2777
2789
عزیزم به فامیل چه ارتباطی داره که شما چی داری چی نداری؟نباید مهم باشه برات. خب قطعا هر آدمی چیزهایی ...

من از همش استفاده میکنم.

کلمن برا مسافرت عالیه

منو شوهرم همش تو جاده ایم از واجباته برامون

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم جسارتا چه جوری همسرتون کارگر ساختمون هستن و 25 تومن حقوقشونه؟ همسر منم کارگر ساختمون هستن ولی ...

سلام عزیزم 

ببخشید من جواب میدم

همسرشون کج کار هستن

عزیزانی ک در این صنف کار میکنن باتوجه

ب کاری ک انجام میدن حقوق میگیرن

مثلا بنا حقوقش از کج کار بیشتره

کاشی کار میزان حقوقش باز فرق میکنه

تا الا آخر

همسر شما نمیدونم کارشون چیه ولی اگه وردست کسی دیگه کار میکنن سعی کن کار فنی رو یاد بگیرن ک درآمدش بیشتر بشه

مثلا بنا بشه

فکر کنم آلموتور بند هم در إمدش خوب باشه(البته مطمئن نیستم دیگتشو درست نوشته باشم فقط میدونم برای پی  سازه استفاده میشه🙈🙈) 

بنظرم کاشی کار هم درآمدش خوب باشه 

بیشتر از همه تو این صنف بنا و جوشکار درآمد دارن

سلام عزیز دلم ❤️ در هر حالت من باشم ملک میگیرم  من الان طلاهام دور و بر  سیصد چهارصد تومن ...

ممنون عزیزم 

راستی طلاها رو از پارسال که با گروه آشنا شدم گرفتم انگیزه های که شما و دوستانم دادین. 

ان شاالله یه روز بیام بگم که به پیشنهادات ملک خریدم🥰🥰

خیارهارو هر وقت حس کردید داره خراب میشه با کلم پیچ و بادمجان و هر چی داشتید ترشی لیته بندازید...اگرم ...

عزیزم لطفا دستورش رو تاپیک آشپزی بگذارید من الان کلی کلم پیچ سفید و قرمز دارم تو یخچال 

غذای بیرون میخوری حتما از ایر فرایر استفاده کن من خیلی رستوران میرفتم  از وقتی اینو خریذیم ده ...

عزیزم در مورد ایرفرایر خیلیا میگن با فر و توستر هیچ فرقی نمیکنه و کارشون یکیه فقط زیاد براش بازار گرمی شده ...خواستم بگیرم ولی مردد شدم ....شما اگه دوتاش رو استفاده کردید نظرتون رو بیزحمت بگید

برنج،روغن،حبوبات،شوینده،فریزری.الان من هر دوسه ماه گوشت و مرغ واینامیخرم .میزان مصرف شوینده دستمه وب ...

یعنی به تعداد نیاز بخرم یا مثلا کارتنی؟چندتامرغ و چندکیلوگوشت میخرین ؟پول گوشت و مرغ اون روز خریدتون سه میلیون میشه؟

روغن چندتایی میخرین عمده حساب بشه؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
معصومه جون سلام مبارکتون باشه تلویزیون جدید من باید ی طومار بنویسم لطفا بخونین راهنماییم کنین چندبا ...

سلام عزیرم، درجوابت معصومه جان گفتن که من بیام و یه نظری بدم که ممنونم ازش که بیادم بوده، اتفاقا جوری که گفتی سود پلاسکو سه جهارتومنه خیلی کمه واست،،، درباره ی بازار روز اصلا خجالت نداره خودم دوساله بازار روزم اهن گرفتم غرفه میزنم لباس بچه گانه میفروشم درماه یازده الی شانزده روز میرم  اصلا هم بیکلاسی نیس خانومایی میان اونحا جنس میارن با پژو پارس و دویست و هفت با قیافه شیک و باکلاس بیا ببین،،،پیشنهاد میکنم حتما ببر جنسهاتو حتی دیدم طرف با پراید کلی پلاسکو میاره بازار روز میفروشه، روزها برو بازار شب،در مغازه،، درباره دستگاه نشا هم خوبه بگیری شاید شاااید اول درامدی که مد نظرته نداشته باشی ولی این هم خودش یه جور سرمایه گذاریه یه منبع درامد جدیده

دوست عزیز هزینه ارسال این سایت چقدر هست ؟  و اینکه چقدر طول می کشه پارسیان تون ، دست تون برسه ...

گلم نمیدونم کسی جوابتون رو داده یا نه ...سفارش من معمولا ۳ یا نهایت ۴روزه میرسه ...از نظر ارسال و پشتبانی عالیه سایت حقانی و مطمئن....بیشتر از ۷تا پارسیان سفارش دادم تو قلک طلاش هم ریز ریز جمع کردم و پارسیان خریدم چون طلاهاشون اجرت بالان ...سوال دیگه ای داشتی در خدمتم

اتفاقا انقد خوشحالم ک خریدم بابام همیشه شکم پر دوست داره هروقت بیاد خونم درست میکنم اسنک داداشم دو ...

خب شما چیزی رو خریدی که استفادت میشه و کار خوبی کردی. 

