سلام
من اومدم با خرید طلا
قبلا گفتم ما یه حصار خریده بودیم تو روستا به متراژ ۶۰۰ متر چن سال پیش
که پارسال تحت تاثیر تاپیک به همسرم گفتم استارت درست کردن باغ رو بزنیم گفت با کدوم پول گفتم جور میشه کم کم درستش میکنیم
خلاصه اینکه کارای قسمت باغ و کود و گل و درختکاری و سبزیجات صیفی جات رو پارسال انجام دادیم
یه سوئیت ۳۸متری هم ساختیم نیمه کاره
امسال هم یکم پیش بردیم
چن وقت پیش همسرم ضامن وام ۲۵۰تومنی مهر دوستش شد ایشونم جهت قدردانی ۵۰تومن امتیاز وام مهر انتقال دادن برا همسر
باکس باغ ۱۱تومن پول مونده بود ،۲۰ تومن گذاشتم روی اون پول شد ۳۱ که این ماه خرج باغ میشه تا ایشالا برج ده بارم وام بگیرم تکمیل بشه
از اون وام ۵۰تومنی موند ۳۰تومن
خودم هم ۱۰و۴۰۰داشتم تو باکس طلا جمعا شد ۴۰و۴۰۰
دیروز راهی طلافروشی شدم ،این طلا فروش استوری گذاشته بود تو دیوار تماس گرفتم بیاین فلان طلافروشی گفتن خودم طلا فروش هستم وای چون فروش طلا دست دوم ممنوع شده نگین به کسی از من خریدین
قصد داشتم النگو شکسته قیمت تابلو بخرم ولی دیدم تولد دخترم نزدیکه یه تک خریدم براش ۴۰تومن بالای تابلو ۷گرم و ۷۰۰سوت ،فی طلا ۳و۴۴۰بود شد ۲۶و۲۳۰
ما بقی پول هم النگو شکسته بزرگ بود قیچی هم نمیکرد گفت این النگو رو ببر ۲۰بالا تابلو ،اونم ۴گرم شد ۱۳و۴۴۰
اینطوری صاحب ۱۱و۷۷۰سوت طلا شدم
از صبح هم چنتا پیتزا درست کردم گذاشتم تو فر که اومدم فقط فر رو روشن کنم ،شیرینی طلا خریدن شد
من همیشه اهداف سال جدید رو قبل از سال تحویل مینویسم
اونجا نوشتم تکمیل باغ که ایشالا تا پایان سال تکمیل میشه
خرید ۲۵ گرم طلا که خرد خرد خریدم
از اول سال ۲۷ونیم گرم خریدم ،یعنی من فک میکردم با ساخت باغ نتونم ۲۵ گرم هم بخرم ولی تو کمتر از نصف سال این هدف تیک خورد به همراه دوتا ربع سکه
نوشتن خیلی خوبه
خرد خرد خریدن خیلی خوبه ،من قبلی هیچ وقت طلا نمیخرید چون منتظر بود یه پول گنده دستش بیاد
پارسال ۴۹گرم طلا خریدم و ۳ربع سکه
امسال هم میخوام همینقدر بخرم
سالیان سال طلا نمیخریدم و پول خرج خرید هیجانی میشد
عکس طلاهامو میزارم بیشترش قسمت دوستام
طلای دخترم رو میخوام ببرم آبکاری کنن نو بشه