2777
2789
خانما این روزها میشه طلا بخریم یا قیمتش پایینتر میاد؟ من چند روز پیش گرمی ۳۴۱۰ گرفتم الان پایین اومد ...

عزیزم اصلا مهم نیس که پایین‌تر بیاد یا نه چون نهایتا بالا میره 

در ضمن هر وقت بخوان یهو ببرنش بالا قبلش خیلی میارنش پایین

که مردم عادی مثل ما بترسن از پایین اومدن برن بفروشن بعدم یهو می‌برند بالا جوری که وقت نمیکنی بری دوباره بخری

پس هر چی هم اومد پایین اگه لازم نداری فقط نفروش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خیلی ب کمکتون احتیاج دارم.شوهرم قرار بود ماشینشو ب اسم من بزنه بعد الان میگه چون قراره ا ...

درسته عزیزم برای ثبت نام نباید ماشین بنامت باشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

خانما من ۳۰ میلیون گداشتم بانک مهر که وام بگیرم چهار ماهی میشه به نظرتون در بیارم طلا بخرم یا بزارم بمونه معدل حسابم بالا بره برا وام ؟اگه در بیارم امتیازم از بین نمیره؟از طرف دیگه صندوق خونگی وام نوشتم برا قسط وقتی پول کم‌میارم از این بر میدارم میدم حالا سر در گمم نمیدونم چکار کنم بهتره

چیکار کنم این تاپیک رو راحت پیدا کنم ؟تو گوگول عنوان تاپیک رو میزنم تا بیاد راه ساده ترم هست؟

سلام عزیزم.اونی که علامت زدم رو بزن ،میره تو قسمت تاپیک های ذخیره شده، راحت پیدا میکنی

برای ثبت نام بایدحتما گواهینامه داشته باشیم؟

بله گلم شماره گواهینامه رو باید بزنب

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
برای ثبت نام بایدحتما گواهینامه داشته باشیم؟

بله

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام دوست جونیا امیدوارم مرداد ماه براهمتپن عالی شروع بشه و عالیتر تموم بشه 🥰😘 ی وام خونگی داشتم ک ...

سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شم ♥️ 

ظهر قشنگت بخیر باشه عزیزم 

نه دیگه کار عقلانی نیست که قرعه رو بگیری بدی جای اقساط 

خب اونوقت برای چی زحمت کشیدی؟؟ سی و پنج ماه کم ماهی نیست که قرعه دادی عزیزم 

اونم بردار قاطی نکن به قرض و وام و اقساط .

با اون یه حرکت بزن ...همون یه جا بده کاغذ دیواری خونه ات از وسط بره کنار اون هزینه ات 

خونه ات هم یه تغییر اساسی بکنه 👌

حداقل به چشمت بیاد که با قرعه ی  چند وقت چیکار کردی 

بعد هر ماه که میگی مورچه وار حرکت میکنم یه باکس تعلق بده هدف رو بزن مثلا رو شش تومن ...رو پنج تومن ...بسته به قیمت اون وسیله ات 

وقتی اکی شد برو بگیر 

من مثلا دارم هر ماه پارسیان جمع میکنم از صد سوتی گرفته تا دو گرمی ... مخصوص فرش های خونه ام که امسال تو الویت ام بودن 😍

منتها من تصمیم دارم برای دی ماه . بهمن ماه 

سه ماه آخر سال بگیرم هم بودجه امون تکمیل بشه هر چی جمع کردم ...به اضافه ی چند فقره چک بدم 

( چک های تلویزیون هم تموم میشه اون تاریخ )

و هم اینکه یه دفعه ای برای فصل سرد سال اینارو هم بدم قالیشویی 

خودت هدفمند برو جلو عزیزم ❤️ 

سلام دوستان خیلی ب کمکتون احتیاج دارم.شوهرم قرار بود ماشینشو ب اسم من بزنه بعد الان میگه چون قراره ا ...

طرح مادران محدودیت نداره ماشین داشته باشی یا گواهینامه نداشته باشی مهم نیس. ولی بقیه طرح های فروش باید ماشین نداشته باشی بله همسرتون هم میتونه ثبت نام کنه 

با احترام به نظر همه عزیزان من هم با شما موافق هستم من بچ ندارم ولی حس خوبی به این موضوع ندارم شاید ...

هر کسی قوانین خودشو داره ، من کاری ندارم به این موضوع .....

ولی بطور کل ، بچه ها باید کنترل بشن چون اگه هله هوله خور شدن ، دیگه غذا نمیخورن .... ؛  داریم اطرافمون بچه هایی بد غذا و کم خوراک و در عوض اهل هله هوله .....

بهتر بچه تفهیم بشه تا اینکه کنترل بشه ؛  اگه هم بچه کوچیک و نمیشه باهاش حرف زد و گوش نمیده باید کنترل بشه و گرنه بد غذا میشه .... 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
2810