2777
2789
سلام سلاماز اون جایی که میگن از تو حرکت ، از خدا برکت..من نیت کردم ماهانه هرقدر هم کماما طلا بگیرمام ...

ومنی که از حقانی طلا مرداد ماهمو گرفتم چرا الان این پستو ببینم🥲☹️چون واقعا سودش زیاد بود حقانی یه زنجیر فلامینگو گرفتم 1گرم و 760صوت شد 6میلیون 900خرده..🤕بلد نیستم حساب کنم چقد سود گرفته ولی احساس میکنم زیاد گرفته... و اینکه من طی 3ماه گذشته کم کم سفارش داده بودم تقریبا 2گرم و 150صوت..اما 1گرم و 760صوت تونستم سفارش بدم🥴

نکته 1..حتما پستای اینجارو درست و مرتب بخونید مثل من ضرر نکنید🤒😷

2.حوصله تایپ داشته باشید و بیایید بپرسید قبل کاری مشورت بگيريد 😘☺️

3..سکه بهتره چیزی که فهمیدم.. طرف ما سکه پارسیان خرید و فروش ضعیفی داره مجبور شدم طلا سفارش بدم که اینم تجریه شد واسم 🌹

ان شاء الله صندوقچه طلاها تون پررررر..تنتون سالم🌹

فدایی دارین فراوون 😘 ❤️ اما فک کنم یکم ناانصافی می فرمایید 😊😉همین دو سه روز براتون چهار صفحه گزار ...

دفاع تون رد میشه و مورد قبول نیست....خخخخ

آخه اینقدر شما شیرین مینویسین که آدم کیف میکنه.

من که دوست دارم شما از در که میای بیرون و هرچی تو روز میبینی رو برامون تعریف کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدون فوت وقت ، خرید میکردم

خوب نگفتین چی 

آخه میگم خونه ها راکده تا خونه ما فروش بره خیلی زمان می‌بره و ممکنه زیر فی هم رد بشه 

خونه هم امکاناتش خوبه ولی خوب بازار مسکن راکده 

و از یک سمت پول نقد تو دستمون و این که طلا هم ممکنه تا آخر سال بره بالا 

من بودم تلاشم رو میکردم و تبدیل رو همین الان اگر مورد خوب پیدا میشد انجام میدادم . اوضاع که هیچ وقت ...

خوب اگه یه کم ریز تر و دقیق تر راهنمایی کنید ممنون میشم 

خونه ممکنه زمان ببره فروشش 

طلا هم که تا آخر سال معلوم نیست چی بشه

موندم چه کنیم 

خانما نظراتتون برام ارزشمنده 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑شما اگه یه خونه داشتین که حدود ۳ تومن فی بخوره ال ...

فقط دو نفر جواب دادن   

خانما ثواب داره 

اینجا احساس می کنم همه رو تحویل نمیگیرید

خانما نظراتتون برام ارزشمنده 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑شما اگه یه خونه داشتین که حدود ۳ تومن فی بخوره ال ...

عزیزم بگردید ببینید با شرایط الانتون خونه موردنظرتون پیدا میشه؟

اگه نمیشه پس باید کمی منتظر بمونید دیگه تا همون آخر سال....

بچه ها من یه موضوعی برام سواله دیدم تا بحثش تو تاپیکه بپرسمبرای تربیت بچه باید تو خونه همه خوراکیا د ...

ببین من خودم برا بچه هام راحت گرفتم و اجازه دارن هر چی میلشونه از میوه بخورن خوراکی هم بیسکوییت میان وعده صبحشونه 

بعد از ظهر هاهم آجیل و پفیلا و... هم یکی باهم میخورن .

و هر بار بریم مهمونی  فقط یه دونه میوه یا دو عدد میوه میخورن 

ولی متاسفانه دختر دوستمون که خانواده ای با وضع مالی خوب هستن . به شدت خسیس که میوه میخواد بخر مثلا سه عدد سیب سه عدد موز سه عدد شلیل همین . خوب بچه تو خونه سیر نیست

و  هر بار تا ماپامون رو‌ بیرون میزاریم بریم خیابون دخترشون  شروع می‌کنه به گریه کردن برا خوراکی  و جالبش هم اینجاست که میاد به من میگه خاله برام خوراکی بخر . 

