2777
2789
عزیزم خوب شدن فقط عید رفتیم خونه خواهرم ،خواهرم تازه خونه ساخته دخترش اتاقش خیلی خوشگل بود تخت کمدو. ...

عشقم اصلا برای این چیزا خودت رو ناراحت نکن تو مشکلات وحشتناکی رو تحمل کردی و از سر گذروندی 

شاید هم بخاطر همینه که تحملت کم شده حساس شدی

درسته که مادرها دوست دارن تمام درخواست های بچه ها رو انجام بدن ولی خیلی هم جدی نگیرشون 

اتفاقا بچه های منم از این چیزا زیاد میخان باهاشون صحبت میکنم که اگه صبرکنن اون هارو هم میخریم 

نزار بچت بفهمه ناراحت میشی چون باورش میشه که نداشتن اینها ناراحت کننده س 

من همیشه شبها با بچه ها نعمت هامون رو می شماریم از کوچکترین نعمت ها هم براشون میگم که همینا هم چقدر مهمن 

باور نمیکنی از شدت ذوق و وفور نعمت بلند بلند می خندن و آرامش پیدا میکنن 

درخواست دادم متاسفانه گفتن مهلت اعتبار این طرح تموم شده ینی بنظرتون امکان داره باز این طرح بزارن؟برا ...

ولی تازه گزینه اش فعال شده داخل سامانه بام .

نمیدونم دقیقا ، بانک ملی تا ۲ سال پیش خیلی راحت کارت اعتباری میداد ، از پارسال خیلی اذیت میکنه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معصومه جون تقریبا همه مون همینیممن سال ۷۸ که شوهرم اومد خواستگاریم ازش پرسیدم چی داریگفت ۴۰۰ هزار تو ...

از دست این مردای خودرای و بی فکر🙁

عزیزم منم سال ۷۸ ازدواج کردم😇

امیدوارم به سلامتی خونتونو  بگیرید و به خوشی و سالیان سال کنار خانواده توش زندگی کنید دوست خوبم😘🌸

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام عزیزم ، کارت های اعتباری رو فقط میشه کارت کشید ، با د ی ج ی پی هم شاید بشه نقد کرد ولی مطمئن نی ...

من دقیقا یکسال پیش کارت اعتباری بانک ملی گرفتم 

رمز دوم براش ارسال نمیشه البته شنیده بودم اگر حضوری بانک ملی بریم میتونیم رمز دوم بگیریم ولی من اینکارو نکردم 

سود ۲۳ درصد و برای صد میلیون دو ضامن با چک صیادی 

من همون روز تمامش رو توی طلا فروشی کارت کشیدم 

بهترین گزینه ش این بود که تا تاریخ انقضای کارت هر مقدار موجودی داشته باشه میتونی خرج کنی 

من هم تا همین ماه پیش صبر کردم و تمام موجودی جمع شده رو باز طلا گرفتم و این خیلی کمکم بود

ققنوس

.

حیف شد! زنانگی بلد نشدم.یادم نمی‌آید کی لاک‌های قرمز و صورتی‌ام خشک شدند و ریختمشان توی یک جعبه و گذاشتمشان کنار! 

بخاطر نمی‌آورم آن سایه چشم ۱۲ رنگه که از مکه برام سوغات اورده بودند را  از کی استفاده‌اش نکردم تا پودر شد  ...

فقط می‌دانم از یک وقتی به بعد یکهو کفش طبی پایم بود و کفش‌های پاشنه دار دیگر به کارم نیامدند. شاید از همان روزها ، یواش یواش برای خودم مردی شدم و خبر ندارم.

تمام هم و غم من شده بود پا به پای تو ، کار و اضافه کار و پرداخت قسط این وام و آن وام...

تا یک وام تمام شد هوس خانه ی بزرگتر ، ماشین مدل بالاتر ، محله بهتر ، باغ ، ویلا می‌زد به سرمان و باز اضافه کارها و تا دیروقت  حساب کتاب کردن و جوش و حرص زدنها ...

لاک‌هایم خشک شدند گوشه کشو ، کفشهای پاشنه دارم ، زیر چمدان لباسها، پیر شدند .دامن‌های چین دارم به کارم نیامدند. وقت دیدنشان را نداشتم . ابرویم را تراشیدم و تاتو گذاشتم تا فرصت کنم با تیغ از شرشان خلاص بشوم. 

مویم را کوتاه کوتاه کردم چون وقت بافتنشان نبود و کسی که ناز شانه ای بهشان بکشد ...

آنها بودند، من گم شده بودم! روز به روز بیشتر ، مردتر ؛ ماشین تر...

خسته ام. دلم برای زن بودن تنگ شده ؛ رژ لبهایم را می خواهم. گل سرهایم. کش موهای عروسکی ام...هوس کرده ام صبحها ، برایت چاشت بگذارم و دم در، موقع خداحافظی ، دستم را حلقه کنم دور گردنت .

هوس کرده ام خانه باشم زنگ بزنی بپرسی کجایی؟ چه می کنی؟ دوستم داری. ...خانه باشم زنگ بزنم بگویم: بوس!خدا قوت. بگویی: قوت گرفتم. دوستت دارم. مواظب خودت باش. 

اصلا خانه باشم.خانه بمانی تو هم. نروی سر کار.بیخیال! و آنقدر خانه بمانیم که همه نبودن‌هایمان تلافی بشود.

به باغچه کوچکمان برسیم. به گلدانهای خشک شده مان جان بدهیم. شیشه ها را بشوییم. آب بازی کنیم. دورحیاط بدویم.رز حیاط ، گل داده ! نمی دانستم گلهایش صورتی اند! تو دیدی شان یا نه؟ 

همان رنگی که آن سالها با هم سِت می کردیم تو پیراهنش را، من مانتوش را داشتم. بعدها ، یادمان رفت غیر از مشکی و خاکستری هم رنگی هست...

