2777
2789
قربونت برم من عزیزم ❤️ انشالله عزیز دل خواهر  خدا یه خونه با متراژ بزرگتر بهت بده  که ت ...

انشالله ممنونم از دعای قشنگتون .....انشالله بهترینها براتون اتفاق بیفته هم مادی هم معنوی

منم زودجا میزنم متاسفانه میخوام ی شبه به همه چی برسم بااینکه۳۲سالمه  خیلی ذهنم آشفته هست باید ...

کم کم صبور میشی تو کارکن مدیریت کن آسه آسه به همه چی میرسی👌هروقت ذهنت آشفته شد به چیزای که خریدی فکرکن خداروشکر کن بگواینا رو خریدم پس فلان خونه رو هم میخرم...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هممون یه جاهای اشتباه داشتیم ولی خوبی اینجا میدونی چیه؟ هممون ازهم دیگه مشورت میگیرم واشتباه نمیکنیم ...

شمالی هستی؟ممنون که انرژی میدی

اره واقعا تاپیک خوبیه من دوسال پیش یکی دوبار اومدم ی سکه پارسیان۳۰۰سوت خریدم و رفتم🤣چندماه پیش برای ماشین فروختم 🤣الان هم یکی دوتاپارسیان و یکی هفت میلیون گرمی گرفتم به برکت این تاپیک که خدا خواست مجدد بیام 

ان شاالله هممون به خواسته هامون میرسیم🙏🙏🙏

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
کم کم صبور میشی تو کارکن مدیریت کن آسه آسه به همه چی میرسی👌هروقت ذهنت آشفته شد به چیزای که خریدی فک ...

آمین

خداازدهنت بشنوه من صبور بشم 

وقتی شماها هستین قطعا منم متأثر میشم از صبوری شما

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
شمالی هستی؟ممنون که انرژی میدی اره واقعا تاپیک خوبیه من دوسال پیش یکی دوبار اومدم ی سکه پارسیان۳۰۰س ...

بله،همراه تاپیک باش هی وسوسه میشی پارسیان بخری😍😍😍😍😁😁😁😁این به خودم ثابت شده تو مدارش که باشم بهتره.

سلام عزیزان تاپیکو تا نصف خوندم خواستم منم از تجربیاتم بگم البته که من اصلا از این مدل تاپیکاتون خب ...

و اینه از مهر وام گرفتم.از وام های بدون ضامنش،هر چند کمه و ناچیز اما بدون درصده

با همسرمم پول من پول تو نداریم اینجوری هردو تلاشمونو میکنیم اما همون پولی که من گاهی قایمکی از شغل خودم کنار میزارم  برام دلگرمیه و حلاله،میخواستم وسیله خونه عوض کنم پشیمون شدم گفتم بچم کوچیکه و خرابی زیاده فعلا وسیله هامم نو هستش و انچنان خراب نشدن بهتره بزارم چندسال بگذره بعد عوض کنم.چون مد هرروز عوض میشه بخام با مد پیش برم همیشه هشتم گرو نهم میمونه

اصلا ادم چشمو هم چشمی نیستم،دیدم اطرافیان سر چشمو هم چشمی چه بلایی سر زندگیاشون اوردن،

من برای مصرف گوشت یه ران  یا سردست گوسفندی میخریم اول گوشت خورشتی جدا میکنم،بعد یسری از گوشتاش که چربی داره یا شله رو جدا میکنم واستخونی و قلمشو با یه تیکه گوشت برا ابگوشت میزارم.قسمت چربی و نرماشو با سنگدان مرغ چرخ میکنم خیلی مزش خوب میشا و اصلا فرقی با چرخکرده نداره هم اقتصادیه هم سالم و مفید.عوضش اصلا گوشت گاو و گوساله نمیخریم،

کشمش و شیره انگور و سرکه و رب خودم درست میکنم

الان به خودم قول دادم بخاطر زحمتایی که میکشم به خودم دستمزد بدم.چون بیشتر خانما اینچیزارو اماده و حاضری میخرن پس من باید با خودم جایزه بدم

ارایشگا نمیرم و خودم کارای اصلا ابرو انجام میدم اما عوضش لیزر میرم

تصمیم دارم قسط و قرض ایی که به مغازه دارارو دارم تسویه کنم و دیگه خرید احساسی نکنم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
بله،همراه تاپیک باش هی وسوسه میشی پارسیان بخری😍😍😍😍😁😁😁😁این به خودم ثابت شده تو مدارش که باشم ...

