2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خب بچه هاشونو چیکار کنن؟!!😕😕

نمیدونم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

دوستان هی شما می گفتین چراغ خاموش پیش برین و طلای مخفی داشته باشین منم باور نمی کردم همه رو با ذوق می رفتم به شوهرم نشون می دادم دیدم این ماه برام پول نریخته بهش گفتم چرا پول نریختی برگشت بهم گفت تو که خرج نداری زیاد همه رو هم می گیری طلا می خری من خرج دارم تورمه نمی تونم دیگه بهت پول بدم منم گفتم چطور تا ماهای پیش می دادی گفت این ماه باید ماشین رو ببرم تعمیر و کلی دست به سرم کرد منم در یک حرکت انتحاری همون شب که باهاش بحثم شد سریع رفتم آنلاین هم برام خودم دستبند خریدم و هم مدال

از الانم دیگه هیچ کدوم از طلاهام رو بهش نشون نمی دم هیچ وقتم براش رو نمی کنم تا ببینه کی مغز اقتصادی نداره😐

نمیدونم

به عنوان مادر یه پسر سه سالو نیمه شیطون و جیغ جیغو🙃

،خودم از اخلاق های بچم اگاهم میشینم خونه ام مهمونی کم میرم که باعث رنجش کسی نشم.و مهمونم کم دارم ولی اینکه اگه جایی دعوت بشم و بگن بچتو نیار قطعا و بشدت بهم بر میخوره

سلام من تازه تاپیک 1 رو پیدا کرده بودم داشتم میخوندم که یهو تعطیل شد و اتفاقی این تاپیک رو پیدا کردم 

با خوندن پست ها فهمیدم که تا الان مدیریتی نداشتم البته ولخرج هم نبودم ولی خیلی جاها میتونستم مدریت کنم و بلد نبودم

الان هم اقساط ماهانه به این صورت هست 

ماهی 7میلیون تقریبا قسط وام و قرعه داریم

5روز در هفته پسرمو کاردرمانی میبرم که در ماه میشه 5میلیون

خانواده 4 نفره هستیم و هزینه خورد و خوراک هم هست هزینه اصلاح صورت ندارم من برا خواهر شوهرم بند ميندازم اونم برا من 😅لباس هم خیلی خرید نمیکنم در حد نیاز یا چیزایی که نمیپوشم با خواهرم عوض میکنیم. شغل شوهرم جوری هست که 6ماه دوم سال درآمدش ضعیفه و چون فصل مدرسه هم هست هزینه سرویس و مدرسه بچه هم اضافه میشه و با این اوضاع من نمیتونم پس اندازی داشته باشم ببخشید طولانی شد و در هم نویسنده خوبی نیستم، 🌹😁

برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا ❤️
به عنوان مادر یه پسر سه سالو نیمه شیطون و جیغ جیغو🙃،خودم از اخلاق های بچم اگاهم میشینم خونه ام مهمو ...

بنظرم منم مهمونی دورهمی ۴ تا مرد ۴۰ ساله که قراره تا یک شب طول بکشه و سیگار و ... هم مصرف میشه مناسب حضور بچه های ۳ و ۵ ساله نیست عزیزم

اینجور مواردو ببریم تاپیک دورهمی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
چه جوری میتونم نام کاربریم رو تغییر بدم ببخشید بی ربط به موضوع تاپیک

هیچ وقت نمی‌تونی 😄

اینجا ویرایش پیام ندارع

انتظار تغییر نام کاربری داری؟

اینجا نفت سوزه 😄 واسه قرن دهم 😄

ببخشید این طلاسی چیه و کاربردش چیه ؟چطوری میتونم داشته باشم منم

من این سوال را چند بار پرسیدم و البته سوالات دیگه ولی فقط لایک شده. اگر متوجه شدی ب منم بگو واقعا نیاز ب اطلاعات دارم

من این سوال را چند بار پرسیدم و البته سوالات دیگه ولی فقط لایک شده. اگر متوجه شدی ب منم بگو واقعا نی ...

من با طلاسی کار نکردم ولی جای شما بودم گوگل میکردم

2810