برادرمه واقعیت نمیتونم زیاد هزینه کنم خیلی قسط داریم نمیدونم از اینا بخرم یا نه روم نمیشه البته فکر نکنم خانواده عروس کادو بدن 

عقد برادرمه واقعیت نمیتونم زیاد هزینه کنم خیلی قسط داریم نمیدونم از اینا بخرم یا نه روم نمیشه البته ...

میتونین سکه پارسیان گرمی(توهمین قیمتها) بگیرین.بنظرم شیک تره

اگرم هیچ کسی نمیخوادکادو بده میتونین نگه داشته باشین اومدن خونه تون،یا به کادوی عروسی اضافه ش کنین.بستگی داره رسم ورسومتون چی باشه

خدایا بی نهایت شکرت

سلام خانوما منم برای اولین بار گفتم یک گزارش بدم یک توضیح کلی بدم  

من اسفند برای اولین بار با این تایپیک مفید آشنا شدم که ای کاش زودتر آشنا میشدم من هم خودم کارمندم هم همسرم  که متاسفانه تا الان قدر زحمتی که برای پولمون کشیدیم رو ندونستیم دم عید تقریبا 100 تومن طی 3 ماه به دستم رسید و من همش رو دادم خنزل و پنزل🤦🏻‍♀️ و خدا خواست و اسفند با این تایپیک آشنا شدم و اسفند یک عدد النگو خریدم از اون 100 تومن حداقل 20 ذخیره کردم🤧 خلاصه یه تلنگر خیلی خوب خوردم و تصمیم گرفتم بی برنامه خرج کردن و ولخرجی کردن رو دیگه بذارم کنار🙅🏻 

و جلو ضرر رو از هر جا بگیری منفعته 😍

خلاصه من عید زایمان کردم و هزینه زایمان و متاسفانه تصادفی که همسرم کرد باعث شد که تا خرداد درگیر هزینه های جانبی بشم و هیچی پس انداز نکنم تا تیر ماه که خدا رو شکر 17 گرم طلا خریدم باز هم میگم چون این تایپیک رو خوندم تونستم بخرم اگه قبلا بود احتمالا میشد خرج لباس و سفر و خرابکاری های همسر😬 

خلاصه این ماه هم یه سکه پارسیان دو گرمی با وام دی جی پی خریدم  این ماه خرج ها خونه زیاد بود فریزر رو پر کردم و...

و حاصل آشنایی من با این تایپیک شد خرید ۲۵ گرم طلا 😍 

از همه خانم های اقتصاد دانی که تو این تاپیک از تجربیاتشون گفتن و باعث کمک به امثال من هستن صمیمانه تشکر میکنم❤️ 

یکی از کاربر ها (که اسمش یادم نیست)هم گفت که اهدافتون رو بنویسید و در راستاش تلاش کنید و نوشتن خودش باعث معجزه میشه برای رسیدن به اون هدف 

در این راستا منم هدف امسال رو نوشتم اولیش تعویض ماشینمون هست که ان شاالله اون مدلی که مد نظرم هست رو بخرم 

دوم هم خرید 100 گرم طلا امیدوارم که بتونم بخرم🙏🏻

ان شاالله که همه خانم های تلاشگر و اقتصاد دان این تایپیک به اهدافشون برسن🙏🏻❤️

خانما نظراتتون برام ارزشمنده 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑شما اگه یه خونه داشتین که حدود ۳ تومن فی بخوره ال ...

خونه رو واسه فروش میزاشتم چون طلا هم پول نقده و به چند تا بنگاه هم می‌سپردم که اگه کسی مایل به معاوضه هم بود که خونه رو برداره ما بقی رو هم نقد میدم 

شاید کسی باشه با این شرایط

سلام دوستان 

یه سوال مهم

تو بانک مهر

برای چه مقدارپولی هریک ماه بمونه چقدرامتیاز جمع میشه؟

میخوام ببینم اگر به مبلغ موردنظرم میرسه پولموبخوابونم

مثلا ۵۰تومن ۵ماهه یا۶۰تومن چهارماهه بخوابونم چقدروام میتونم بگیرم؟؟؟؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
خانوما به نظرتون کادو سر عقد همچین پلاکی به عنوان کادو بدیم زشته نمیخوام پول بدم

نه خوشکله

پیج نعناکارهست؟

من ازش دستبندخریدم رنگش خیلی زرده میترسم طلانباشه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
نه خوشکلهپیج نعناکارهست؟من ازش دستبندخریدم رنگش خیلی زرده میترسم طلانباشه

اره نعنا کاره ،نمیدونم ولله تا حالا خرید نداشتم ازش ،شما اینترنتی خریدین؟ ببرین بیرون نشون بدین به منم بگین لطفا که طلا هس یا نه

2810