دقیقا تو مدار بودن خیلی مهمه

و اینه از مهر وام گرفتم.از وام های بدون ضامنش،هر چند کمه و ناچیز اما بدون درصده با همسرمم پول من پو ...

عزیزم وام بدون ضامن چقدر هست؟گردش حسابتون چقدر بود

نکته های متنتون عالی بود و جمله آخر که گفتین خرید احساسی من خودم مغازه دارم امروز میخواستم وسیله بگیرم گفتم خرید احساسی نکن ازمغازم زدم بیرون اومدم بالا تو اتاق دیگه یادم رفت🤭🤭😅😅😅

دوستان یکی بگه خرید عمده شامل چه چیزایی هست؟

آمین خداازدهنت بشنوه من صبور بشم  وقتی شماها هستین قطعا منم متأثر میشم از صبوری شما

انشالله درکنارهم به هم دیگه انرژی میدیم وپیش میریم😍😍😍 

خب منم یکم حرف بزنم کم حرف زدم امشب🤭🤭🤭🤭

صبح به همسرم گفتم بادمجون و کدو بخر اندازه ی یه کیلو از هرکدوم (دقیق میخره و خودش هم اقتصادی هست ولی خسیس نیست وبهش یاد دادم خرید کردن رو دیگه خیالم جمع شد) قبلا باهم دیگه میرفتیم خرید دیگه با بچه ی کوچیک نمتونم زیاد همراهیش کنم از وقتی ازدواج کردیم ازهمون اول موقع خرید بهش یاد میدادم چون دیدم جنبه داره🤪🤭

بعد اومد خونه گفت کدو کیلو ۲۵بادمجون کیلو۱۸🙄 گاریچی داشت کیلو۸ ( اینه فرق مغازه و وانتی وگاریچی) بعد گوشیشو نیگاه کرد دید۷۸هزارتومن کسر شده از حسابش🙄 گذاشت رو ترازو وزن کرد ۲۸هزارتومن بیشتر کشیده بود رفتم به میوه فروشی گفت وبجاش سبزی خوردن خرید لازم داشتم. خیلیا اینجور وقتا خجالت میکشن و میگن ول کن۲۸تومن چیه که برم به یارو بگم ولی من وهمسرم به راحتی اون۲۸هزارتومن نمیاد تو جیبمون🤨

سبزی رو تمیز پاک کردم شستم آبش که رفت گذاشتک تو ظرف دربسته وگذاشتم طبقه پایین یخچال(همیشه طبقه پایین تر میذارم که سرمای کمتری داره نسبت به بالا واینطوری نمیپلاسه)  

امروز یه تاپیک دیدم استاترش رفته بود فروشگاه و از رو دربایستی فروشنده خرید کرده بود چون فروشنده دنبالش راه افتاده بود فلان چیز رو برنمیدارین تو تخفیفه😏 ایشون هم برداشت اورد خونه دید تاریخ انقضاش رد شده و روشون هم نمیشد ببرن پس بدن🙄🤦 با بچه هم رفته بودن فروشگاه.... من وقتی وارد فروشگاه لباس یا هرچیزی که میشم فروشنده بیفته دنبالم میگم اگه چیز خوشم اومد بهتون میگم.

