2777
2789

خانما با حرفاتون چراغ راهم باشید .

ما خونمون رو عوض کردیم و همه دار و ندارمون رو گذاشتیم رو پول خونه قبلی و یه خونه جدید خریدیم .الان تا خرخره قسط داریم .۳۰ میلیون هم به داییم بدهکاریم که میگه زودتر پولم رو بدید .حتی زنش گفت ماشین نخرید اول بدهیتون رو بدید.ماشین هم برامون خیلی واجبه ولی خب فعلاپول اونم نداریم.دلم میخواد این خونه رو بفروشیم و خودمون رو نجات بدیم.الان نه گوشت داریم نه مرغ .۱۲ تومن قسط اینماه مونده که واقعا نمیتونیم بدیم.شوهرم هم هر روز داره میره کارگری صبح تا شب.

بگید چیکار کنم دارم میترکم

خانما با حرفاتون چراغ راهم باشید .ما خونمون رو عوض کردیم و همه دار و ندارمون رو گذاشتیم رو پول خونه ...

از اونور شوهر خواهرم هر دقیقه میگه الان ماشین بخرید ارزون شده .چرا شوهرت رو میفرستی کارگری این پولا رو چکار میکنید و... . من نمی‌ذارم از تو خونمون باخبر باشن.

ولی اعصابم رو میریزه به هم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جون منم چندتا قابلمه دارم میگن درست نکنید سرطان زاست بهتره قابلمه نو بخرید نمیدونم چیکار کنم

عزیزم من هیچ دفه قابلمه یا تابه ها را نبردم درست کنن

بارها شنیده بودم اطرافیان میبرن

یه دفه اومدم دو تا تابه ها را بردم درستش کنن ببینم چجوریه

هزینه ش چیزی نمیشه دونه ای ۱۰۰ ت و کوچیک هستن

بد هم نشده ولی من اصلاا به دلم نیس توش غذا درست کنم و استفاده کنم

حس بدی بهم دست می‌داد

دیگه رد کردم رفت

بازم اگر میدونی تو این زمینه حساس نیستی یه دونه ش بده درست کنن ببین خوشت میاد یا نه

عزیزم من هیچ دفه قابلمه یا تابه ها را نبردم درست کننبارها شنیده بودم اطرافیان میبرنیه دفه اومدم دو ت ...

نمیدونم خودم به دلم نیست قابلمه که کفش بره داخلش غذا نمیپزمممم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
از اونور شوهر خواهرم هر دقیقه میگه الان ماشین بخرید ارزون شده .چرا شوهرت رو میفرستی کارگری این پولا ...

عزیزم اولا که به حرف شوهر خواهرت توجهی نکنن

بزار برا خودش بگه تا خسته بشه

از اونورم باید تلاشتو بکنی پول دایی تون را پس بدید

اگر میتونی وام بگیر. یا طلا داری بفروش یا وسیله منزل بدون استفاده داری بفروش زود پول دایی را بده تا راحت بشی

موفق باشی

عزیزم اولا که به حرف شوهر خواهرت توجهی نکننبزار برا خودش بگه تا خسته بشهاز اونورم باید تلاشتو بکنی پ ...

طلاهام همه رو فروختم. یه حلقه ازدواج دارم و یه زنجیر معمولی.زنجیر رو نگه داشتم گفتم ۴ ۵ تومن ارزش داره باشه برای روز مبادا .دستم جلو کسی دراز نشه.

وام هم نمیدن بهمون .

وسیله منزل چون شهرمون کوچیکه اینجا کسی نمیخره که . مثلا چی بذارم ؟لازم باشه هم برام مهم نیس بعدا عمری باشه میخرم 

طلاهام همه رو فروختم. یه حلقه ازدواج دارم و یه زنجیر معمولی.زنجیر رو نگه داشتم گفتم ۴ ۵ تومن ارزش دا ...

زنجیر و حلقه رو بفروشید یه مقدار قرض دایی تون رو بدید 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

معصومه جون میشه با ۷ میلیون برای خرج خورد و خوراک یک ماه برام یک برنامه ریزی کنید البته ۵ نفریم و بچها هم روزانه عادت به خرید هله هوله دارن قسطام خیلی زیادن گفتم یک برنامه ریزی کنم ببینم وضعیت بهتر میشه یا نه ممنون میشم کمکم کنید

سلام عزیز دل خواهر ❤️ عصرت بخیر و نیکی باشه ❤️ قربونت برم پس با اوصاف میمونه برات ۸۶۰۰..هزینه ی کلاس ...

مرسی از راهنماییت قشنگم 

اول ازدواج می‌نوشتم ولی خیلی برنامه روش نمیریحتم 

اون روز لابه لای کتاب ها دفترمو پیدا کردم 

نگم برات مایحتاج یکماهمون شده بود ۸۹هزار تومن مال آذر ماه ۹۲بود تاریخش 

بعد مثلا یه شیشه پاک کن ۱۶۰۰تک تومن اصلا قیمت ها خیلی عجیب بودن برام 

حس اصحاب کهف داشتم🤣🤣🤣

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
خانما با حرفاتون چراغ راهم باشید .ما خونمون رو عوض کردیم و همه دار و ندارمون رو گذاشتیم رو پول خونه ...

عزیزم این روزها هم میگذره 

اگه میتونی یه شغل واسه خودت دستو پاکن 

یا شوهرت شبها بره نگهبانی 

بعدم اینکه به داییت بگو پولت و من به وزن طلا بهت برمیگردونم که اونم نگران تورم نباشه 

مثلا بگو الان پولت اندازه ۱۰گرم طلاس من سال دیگه ده گرم طلا میدم بهت که توهم ضرر نکنی 

وام فروشی هم خیلی هست بانگ رسالت امتیازش قابل فروشه هر ده تومن فک کنم ۱۴۰۰میفروشن 

برو پرس وجوکن نمیشه دست رو دست بزاری که 

سوره واقعه وذاریات هم زیاد بخون

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

ماشین ارزون شده که شده!!وقتی شما پولشو نداری از کجا باید جور کنی؟؟نمیشه که از گوشت تنت بکنی و بفروشی 

عجیب مردم بی درک شدن!!

بیشتر از ضرفیت اگه ادم متحمل قرض و بدهی بشه منجر به استرس و بیماری روحی  و کلی عوارض دیگه میشه

حلقه ازدواج و زنجیرت رو بفروش که ارزشش بیشتر از خونه و ارامشت نیست ...دست و بالت که باز شد بهترشو بخر 

فقط عکسش رو داشته باش که شبیهش بخری

اطرافیان منم هر وقت منو میبینن کم و کسریامو به روم میارن هی اینو بخر  اونو بخر انگار خودم نمیدونم و عقلم نمیرسه چی لازممه و کی باید بخرم 

کلا خونه داشتن خوبه حتی اگه حاشیه شهر باشه من اونموقع که خواستم ثبت نام کنم به شوهرم گفتم برو کافی ن ...

کاشکی همینو نگه دارید فعلا 

نهایتش بدین دست مستاجر

خونه هم یه جور سرمایه س،هرچی بمونه ارزشش بیشتر میشه

2810