2777
2789
سلام دخترا ما بالاخره اومدیم خونه خودمون قسمت همه مستاجرا انشاالله 🌹 4/5هزینه اسباب کشی شد خونمون گ ...

سلام ستاره جون ، به سلامتی و دل خوش ، ان شا الله خونه جدید پر از اتفاق های خوب باشه براتون . 😍😍😍🌹🌹🌹

ستاره جان من هم مخفی به اون شکل ندارم ولی بعضی ها واقعا شاید شرایطشون طوری باشه مجبور باشن . 🥰🥰🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه عزیزم نه گلم خونه داریم

مگه اون ثبت نام مال مستاجرین نبود ؟ 

اشتباه میکنم ؟ 

آخه یه دوره دولت داشت به مستاجرین زمین ثبت نامی میداد برای ساخت خونه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
سلام دوستان خوبین خوشین؟انشالله حالتون عالی باشه اومدم یه تجربه ی کوچیک بگم من دیشب یه مانتو داشتم ک ...

سلام عزیز

فقط حواستون باشه ممکنه با لباسای دیگه شسته بشه رنگ پس بده.

ممنون عزیزم. من خودم اصلا حوصله کار خونه و زندگی رو نداشتم ولی از وقتی. حرفای شما رو شنیدم حالم خیل ...

این یه موقعیت عالی میتونه برات باشه چون خیلی از شوهر ها مدیریت دست خانم ها نمیدن اما اگه زرنگ وبا سیاست باشی اتفاقای خوبی برات میوفته

دقیقامنم خواهری دارم که سه تا بچه دارهاینقدر بریز و بپاش دارنبهترین خوراکی ها بهترین خرید هابهترین س ...

خداییش همینه

منم وقتی مینویسم هزینه هامو و دو دو تا چار تا میکنم کم روزی میشم

سلام به همگی من و داداشم و خواهرشوهرم ۱۰ سال پیش با فاصله چند ماه ازدواج کردیم از ابتدای زندگی مون ت ...

به نظرم نگاهتون رو کمی مثبت تر کنید.

گفتید پول رو قناعت میکنیم تا ته جیب باشه واسه ماه بعد. کمی مثبت تر و هدفمندتر* باشید ان شالله شمام به نتیجه میرسید.

سلام دوستان میشه منم تو جمع خوبتون باشم 🌱من شرایطم رو مینویسم لطفا منو راهنمایی کنید من در ماه ۱۱ ت ...

یکم به خودت بیا دختر تو باید در ماه بتونی ۱۵رتومن پس انداز کنی حد اقل‌‌‌...منی که پول تو جیبی خودم که از همسرم میگیرم ۷ تومنه نزدیک ۵وخورده ای پس انداز میشه وبقیه برای ارایشگاه ولباس میره البته همین باقی مونده رم سعی میکنمیکم بندازم تو قلک بمونه که همیشه نقدی داشته باشم مقداری..همسرمم از چند وچون پس انداز وخرجم نمیپرسه وخبری نداره خودم وخودم بقیه خرید ها ی خونه وبچه نزدیک ۲۰ تومن در ماهه که همه اش به عهده خودشه😎

بچه ها من چالش روزی ۵۷ تمن رو شرو کردم 

امروز روز اول بود ی پنیر و دوتا یخمک و چهارتا نون خریدم شد ۵۶ تمن😂😂😂😂

هزارتومن پس اندازم شد😏

راستی ی مغز گردو ۲۰۰ گرمی ۱۱۵ بود🫠🫠 قیمتش درسته یا من دستم نیست؟؟؟؟

ببین دی جی پی هم برنم چون به اسم منه و باید برای برداشت مشخصات کارت دخترم رو بزنم می نویسه شماره کار ...

چه جالب! خوب ببین برو کافینت کارت بکش فک کنم ۵۰۰۰هزارتومان کارمزد بگیره بزنه به حساب خودت🧡 دیگه راه دیگه ای نیس.اگر دخترت سیم کارت داره به نام خودش دی جی نصب کن

2810