2777
2789
سلام قابلمه ها رو به کجا میفروشین؟

سلام یه مغازه هست اینجاکلاروحی میفروشه

پرسیدم چندتاقابلمه روحی وچندتا سرامیکی دارم میخری

گفت آره

بپرسیدازهمین مغازه های ظروف روحی 

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام یه مغازه هست اینجاکلاروحی میفروشهپرسیدم چندتاقابلمه روحی وچندتا سرامیکی دارم میخریگفت آرهبپرسید ...

ممنون عزیزم 🌹

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست عزیز. من کارمو با پایه ششم شروع کردم تا وقتی که رفتم مرخصی زایمان و موقع برگشت دیگه مدرسه ...

دخترباشن بله اماپسرباشن خیلی شرایط سختترمیشه من چندساله پسرونه هستم قشنگ پیرشدم🙂

الهی ربی ومن لی غیرک💖
امروز رییسم خیلی بهم گیر داد من خیلی حالم گرفته بود پاشدم رفتم بیرون طلافروشیا رو نگاه کردم چند تا ا ...

عزیزم من اگه جای شما میبودم 

ماشینو ارتقا میدادم و ۲۰۶ یا ۲۰۷ میخریدم 

چون رشد قیمتش تو ماشین ها از همه بیشتره و خیلی بازار خوبی داره 

بعد ارتقا ماشبن کم کم دوباره طلا بگیر و همین حرکتو مرتب و با استمرار پیش برو 

میدونی بعضی وقتها خدا خودش قشنگ میچینه 

مهم اینه تو الان همه تلاشتو بکنی ،،وقتی میبینی نمیشه فعلا رهاش کن 

ولی از مدار خارج نشو 

✳️شاید موقعیتی برای تعویض پیش بیاد در این صورت میتونی سریع ماشینت و بفروشی و 

با طلاهایی که خریدی دوباره یه ماشین سبک بخری 

✳️ شاید افزایش حقوق خوبی شاملتون بشه و 

هزاران راه دیگه .....

سلام عزیزم ، بانک رسالت باید حتما مدارک درآمدی مشخص باشه .بانک سپه اون طرح که پول باید ۲ ماه میموند ...

طفلی ها نمیدونن همینجور مبلغ وام مهم نیست میخواستن اول یه وام بردارن بعد بزارن تو سود.

پول فروش زمین مادرمه هزار بار گفتم نفروشن ضرره همون سای بده نصف نصف بزارن سهمتو بدن  ولی  لج کرد وفروخت مادرم به یک سوم قیمت به داداشش.انگار این زمین مثل غده سرطانی بود به حدی دلش میخاست ردش کنه حتی راضی بود که اصلا مفتی بده به داداشش بارها همینو گفت حرف تو گوشش نمی رفت .

داداشش میلیاردها حق خواهرش هاروخورده ۴تاخونه بزرگ داره تو مرکز شهر  چندتا ماشین وحواله داره  و.کارمنده ایران خودرو هست ...داره این ۲۰۰هم که داده نصف نصف نصف حق الارثشم نیستا

حالا بماند .الان که پول رو داده میخان یه وامی بگیرن بعد بزارن تو سود مادرم از سود پول استفاده کنه.

البته این ایده ی پدرمه میخان قبل تز گذاشتن تو سودباهاش وام بگیرن

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
خیلیییی خوبه که این تحربیاتتون رو می نویسید💖💖💖نتونستم فقط لایک کنم چون اعتقاد دارم کسی که اینا رو ...

قربونت برم عزیزم 

اینجا از دوستان چیزای زیادی یاد گرفتم وظیفه دونستم از زندگیم بنویسم تا کسانی که الان تو شرایط سخت هستن فکر نکنن تنهان و انگیزه داشته باشن واسه ادامه ی زندگی و پشت سر گذاشتنه این روزا🥰

درسته حق با شماست احتمالا من باید واضح تر توضیح میدادم خانواده های ما اهل روستان و کشاورزی و دامداری ...

خیلیم عالی ...ان شاالله که همیشه همینطور پر رزق و روزی ...ان شاالله سایه بزرگتر هاتون هم مستدام

امید آخرین چیزیست که میمیرد
امروز رییسم خیلی بهم گیر داد من خیلی حالم گرفته بود پاشدم رفتم بیرون طلافروشیا رو نگاه کردم چند تا ا ...

من بودم طلا میخریدم

چون طلا عزینه نگهداری نداره همیشه هم از تورم جلوتره

شما که ماشین دارید همون هم کارتون رو راه میندازه

@niniyar_3    

@niniyar_5    

@niniyar_1  
@niniyar_2    

عزیزان لطفااا تاپیک مدیریت مخارج و هزینه های بنده رو که با وجود قفل بودن حذف کردید برگردونید 

سپاس از لطف و محبتتون ♥️🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
طفلی ها نمیدونن همینجور مبلغ وام مهم نیست میخواستن اول یه وام بردارن بعد بزارن تو سود.پول فروش زمین ...

ای بابا آدم خیلی از ناحقی ناراحت میشه .

ببین عزیزم طرح مهربانی بانک ملی و رسالت تقریبا یکی هست مقدار سپرده گذاریش حالا باید باز از بانک در مورد شرایط ضامن و اینکه مدارک درآمدی خوشون چطور باید بشه بپرسن .

طفلی ها نمیدونن همینجور مبلغ وام مهم نیست میخواستن اول یه وام بردارن بعد بزارن تو سود.پول فروش زمین ...

یه چیزی بگم 

خاله ی من ،همسرش فوت کرده ،چند سال پیش ارثیه ی پدریش  رو ۲۰ میلیون فروخت و گذاشت بانک که سود بگیره ،۲۰ تومن اون موقع پول خوبی بود هزار و ۷۰۰ متر زمین کشاورزی بود 

سودشم اون موقع خوب بود 

ولی الان بعد چند سال اون ۲۰ تومن داخل بانک هیچ ارزشی نداره 😔 و خالم از این کارش خیلی پشیمونه ،و همش میگه کاش تبدیل  میکردم (بماند زمینش الان دو میلیارد حداقل قیمتشه)

نمیکم مادرتون چرا زمینش رو فروخت چون هر کسی شرایط خودش رو داره عزیرم  ،ولی سعی کنید کل پول رو بانک نزارید چون اوایل مزه داره و میگن فلان قدر سود میگیریم ولی کم کم اون پول ارزشش رو از دست میده ،حداقل یه مبلغیش رو برای مادرتون طلا بخرید تا اگه تورم خورد اون طلا هم گرون بشه و  بهوقت پیری ارزش داشته باشه

ببخشید نظر دادم ولی یاد خالم افتادم😔

@niniyar_3 @niniyar_5 @niniyar_1 @niniyar_2 عزیزان لطفااا تاپیک مدیریت مخارج و هزینه های بنده رو ...

عزیزم تاپیک شما که هست

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
عزیزم تاپیک شما که هست

سلام نی نی یار جان

۳ تا تایپیکه 

۳ و ۲ هست 

اولی نیست

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
2810