از کی اینقدر دنیامان خاکستری شد؟ کاش قانونی بیاید که زنها ، همیشه زن بمانند. کاش زنها کارهای بهتری بکنند مثلاً زن بودن! کاش زنها، زن بودن‌شان همه‌جا را پر کند.  

🍃🌺

ولی تازه گزینه اش فعال شده داخل سامانه بام .نمیدونم دقیقا ، بانک ملی تا ۲ سال پیش خیلی راحت کارت اعت ...

سلام

مامان سبحان جان 

من اومدم وام طرح مهربانی بگیرم

برای امضا دیجیتال خودم هی خطا میده

بعد ضامن کجا باید بره امضا کنه؟

سلام به همگیمعصومه جان من قبلا یه گزارشی از خرج و مخارج توی گروه فرستادم و کمک خواستم ولی متاسفانه ک ...

سلام عزیز دلم ❤️ به کل یادم رفته 

والله به مسیولیت هام یه مسیولیت دیگه اضافه شده 😉😊

رویا جون که خیلی .وقت نیستن ...منم دست تنهام...هم دارم

میخونم هم مینویسم براتون ❤️

پست ها رو دونه ..دونه میخونم که یه پستی از قلم نیوفته 

شماره صفحه اش رو میذارم واسه رویا جون که کپی کنن اونور 

تا بچه ها راحتتر بتونن پست های مفید رو بخونن 

به خاطر همون نصف و نیمه میمونه ریپلای ها ...و یا از یاد می‌ره 

الان یادآوری کردین یادم افتاد ..

گفتیم عمل پاتون واجب 

گفتین که نمیشه جای اقساطمون زیاد ...

چه کمکی از دستم بر میاد ؟

سلاممامان سبحان جان من اومدم وام طرح مهربانی بگیرمبرای امضا دیجیتال خودم هی خطا میدهبعد ضامن کجا بای ...

سلام عزیزم ، ساعت اداری باید انجام بدید شاید چون این چند روز تعطیل بوده خطا میده .

ضامن هم باید بره داخل سامانه خودش اونجا ضمانت رو تایید کنه و امضا دیجیتال انجام بده .

سلام به همه ی خانومای زیبای تاپیک🌷🌷🌷اول از هر چی باید بگم معصومه خانوم گل اگه الان پیشت بودم کلی ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ دستتو به گرمی می فشارم ♥️

پستت رو کامل خوندم عزیزم ❤️ زحمت خیلی زیادی کشیدی برای زندگی ات 

ولی ...ولی متاسفانه این مردا فراموشکارند ...زودی فراموش میکنند...و زحمات زنها رو نادیده می‌گیرند 

و اکثرا انکار می‌کنند 👌که کوووو چرا ما ندیدیم ؟

درسته تلخ ولی واقعیت 👌

نشنیدی میگن عزیزم زنا رو موقع نداری مرد بشنایشون ❤️

مردا رو هم برعکس موقع دارا بودن و موقع پول ثروت داشتن بشناسشون 👌

به نظر من با زبون با سیاست ببین میتونی حتی یه واحد از چهار واحد رو راضی اش کنی بندازیش به اسمت 

اکه نه هم دیگه ناراحت نباش عزیزم ❤️ 

فقط بیشتر حواست رو جمع کن عزیزم 

وقتی خودت میتونی وام سیصد ملیونی برداری و جاشو از حقوق خودت پر کنی 👌 

یا میکی از اسفند ماه به اینور دویست تومن دادم به همسرم 

مگه عزیزم دستت اینطوری ؟مگه خودت نمیتونی یه حرکتی بزنی ؟

حالا که طرف مقابل ات رو شناختی بدون هیچ دلخوری تغییر رویه بده عزیزم ❤️

این همه زحمت می‌کشی کار می‌کنی ....از جونت مایه میذاری 

حداقل یه خونه ای ...یه سرمایه ای داشته باشی از برای خودت 

که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست عزیزم ❤️ 

بعد از دو سال خونه رو فروختیم و یه زمینمرکز شهر خریدیم و شروع به ساخت کردیم۴طبقه..در حال ساختیم..باز ...

سلام عزیزم خدا قوت ان شاالله دو واحد بنامت بشه...من چی بگم از زندگی و رفاه خونه پدری زن مردی شدم که بخاطرش حاضر شدم مراسم نگیریم و پول عروسی و طلا رو بزنیم به کسب و کار و رهن خونه اما زدن زیرش هزار تومنم بهمون ندادن ...هیچ وقتم به حرف من نکرده الان ماشین زیر پاش تبدیل شده به موتور و مغازه ش تبدیل شدن به پیک موتوری بودن...خانواده ش اصلا دوست ندارن این پیشرفت کنه و درکمال ناباوری از پسرفت ما خوشحالن...حتی پول رهن رو هم خرج کرده امسال رفتیم جایی اجاره کردیم که با طویله فرقی نداره ذره ای هم قدر دان نیست و میگه پرتوقعی به زنای مردم نگاه کن ...تو این پنج سال یادم نمیاد خرید عید کرده باشه یا حتی ارایشگاه رفته باشم..هرچی طلا از دوران مجردی هم داشتم همون سال اول فروخت..الان فقط یه رینگ کوچیک و سبک دارم با این تاپیک تونستم پس انداز کنم بخرمش...بسختی اونم چون پول تو جیبی هم نمیده بهم...خیلی دلم گرفته خیلی

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
2810