2777
2789
ما ها به این طور کارها میگیم قناعت 👌میگیم مدیریت صحیح 👌حالا نظریه ها فرق می‌کنه دیگهبعد خوردن بستن ...

سلام ب روی ماهت مهربانو جان 💚

معصومه جان چقدر کیف کردم از زاویه نگاهت ب مادرت چقدر قلمت زیبا و شیرین و قابل لمسه ...

انگار منم اونجا کنار شما بودم با شما وارد منزل مادرت شدم حتی صدای پرنده ها رو هم انگار شنیدم🌹

و الی اخر 

خوشبحال دخترای شما ک الگوهایی چون شما دارن و چیزایی ک ما داریم تو ۳۰ سالگی یاد میگیریم رو کامل از بر هستن...خدا برای هم حفظتون کنه 💞

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم یه گزارش کوچک بدم از هدف بعدیم که بهش رسیدم 

گفتم که تا عید ماهی صد دلار می خریدم و با طلا و اینا که حالا اینا بماند 

بعد خرید گوشی تقریبا صفر شدم ولی خوب اوضاع کلاس ها اردیبهشت و خرداد خوبه و می دونستم میتونم به چیزی که میخوام برسم 

گفتم بعد عید کلا طلا نگرفتم نه طلا نه دلار چون نوسان بازار خیلی زیاد بود وقتی هم یه هدفی داشته باشم پول تو حسابم باشه خرج نمی کنم از. اینا نیستم که تا پول دستم بیاد برم رستوران و کافه و بازار 

اوایل تیر دیگه برای مسافرت برنامه ریزی کردیم‌ و چند روز بعدش هم با کلی تحقیقات و زنگ زدن به صد تا آژانس بالاخره تور رو گرفتیم 

حالا این قسمتش خیلی مهم نیست 

قسمت اقتصادی مسافرت 

اونجایی که ما داریم میریم از نظر غذایی دنیا با ذائقه ما فاصله داره بعد من کلا معده و گوارش حساسی دارم یه کم غذا مشکل داشته باشه معده ام به هم میریزه 

تو‌گوگل سرچ کردم دیدم رستوران ایرانی هم بخوایم بریم کم کم برای هر نفر وعده ای پونصد تومن هزینه داره قبلا هم رفتیم و اصلا کیفیت غذاهاشون خوب نیست 

اومدم تمام وعده هایی که اونجا هستیم رو شمردم نه تا ناهار میشه و هشت تا شام‌

برای همه وعده های ناهار کنسرو گرفتم میانگین کنسرو برنج خورشت یا کباب برای هر نفر دویست تومن شد البته برای بعضی غذاها مثل تن ماهی کمتر برای شام هم کنسرو لوبیا و خوراک مرغ گرفتیم البته به اندازه. چهار پنج وعده بقیه اش هم گفتیم میریم کی اف سی و اینا غذا میخوریم 

هزینه غذا وقتی کم بشه مسافرت خیلی کم خرج میشه 

کلا هم برای مخارج اونجا برنامه ریزی کردم 

یکی از کارهایی که خیلی تو سفر خارج هزینه ها رو‌کم می کنه اینه که تور. نگیرید و هر جایی که میخواین برید کامل تحقیق کنید از نحوه رفتنش بلیط اون جایی که میخوای بری و هزینه های جانبی 

مثلا تور ایکس رو میای حساب می کنی با هزینه رفت و آمد و بلیط نفری هفتصد میشه ولی تورهای بیرون همون رو به پول ما دو میلیون میفروشند 

نباید بگی حالا مسافرت هر روز که نمیریم مسافرت 

اگه تو مسافرت هم با برنامه ریزی خرج کنیم و الکی بریز به پاش نکنیم به جای چند سال یک بار با توجه به شرایط هر زندگی میشه هر سال سفر رفت 

خیلی ها هدف مسافرت رو خوردن میدونن و‌پول خرج کردن ولی بیشتر لذت سفر به گشتن و دیدن جاهای جدید هست حالا آدم دو وعده هم بیرون غذا میخوره 

پروازمون به امید خدا فرداست 

ارز دولتی‌مون رو هم گرفتیم و در حال بستن چمدون هستیم 

اون دلارهایی که میخریدم هم که هست 

سلام عزیزم من تازه بانک رسالت حساب باز کردم نزدیک دو هفته است ولی کارتش نیومده باید بریم بانک؟

سلام خانومی کارت رسالت یکی دو روزه میاد اگر نیومده تاحالا خود بانک مرکزی استعلام میگیره اگ جای قسط عقب افتاده آ هربانکی داشته باشی برات ارسال نمیشه‌.من زنگ زدم اینو گفت.رفتم قسطمو دادم دوباره درخواست دادم فرداش اومد.

