2777
2789
سند به نام هست ولی اینکه داره به خاطر ۵۰۰ میلیون که قسطی میشه ۳۲۵ تومن سود میگیره یکم زورم میاد

عزیزم سند به نام هست اما در رهن شرکته و تا پایان اقساط نمیتونین بفروشین اما آریزو هم ماشین فوق العاده با کیفیتیه هم سودش خوبه 

بعد از ۵سال ماشین ۳برابر میشه

شهر ما وزنیه یعنی اون تیکه طلا که بهش وصله وزنش مشخصه ،یا حتی دیذم طلافروش از بندش جدا کرد و وزن کرد ...

من تهرانم حتی بازار بزرگ هم دونه ای میفروشن حالا فردا پس فردا میرم باز جای دیگه میپرسم برای هدیه میخوام 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستان ، من بعد از یه غیبت طولانی اومدم.

مشغله ام این چند وقت خیلی زیاد بود .

ان شاالله همه دوستان چیزایی که خریدن به خیریت و تندرستی و شادی استفاده کنن و براشون پر برکت باشه.

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
منم مثل شما ارشد دولتی دارم بادرس به جایی نرسیدم میخوام برم کمک شوهرم که کارگاه داره مغازه بزنم ج ...

عزیزم‌باید شرایط کار‌و فروش و بازار کار و بسنحی از همسرت و مشتریاش امار در بیاری

شغل با شغل فرق داره 

من کارم ریسک فروش نداره 

بله عزیزم میتونیداگر گردش حساب داشته باشید میتونیدمامان من هنوز قبلیش تسویه نشده، یه وام جدید گرفت � ...

سلام

میشه از مادرتون بپرسین وام فوری ضامن میخواد؟

یا نامه کسر از حقوق؟

برای ضمانت بانک چه مدرکی میخواد

یا چه مدارکی لازمه؟

ممنونم

مدرکت چیه گلم با کاردانی حسابداری میشه کاری کرد؟

من فوق لیسانس ریاضی دارم. با اکثریت رشته ها میشه شرکت کرد البته پایین‌ترین مدرک باید لیسانس باشه. مثلاً لیسانس حسابداری هم برای آموزگاری ابتدایی میشه و هم دبیر حسابداری برای مدارس هنرستان 

نخود فرنگی .هویج.ذرت‌. گوجه و بادمجون و سبزی و پیاز

پیاز و هویج و گوجه مگه همیشه نیست؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
@masumehjoon سلام خانمها خوبید زمین میخاستیم بخریم سند بنچاق داره کلا برای خرید زمین به چیز هایی با ...

سلام عزیزم ما موقع زمین گرفتن به سند داشتن و یا قولنامه بودنش توجه کردیم ...و اینکه آیا برای آینده خوب است یانه 

زمینی انتخاب کردیم که جای آباد شدنش بیشتر باشه 

برای اطلاع بیشتر گوگل کن عزیزم 

2810