و‌ وقتی هم میاد خونمون مدام سر یخچالمون هس و همش میگه خاله خوراکی بهم بدین بازی که نمیکنه فقط دنبال خوراکی هست منم براش میارم یا گاهی میبینم تو خیابون خودشو برا یه بستنی ده هزار تومنی داره هلاک می‌کنه میخرم چون مادر و پدر خیلی خسبسی داره  مادر رو‌خودشم نمیزاره البته گاهی چون خیلی لجم میاد از خسیسیش

بنظر من در حد مالی خودتون بچه هاتون رو از نظر میوه و خوراکی سالم باز بزارین . چون  اگر تو خونه شکمویی کنند بهتر از این هست که برن خونه کسی و بگن خوراکی بهم بده 

اول از همه پول نقدمو سریع تبدیل به طلا میکردم اونم شمش چون پولتون قابل توجه شمش طلا میشه........بعد خونه مو میذاشتم برای فروش و می‌گشتم همزمان دنبال خونه به محض پیدا شدن سریع معامله میکردم 

خوب اگه یه کم ریز تر و دقیق تر راهنمایی کنید ممنون میشم خونه ممکنه زمان ببره فروشش طلا هم که تا آخر ...

خوب عزیزم همزمان هم اون خونه رو بگذارید برای فروش و هم مورد برای خرید پیدا کنید ، اگر تونستید مشتری برای خونه پیدا کنید باید یک جوری قولنامه ها رو همزمان بنویسید ، اینطوری ریسک کار کم میشه . 

ان شا الله اگر به صلاحتون هست یک معامله عالی براتون جور بشه . 🌹🌹🌹🌹

اول از همه پول نقدمو سریع تبدیل به طلا میکردم اونم شمش چون پولتون قابل توجه شمش طلا میشه........بعد ...

خوب اگه تبدیل به طلا کنم باز دوباره نیاز به پول بشه که ضرر میکنم چون مگه نمی‌گن خرید طلا برای نگهداری زیر یکسال حداقل ضرره ،شمش نشنیده بودم که سود داشته باشه 

فدایی دارین فراوون 😘 ❤️ اما فک کنم یکم ناانصافی می فرمایید 😊😉همین دو سه روز براتون چهار صفحه گزار ...

نه بیشتر میخوایم😌
عهههه خب باشه من بی انصاف ولی شما بزارین دیگه☃️🫶🏻

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

دقیقا عزیزم تا ابد حق 👌والله به خاطر همین منم سعی کردم زیاده گویی نکنم شخصا خیلی راهکارا بلدم و اج ...

سلام عزیزم 

معصومه جان افرادی اینجا رو میخونن و پیگیرن وقت میزارن براشون مهمه که چه چیزی یاد میگیرن و گرنه چرا بخونن اینجارو

امثال من که اول راه هستیم برامون مهمه روش درست زندگی کردن 

خیلی از خانمهای دیگه میگن تا الان فلان راه می‌رفتیم ولی پیشرفت نداشتیم و میخوان با راهکارهای شما تغییر مسیر بدن 

پس صحبتهای امثال شما مهمه برامون 

اگه شما بخواید به حرف اشخاصی که به عنوان تاپیک توجهی ندارند و محض سرگرمی و بیکاری مزه میپرونن توجه کنید در اینصورت امثال ما رو نادیده گرفتید😢

هرکسی بخواد پند میگیره هرکسی که نخواد به بهای عمرش اونقدر خطا و آزمون انجام بده تا یاد بگیره 

از وقتی با اینجا آشنا شدم راهکاراتونو بتدریج اجرا میکنم خیلی مواقع به حرفاتون فک میکنم 

خودتون گفتین ما مث تکه های پازل هستیم که کنار هم معنادار میشیم لطفا نزارید بعضی تکه ها خالی بمونه⁦❤️⁩

لطفامثل سابق گزارش بدین و خسته نشید ⁦❤️⁩

حرف و حدیث زیاده خوب باشی حرف میزنن سکوت کنی حرف میزنن در هر صورتی این جماعت حرف میزنن  بقول اون مثاله در دروازه رو میشه بست ولی دهنو مردمو نه 

اگه بخوایم به امثال حرف و حدیث توجه کنیم باید زندگی رها کنیم و هی غصه بخوریم 

معصومه جانم ممنونم ازت بابت در اختیار گذاشتن تجربیاتت بدون چشمداشت قطعا هیچ ذره ای خوبی در این جهان گم نمیشه ⁦❤️⁩

منتظر گزارشات ریز هستیم و سراپا گوشیم 😊🥰

2810