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
خب واما گزارش این دو روزه ی من 🥰جمعه قرار بود یه عزیزی شام بیان خونمون دو نفر بودند ♥️صبح روز جمعه ...

سلام قشنگا من این دوهفته عالی گذروندم

همسرم زیادی دست ودلباز و ولخرجه

جلوشو نگیرم روزی یکی دوتومن خرجمون میشه

بخاطر خرید خونه وقسطا اصلا ریسک نمیکنم ک پول تو دستش بذارم

هر پولی ک براش واریز میشه یکی دوتومن برای خودش نگه میدارم و بقیش میره تو بلو برای امتیاز

چند روز پیش کلی خرید خونه داشتم ک دیدم اسنپ به شوهرم ۳تومن اعتبار داده

دوبیته پوشک۲۸تایی،۴تا ماکارونی،جرمگیر،وایتکس،پنیر چدار،پنیر لبنه،پنیر پیتزا،ارد و شامپو و دستمال،رب و..برای مصرف چهارماه گرفتم ک شد۲۹۰۰ ک از اعتبار استفاده کردم 

۷۳۰از جیب دادم و بقیش سه ماه قسط بندی شد

و خیلی تمیز ومرتب وسروقت اوردن دم در

جالب بود برام ک فاسد شدنی ها رو با کیسه یخ اوردن ک خنک خنک نگه داشته بود

و تصمیم گرفتم از الان خریدام رو از اسنپ انجام بدم و هایپر نرم چون حضوری رفتن مساویه با کلی خرت و پرت خریدن 

ما چون غذای مونده نمیخوریم تو روز باید دو وعده رو درست کنم وگرنه شوهرم غیرقابل کنترله و یه دور دور مساویه با رستوران

واسه همین شنبه ها تره بار میرم

اول از همه یه ظرف پیاز داغ درست میکنم 

مواد برنجی دلمه رو اماده میکنم و میذارم تو فریزر(بجز دلمه مو ک همون موقع میپیچم)

هویچ و فلفل دلمه ها رو خورد میکنم و قشنگ بسته بندی میکنم (برای ماکارونی یا مواد پیراشکی) 

مواد فلافل و جوجه یا کنجه اماده میکنم بسته به میلمون 

ذرت ها رو دون میکنم 

با نون یوفکا سمبوسه میپیچم 

و مرغ مزه دار شده برای پیتزا 

و برگر دست ساز

من همیشه نان پیتزا خودم درست میکنم ک مثل بیرونیا میشه ولی خب بخاطر اینکه گاهی شاید نتونم ماهی یه بسته نان پیتزا ۵تایی کاپو هم میگیرم ک۵۰ هم بیشتر نیست 

ولی از این هفته میخام نان اماده هم درست کنم و بذارم ک اگه به همون کیفیت بمونه دیگه نخرم

و اینا برای. یک هفته یا نهایتا دو هفته هست ک کیفیتشون از بین نمیره و همیشه نیم ساعته غذام امادست و خسته نمیشم تو طول هفته چون بچه کوچیک دارم و نیاز به رسیدگی داره

و تا قبل ساعت چهار ظهر شامم امادست 

هفته قبل همسرم شایدا دلش بیرون میخاست،گفت بریم فرحزاد گفتم باشه 

تا رفت حمام نان پیتزا اماده رو دراوردم،مواد گوشتیم رو سریع اماده کردم(کلا ده دقیقه شد)و گذاشتم تو فر

و سر نیم ساعت شاممون اماده شد و تو عمل انجام شده قرار گرفت و رفتیم پارک هم کوچولومون کلی بازی کرد هم بما خوش گذشت البته چندماهه روند کارم اینجوریه نهایتا یکی دوبار گول خوردم😂

منم دوتومن زدم به حساب طلاسی 😁به پاس زحماتم

ولی خب توجه کردم واسه اینکه دلمون غذای بیرون نخاد باید همیشه یخچالم پر باشه

چقدر قیمت نون مناسبه ما سنگگ میگیریم دونه ای ۵ تومن .تازه اگه کمی گنجد و سبوس بزنه ۱۵ میگیره.ولی میو ...