به به تاپیک ها همچین رفت جلو عقب موندم 

خوب من یه گزارش کوچیک بدم ۷م ورودی اومد تو حساب ما که قبلش ۳م داده بودم قرعه که خالصی ورود شد ۷م

از این ۷م باید میرفتم مانتو بارداری میخریدم چون مانتو ها تنگ بود یعنی هر چی جنس آشغال تو بازار بود ۳م و .... افتضاح پشیمون شدم داشتیم نیرفتیم که برگردیم رفتم یه مغازه و دو تا مانتو جنس خوب شیک برداشتم که اینترنتی هر کدوم ۱.۵۰۰ بود ولی اینو گرفتم و یه کمربند شد ۱.۲۰۰

همسرم زنگ زد و گفت اگه خوبه یه دونه دیگه هم بخر که گفتم کافیه دیگه با خواهرم رفتیم ۲۰۰ بهش بدهکار بودم رو بدم گفت بریم شام بخوریم مهمون من که گفتم بریم و یه پیتزا خوردیم بارداریه و ویار 😁یه وعده غذا بعدا بدهکار خواهرم شدم

رفتم خونه، همسرم گفت کاش یه دونه دیگه میخریدی که گفتم همین خوبه 

تا اینجا همه چیز اوکی بود فرداش خواهر بزرگن زنگ زد و قرعه رو کنسل کرده بودن و من خیلی ناراحت شدم سه برگشت و موجودی من شد ۸.۷۰۰ 

صبح که پاشدیم منو همسرم کمی بحثمون شد البته جدی نه ،اما من بهم بر خورد و کارت پولش و بهش دادم و رفتم بیرون و اومدم و دیگه محل ندادم بهش ،بنده خدا هر چی منت کشی کرد منم چون حرفی که زده بود برام درد داشت گفتم کارت پولت دست خودت رفت مرغ خرید ۲ تا و انواع میوه و پول برداشت و اومد ،نگاه کردم بله موجودی کارت شده ۷م 🤐

هیچی نگفتم و مرغ ها رو بسته کرد و میوه یخچال پر کرد و دوباره اومد و صحبت کرد و توضیح داد ،دلم سوخت براش و رفتم بسته های مرغ و درآوردم و از اول به تعداد بسته کردم و گفتم چه خبره اینهمه میوه و اینا در کل کارت دست ایشون باشه بدبخت میشیم اینجور شد ابراز کرد که بيرون رفته و نمیدونسته چی باید بخره برای خونه و هر چی دیده برداشته 😄درسته ضرر کردم اما خوب شد یاد میگیره من دشمنش نیستم

@سوگلsogol     ببین کی اومده 😍😍😍😍😍😘 از رو اعلاناتم فهمیدم اومدی  عزیزم ❤️ ...

ای جان دلم❤️🌷🌷 

معصومه خوش تعریف، مهربون و خیرخواه

شما که از یاد من هیچوقت نمیری از بس پر انرژی و درستکاری

اسم این تاپیک میاد شما و رویا جون و بقیه تو ذهنم میاین

اره اتفاقا اسباب کشی کرذم خونه خودمونم

در مورد پس انداز هم نوشتم تو پیامها که بعدا میخونین کم‌کم تاپیک رو …

راستش اینقدر تاپیک ترکید دیگه انگیزه نداشتم بیام

از طرفی دیدم خیلیا رفتن پیام رسانهای دیگه گروه زدن

من ولی اینجا رو ترجیح میدم به جهت امنیتش

یه مدت چون خیلی از قدیمی ها رفتن گروه زدن اینجا سوت و کور بود و منم دیگه کم میومدم

ولی چون به هر جهت در مورد جزییات اینجا بهتر میتونیم حرف بزنیم از جهت امنیتی ترجیحم همیشه اینجا بوده و هست

به هر حال همه اینجا از دارایی هاشون میگن و اون حریم خصوصی اونجا به این شکل نیست و امکان حک شدن و غیره اونجا هست و همسر منم محتاط میگه تو گروهای غیر سایت  نرو و حق میدم بهش 

