2777
2789
من پول مازادی پرداخت نکردم بابت تبدیل پارسیان ها به دستبندولی وزن دستبند از وزن پارسیان هام کمتر بود ...

مبارکت باشه عزیزم بخوشی ان شاالله

یعنی پارسیان را دقیق همون ک قیمتش بود ازت برداشت؟ پس چرا میگن کم میکنند؟

مبارکت باشه عزیزم بخوشی ان شااللهیعنی پارسیان را دقیق همون ک قیمتش بود ازت برداشت؟ پس چرا میگن کم می ...

تعویض با فروش فرق میکنه عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان یعنی اگر پارسیان را ببریم و بجاش طلا بخریم دقیق به قیمت روز برمیداره ؟

نه لزوما ولی روالش اینه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ممنون که جوابمو دادی ولی ببین این روزها مغازه دارها بخاطر مالیات دیگه قبول نمیکنن پول بدن و بجاش کار ...

خوب از عابر بانک بگیر و‌بگو از دست فروش میوه یا خیار خریدم کارتخوانش خراب بود. والا 100سوت سکه هم پنهانی پس انداز کنی بهتر از هیچیه

سلام دوست جونیا امیدوارم مرداد ماه براهمتپن عالی شروع بشه و عالیتر تموم بشه 🥰😘 ی وام خونگی داشتم ک ...

عزیزم من اگه جای شما باشم کارهای مورد نیاز خونه رو تا جایی که پول بهم امکان میده انجام میدم 

من خودم الان خونمون هنوز کلی وسایل کم داره مثلاً فرش آشپزخونه فرش برااتاقا آینه و باکس برای سرویسا نظم دهنده کابینت و...

پول دستم برسه اینا رو تکمیل میکنم چون به نظرم امکانات خونه در جهت رفاه ما خانماست آقایون که صبح تا شب سرکارن 

سلام چطور از افزایش موجودی ویپاد، وام برداشت می کنید؟من انجام دادم، شماره کارت خودمو زدم..برداشت شد ...

سلام،،وقتی افزایش موجودی زدی،

مبلغ مورد نظر ،

انتقال از درگاه بزن،،،یهصفحه باز میشه

مشخصات کارت ویپاد رو بزن،،بعدم میاد رو روموجودی کارتم

سلام عزیزم اگر استفاده میکنید انگشتر و در غیراین صورت خرید سکه از جای معتبر .

از طلافروشی دیگه درسته؟

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

ابجیا یکی بگه صندوق امانات تو بانک چجوریه خیلی نیاز دارم لطفا

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
2810