فدات بشم من نون دولتی میگیرم اون قیمت 

اینجا هم سنگک 20هزار تومن بدون کنجد 

نون آزاد ده عددشصت هزار تومن 

ادامه بعد رفتیم بازار یه عروسک برای دخترم گرفتیم شد ۱۹۵ یه کلاه افتابی گرفتم ۱۸۵ وگفتم برم یه عینک ب ...

عزیز من اشکال نداره غصه نخور برای همه ی ما چنین چیزایی پیش میاد و ازشون تجربه میگیریم  برای مدیریت کردن بهتر زندگیمون من خودم پونصد تومن پول جمع کرده بودم که  ی سری ظروف قدیمی  بخرم گشتم تو دیوار پیدا کردم و خریدم  وقتی رسیدن دستم تماما خراب و سوراخ به حدی حالم بدشد که فقط خدامیدونه نه بخاطر پولش به خاطر اینکه بعضی آدما واقعا وجدان ندارن و به خاطر پونصدتومن پول  وجدان و انسانیت خودش رو میزاره زیر پا  بیشتر ناراحت سادگی خودم بودم دیگه عبرت شد برام به راحتی به کسی اعتماد نکنم 

من باور دارم خواستن توانستن هست
چرا مجازیه این شماره همیشه اشغاله جواب نمیدن.

چرا جواب میدن شبانه روزی هست چند بار باید بگیرید و پشت خط هم باید بمونید ولی جواب میدن .

و اینکه من انقضا کارتم تمام شده بود پارسال کارت رو پست آورد در خونه .

سلام خانومی کارت رسالت یکی دو روزه میاد اگر نیومده تاحالا خود بانک مرکزی استعلام میگیره اگ جای قسط ع ...

سلام ، چه جالب و اینکه اگر در خود بانک رسالت قسط عقب افتاده داشته باشیم تا ۲ سال از بانک رسالت نمیشه وام گرفت .

پیارسال همکار من خیلی به وام احتیاج داشت بهش پیشنهاد دادم امتیاز وام رسالت بخره و گفت یک بار که وام گرفته بوده سررسید اقساطش وسط ماه بوده و به جای اینکه یک ماه جلو اقساط رو بده یک ماه دیرتر میداده و نمیتونه تا ۲ سال وام بگیره از رسالت .

سلام عزیزای دل

نکته های خانه داری  که خودم رعایت میکنم

اول اینکه تا چیزی روی زمین یا هربی نظمی سریع همون لحظه بزارید جاش👜🎒👓👝

دوم اینکه هرشب سینک و گاز با مایع ظرفشویی بشورید  دیوارهای پشتشم کف بزنید و تمیز کنید

هفته ای یکبار با صابون مراغه سفید یکم بزارید با اب روی گاز بجوشه بعد بکشید فرشا اگر لکه ای داره پاک بشه .لکه ها قدیمی نشه❤️❤️

سرامیکا هر روز یه دستمال بکشید

وهفته ای یکبار با اب و مایع ظرفشویی  و سیم بکشید نگاش کنید لذت ببرید😍

روی رختخوابارو هفته ای یک بار یا ده روز یکبار دربیارید جلو دستیارو بشورید چون جایی که میخوابید محل اسودگی شماس😍

ماهی یکبار با اب و هرمایعی که موجود دارید  دیوار با تی بلند تمیز کنید 😍

من سالی یکبار کلید پریزای برق درمیارم  میندازم تو اب و وایتکس میشورم میزارم کامل خشک بشه وبعد میبندم😍

برنامه داشته باشید به نظرم روی برگه بنویسید وبزنید تو دیوار

مثلا شنبه کابینت یه دونه

یکشنبه گاز

دوشنبه یخچال

سه شنبه لوستر

لطفا لطفا تو یه روز چندتا کار نکنید که زده بشید واز همه کاراتون بمونید😍

2810