البته من فکر میکردم شما رفتین اونور 

ولی الان باز اینجا فعال دیدمتون خوشحالم

عین یک خواهر دلسوز به بقیه کمک میکتین

تایپ میکنین و زمان میگذارین 

خدا به زندگیتون برکت بده و انرژی مثبت کارهاتون به خودتون برگرده 

منم دیگه چون اینجا فعال شده عین قدیم میام 

چون نیام به هدفهام نمیرسم

از اینجا انگیزه میگیرم حسابی

همتون رو دوست دارم 

دوستان یکی بگه خرید عمده شامل چه چیزایی هست؟

برنج،روغن،حبوبات،شوینده،فریزری.الان من هر دوسه ماه گوشت و مرغ واینامیخرم .میزان مصرف شوینده دستمه وبه تعدادمیخرم که هرهفته نرم سوپری از اول همین بودم اصلا بخاطر این چیزا نمیرم بیرون چون بعضیا به هوای خرید مثلا یه دونه تاید میرن با ۳۰۰تومن خرید هله هوله برمیگردن....

فریزرت رو باز کن ببین چیا لازم داری بنویس.... بعد برو سراغ شوینده...بعد حبوبات....بعد رب وروغن واین چیزا.... ادویه جات( بسته بندی نخر بصرفه نیست برو عطاری بگو جلو چشمت پودر کنن واینطوری خیلی بصرفه وپربرکت تره) من حبوبات رو هم فله ای میخرن بسته بندی گرون تره... هرچیزیو که لازم داری اندازه ی چندماه بخر اینطوری همیشه خونت پربرکت هست و هی هم نمیری بیرون...

عزیزم وام بدون ضامن چقدر هست؟گردش حسابتون چقدر بود نکته های متنتون عالی بود و جمله آخر که گفتین خری ...

من کارتم موجودی ثابت نداشتو نزدیک هشت تومن اینا در ماه پول میادو میره دقیق نمیدونم بهم سه و سیصد وام داد با اقساط۱۸۳ هزارتومن۱۸ ماهه،البته یه وام امتیازی سال پیش گرفتم ۲۱ میلیون که نصف اقساطش رفته بود شاید بخاطر اون کم تعلق گرفت

براهمسرم پنجاه تو حسابش بود قرار بود وام امتیازی بگیریم رفتیم بانک گفت سی تومن وام میریم یا سه ماه دیگم بزارید بمونه پنجاه تومن وام بدیم بهتون که از این وام بدون ضامن و فوریش مطلع شدیم زدیم و سایت بهمون۴۷ و خورده ای وام تعلق گرفت سریع قبول کردیم و فرداش واریز شد بدون ضامن و دردسرهاش قسطش ماهی دو سیصد)وام امتیازی قسطش بیشتر میشد

حالا صد رو گزاشتیم حساب کسی دیگه سه ماه دیگه وام حمایتی بگیریم دویست تومن وام میده اما صد خودمون رو نگه میداره.ما اون صدی که نگه میداره رو میخوایم بزاریم پای یه قرعه کشی شصت ماهه چون  اقساط ۶۰ ماهست  هروقت دویست رو تسویه کردیم پولمونو میده و قراره دیگه وام خونگی شرکت نکنم و هر وقت قسطامون سبکتر شد تونستیم زودتر وام رو تسویه کنیم و صدمیلیونمونو ازاد کنیم

چون این وام با درصد دونیم هستش و قسطشم ۳ و خورده ایه خیلی خوبه،

راجع به خرید احساسی ام متاسفانه فکر که میکنم میبینم خیلی چیزا اصلا ضروری نبوده و خریدم هر چند از یه سری چیزام عبور کردم،ولی میتونسم بهتر مدیریت کنم سعی میکنم امسال بهتر باشم

و اینکه من یه سری چیزا برای کارم از مادرشوهرم امانت گرفته بودم،فکر میکردم بنا به استناد حرفای پدرشوهرم میتونیم تااخرش امانتی استفاده کنیم اما مادرشوهر اومد و گرفت ازم و انگار یهویی خرج گنده رو دستم موند،تصمیم دارم هرچی آت اشغال داده بهم پسش بدم و نو بخرم تا روح و روانم اروم بشه بعدش میتونم بهتر مدیریت کنم.الان رو حس و حال خشمم😆😆درسته یسری وسیله هاشو نخواسته اما دیگه دلم نمیبره تو خونم باشه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810