من منظورم وسایلی هست که استفاده نمیشن و عین دکور می مونن

سلام عزیزم  ببخشید من جواب میدم همسرشون کج کار هستن عزیزانی ک در این صنف کار میکنن باتوجه ب ...

اتفاقا همسر من هم گچ کار هستن. واقعا گچکار اینقدر درآمد نداره، مگر اینکه تو شهر ایشون نرخها فرق کنه. 

نهایت درآمد ماهیانه همسرم 10 تا 12 تومنه، که تازه همینو هم خورد خورد بهش میدن چون شخصی و آزاد کار میکنه و از جایی حقوق نمیگیره. 

@رکسانا۹۲۲۳   بیا عزیزم خیلی وقت بی خبرم ازت ❤️ @مامان_فرنو_خوشگله   بیا ببینم عز ...

سلام معصومه جونم .....ناجی زندگی من....سلام به همه دوستان خودم..اکثرتون تو ماجرا زندگی من بودید.... 

خیلی مشکلات برام پیش اومد چیزایی رو تا که با چشم نمیدیدم وبا گوش نمیشنیدم باور نمیکردم .....اول اینو بگم بچه ها حتما خوندن مطالب این تایپک رو بذارید جزو کارهای روزانه تون همش شاید ده دقیقه وقتت ذو نگیره.....البته اگر هرروز بخونی...خوب بگم من چکار کردم ......بهتون گفتم دارم خرد خرد طلا میگیرم  درحد سکه پارسان و طلای یک گرمی .و از اونورم شوهرم کار خودش رو میکرد و همچنان مشغول ولخرجی و رسیدن به مادرش....خدا خودش میدونه من خیلی تلاش کردم ولی عوض نشد...خلاصه تا طلا ۲۴۰۰ بود من خریدم نزدیک ۷۰ گرم شد وکه یهو طلا رفت بالا ومن گرمی ۳۵۰۰ فروختم...  منم رفتم خونه داداش بزرگم ...گفتم .من نزدیک ۲۵۰ تومن طلا دارم ذره ذره خریدم بیا برادری کن یه سواری خوب برام پیدا کن که خرج هم نداشته باشه بعد بگو که مال خودت هست وتو معامله گیرت اومده (چون خودش دوتا سواری داره و خانمشون هم سواری جدا داره)زنگ بزن شوهرم بگو فعلا لازمش ندارم بیا دست تو باشه ..تا بعد بگم چکار کنی....خلاصه داداشم یه پراید مدل  ۹۶ ولی خیلی سالم خرید و به شوهرم زنگ زد بماند که اولش قبول نمیکرد و با چه مکافات و بدبختی قبول کرد ...میگفت اومدم ماشین خراب شد یا تصادف کرد من تو روی داداشت شرمنده میشم ...بماند که بازم اولاش همش خونه مادرش بود و بچه های خودمون و بچه های خواهر و برادراش رو می‌برد پارک....وای نزدیک عید که شد نشستم تو گوشش خوندن که بیا عید بچه ها رو ببریم مسافرت ...و بیشتر جلوی بچه ها گفتم که اونا هم پیگیر شدن و چون میدونست من با خانوادش قهرم و اونا اگر بیان من نمیام یکم اخم و تخم کرد ولی قبول کرد ولی اگه بگم اون مسافرت تا الان بهترین مسافرت عمرم بود دروغ نگفتم..خلاصه تو راه همش میگفت کاش میتونستم منم یه سواری داشته باشم و از حسرتهاش میگفت فقط گفتم تو خودت نمیخای فقط کافیه چشمات رو باز کنی و این مسئولیت نسبت به خونوادت رو از بین ببری ....دروغ چرا اولش خواستم بگم عزیزم این سواری با پول‌های خودت خریده شده ولی دندون به لب گرفتم .....وقتی برگشتیم روحیه هممون عوض شده بود و انگار یه کم تنش از روی من یکی برداشته شده بود....خلاصه چند روز پیش به داداشم زنگ زدم که زنگ شوهرم بزن بگو بیا این سواری رو از دم قسط بردار....زنگ شوهرم زد اونم گفت فکرام رو کنم خبرت میدم....اومد خونه و گفت ولی همش میگفت میترسم تو قسطش بمونم...چون خرج خونه رو بهش برگردونده بودم  و من فقط ماهیانه برای خودم پول میگرفتم....گفتم خودت میدونی خرج دست من نیست که بگم میتونی با نه ....دیدم موقع خواب گفت مریم خودت میدونی من آرزو دارم سواری دار بشم بیا خانمی کن دوباره کارت رو بهت بدم خودت مخارج بگیر دست ...گفتم نه نمیتونم از همه چی بزنم و خودم رو ببرم زیر قسط وقرعه و بعد تو پول قرعه رو بدی برای خواهرت طلا بخری و قسطش برای من بمونه بعد بگن زنش زن  نبود ...بعد من از پس مخارج خونواده تو برنمی‌آمد...زندگی که الان دارم راحترم ...  چندروز همش ت فکر بود آخرش اومد گفت باید چکار کنم ...گفتم من نمیگم کمک خونوادت نکن ولی هرچیزی به اندازه ....

2810