2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رانندگی یک نعمت بزرگه. همه اولش ترس داشتن ده بار پاشون لرزیده. دستاشون لرزیده. تصادف هم جزئی از رانن ...

بله عزیزم‌ممنون با حرفاتون خیلی دلگرم‌شدم😘❤️

خداروشکر همسرم خیلی حمایتم‌میکنه و میگه‌تومیتونی 

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡
یه چیزی بهت بگم خودم با گوشت و پوست و استخوان درکش کردم. خدا روح همسرت رو غرق در آرامش و زندگی شما و ...

امیدوارم زندگیتون همیشه شاد و در ارامش باشه

میفهمم کاملا درک میکنم

امیدوارم خودتون هم یه مادر مهربون باشید برای بچه هاتون و همیشه سایه تون بالا سر بچه تون باشه،

زندگی بدون همسرم خیلی سخته،اما امتحان منم همینه،

امیدوارم روز قیامت سر بلند باشم پیش خداوند و همسرم

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
ببخشید توضیح میدید لطفا چطوریه کار با این برنامه من سرچ زدم درست متوجه نشدم چطورسکه ه بگیریم

عزیزم داخل اپلیکیشن ویپاد بانک پاسارگاد باید افتتاح حساب کنید و بعد به ازای هر ۱۰۰ هزار تومان که داخل حسابتون باشه روزانه یک سکه میگیرید و هر چی تعداد سکه ها بالاتر بره وام بیشتری تا سقف ۵۰ میلیون میتونید بگیرید .

من سال۸۸ازدواج کروم و از سال۹۰سر کار رفتمبا همسرم دوتایی کار میکردیم و باهم خونه ساختیم و ماشین خرید ...

عزیزم ، خیلی ناراحت شدم،  روح همسرتون شاد

خدا گل پسرت برات حفظ کنه  

دیگه همسرت رفته سعی کن به زندگی برگردی و شاد زندگی کنی 

عزیزم بیشتر توضیح میرینحقوق شوهرتون چقدر بوده چ جوری مدیریت کردین ک ب اینجا رسیدین

سلام دوست عزیز من سال 94ازدوج کردم همسرم تو شرکت کار می کرد دوسال اول زندگی درآمد خاصی نداشتیم سه چهار ماهی هفتصد پول دستمون می اومد که من یادمه اون موقع ها دویست خرج خونه میکردم مابقی طلا می‌خریدم سال سوم ازدواج رانا لیزینگی ثبت نام کردیم 13تومن پیش قسط دادیم مابقی چک قیمت کل ماشین چهل که دقیقا ماه بعد شد 120میلیون اینجوری با حقوق ماهی شیشصد هفتصد صاحب ماشین شدیم واسه مدیریت مخارج من باکس ندارم ولی حساب شده خرج میکنم  مثلاً واسه عید نوروز چهار دست لباس خونگی با ی دست بیرونی خریدم شدن 1500000 نه هم جنس بد جوری که هر کی دید آدرس مغازه دار رو خواست دیگه تا به امروز هیچی نخریدم برای پسرم الان میخوام فقط دو دست خونگی براش بخرم خودم هم فقط عید نوروز پارچه خریدم ی ست خوشکل اجیم دوخت برام 

آرایشی بهداشتی هم ماهی یدونه میخرم  کم کم بخر نزار روی هم خریداری نکردت تلنبار بشن که اینجوری باید بخش زیادی از درآمداتون خرج لباستون بشه ولی حساب شده ببین چی بیشتر نیاز داری اون رو اول بخر 

من باور دارم خواستن توانستن هست
من سال۸۸ازدواج کروم و از سال۹۰سر کار رفتمبا همسرم دوتایی کار میکردیم و باهم خونه ساختیم و ماشین خرید ...

خدا بهتون صبر بده و بهترین ها رو از خداوند برای خودت و گل پسرت آرزومندم 

بچه ها با ۲۰۰ملیون چیکار کنم؟وسایل خونه تکمیلی ماشینم ی پژو قدیمی داریم ک ۲۰۰بیشتر نمی ارزه زمین و خ ...

زمین بخرید حتی اگه ماشینتون رو هم بفروشید حاش موتور بخرید سختی داره ولی ارزش داره حداقل یک قدم جلوتر افتادید واسه خونه دارشدن

سلام خانوم آقا رضا خوبی؟ آقا رضا خوبن؟ میخوای تغییر کنی؟ پاتو این تاپیک نذار. جدی میگم. اولش فکر میک ...

@خانمآقارضا    

این پست را حتما بخونید

یه راهشم اینه هر روز خودتون را عادت بدید اینجا از خرج کردن هاتون بنویسید

2810