2777
2789
ممنون دوست عزیز دوره ش چه؟؟ من یه پیج دارم سیگنال طلا میده این قیمت بخر اونم قیمت بفروش مگهه غیر از ...

نه نهایتش همونه که گفتید زمان ورود و خروج و بگه.این ۳ تا پلتفرم ها عالی هستند.

سلام منظورمش حقوقش به پیاز و سیب زمینی نمیده که بی ارزشه و دیده نمیشه. ولی غذای بدون پیاز عطر و طعم ...

سلام عزیزم 

اها چه جالب من اصلا به این چیزا دقت نمیکنم 

شاید واسه همین چیزاس که به نظر شوهرم من هیچکاری نمیکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اها چه جالب من اصلا به این چیزا دقت نمیکنم شاید واسه همین چیزاس که به نظر شوهرم من هیچکار ...

شاغلی؟ 

اگه اره در درجه اول به خودت برس.... بهترین برا خودت بخر. 

بعدش یه مقدارش برا خودم پس انداز کن حالا هر طور آشکار یا مخفی(موافقش نیستم ولی خیلی جاها به درد میخوره😅) 

بعدش چیزی زیاد اومده وسایلی که کارت تو آشپزی راحت میکنه بخر. 😉

اون وسطا هم خواستی کمک شوهرت کن 😅😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

تاپیک خوبی هست ولی  نمیشه ازش استفاده کرد چون اونقدرررر شلوغه و پست های  بی ارتباط زیاد هست که نمیشه چندتا مژلب و تجربه مفید از بقیه یاد بگیریم   کاش فقط مطالب مفید رو میذاشتید و قفل میکردید

من سال۸۸ازدواج کروم و از سال۹۰سر کار رفتمبا همسرم دوتایی کار میکردیم و باهم خونه ساختیم و ماشین خرید ...

عزیزدلم بمیرم برات الهی که پسرت چراغ دلت بشه...خدارحمت کنه همسر عزیزت رو...پیامت رو خوندم اشکم دراومد یکم به خودم اومدم دوسه روز بود باهمسرم دلخوری داشتم یه لحظه به نبودنش فکرکردم دیدم ارزش نداره بخاطر هیچ باهم بحث و جدل کنیم...ممنون که با حرفات تلنگری به من زدی...

امیدوارم عاقبتت بخیر و خوشی باشه کنار پسر نازنینت ...احساسم اینه که تو یه زن قوی هستی 

یاد خدا آرام بخش دلهاست
سلام عزیزم خییییلی خییییلی خوشحال شدم😍😍😍😍خیلی دوس دارم به خانومایی ک تو شرایط خودم بودن کمک کنمخ ...

مادرخانومی توروخدا جوابم رو بده

من ۲ساله استخدامی اموزگاری شرکت میکنم ولی با اختلاف کم رد میشم.شهرم خیلییییی نمرش بالاس به شدت بالا

امسال اساسی میخام بترکنم بخونم.

ولی میترسم بیان تحقیق چون هم ماهواره داریم پشت بوم.هم من مانتویی هستم .میگن کد۱۹میخوری چیکار کنممم چرا اینقدر سخت میگیرن اخه

سلام به همگی من و داداشم و خواهرشوهرم ۱۰ سال پیش با فاصله چند ماه ازدواج کردیم از ابتدای زندگی مون ت ...

کاملا با حرفتون مخالفم 

ببینید خواهر برادرتون راه پول درآوردن رو بلد بودن 

و اتفاقا خیلی بیشتر از اون چیزی که خرج می کردن پول درمی آوردن 

شما فقط به پس انداز کردن بسنده کردید به جای افزایش درآمد 

تو این تورم و گرونی اولین اصل افزایش درآمد بعد مدیریت درست اون پول 

سلام خانوما ما پارسال خونه خریدیم بعدشم با تلاش فراوان و قرض و سختی ماشین خریدیم الان قرض ماشین داده ...

برو بزن انقدر خرج نکردیم عذاب وجدان می گیریم منم دیروز به اصرار همسرم رفتم یه کیف و کفش چرم گرفتم 5500 یه مانتو خیلی معمولی هم خریدم 900 تومن یه حس عذاب وجدان دارم ولی کیفم رو خیلی دوست دارم میبینمش دلم میره براش به نظرم حقمونه بعضی موقع ها برای خودمون یه جایزه بدیم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
برو بزن انقدر خرج نکردیم عذاب وجدان می گیریم منم دیروز به اصرار همسرم رفتم یه کیف و کفش چرم گرفتم 55 ...

می خواستم ده تومن بدم طلا همسرم گفت نه برای خودت خرج کن این چند وقت فقط پس انداز کردیم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام خدمت دوستان عزیز و مادر خانومی عزیز. پارسال اوایل بهمن بود منم همیشه میمومدم تاپیک رو می‌خوندم ...

سلام عزیزم ، چه عالی . 🌹🌹🌹🌹

وقتی پیام های اینطوری رو میخونم که هموطن های عزیزم میان از موفقیت هاشون میگن واقعا از ته دلم خوشحال میشم . 😍😍😍😍

سلام مبارک از روش پس اتدازت بگو و دلت خواست عکس بزار

عکس گذاشتم عزیزم، 

روش خاصی ندارم، سعی میکنم پولامو تو ی کارتی بزنم و اون کارتو جمعش میکنم و دست بهش نمیزنم تا دو سه ماه بعدش، 

عزیزدلم بمیرم برات الهی که پسرت چراغ دلت بشه...خدارحمت کنه همسر عزیزت رو...پیامت رو خوندم اشکم دراوم ...

چه عالی،خوشحالم که مفید بوده برات

یه چایی بزار با یه کیک ساده وقتی اومد همسرت باهم بشینید و بخورید

باور کن خوشبختی خیلی چیز پیچیده ای نیست،همین باهم بودنهای ساده اوج لذت زندگیه

یه جمله هست که میگه

ریش در خاک محکم کن

چون زندگی

گاهی سیل و گاهی تبر با خود به همراه دارد

باید قوی بود

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
2810