2777
2789
آهان عزیزم این چیزا همش خطرداره هیچوقت گول چیزایی که بقیه(همه) میرن سمتش نخور طلا بهتر از همش هست

ممنون 

گلم من ارز کار میکنم 

گول نخوردم بگم کسی گفته چند ساله کار میکنم من هولدرم و نگهداری میکنم یعنی پایین اومدنش برام زیاد مهم نیست چون دیدم یکسالست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه عالی واقعا خوشبحالت مامان سبحان،،، منی که شهریور میشه یکسال گواهینامه گرفتم ولی یکساعتم رانندگی ن ...

عزیزم راهش اینه مربی خصوصی بگیری اول مسیرهای خلوت رو برع بعد کم کم تو شلوغی خیابونا.. حدودا ده جلسه خصوصی بری کامل یاد میگیری..(مربی خصثصی ک ماشین مخصوص اموزش داشته باشه) چون ماشین اموزشگاه باشه ازونور حواسش هست ب کلاچ ترمز و ازینور خودت اعتماد بنفس میگیری و کم کم راه میفتی

ممنونم چطوری بریزم اصلا از طریق انتقال هوشمند؟؟؟

دی جی پی دارید؟ اگه آره برو توی کیف پول دیج ی پی بزن افزودن موجودی بعد اطلاعات کارت ویپادتو بده پولت منتقل میشه. بعد که رفت تو حساب دی جی پی  بزن برداشت و واریز کن به کارتت

دی جی پی دارید؟ اگه آره برو توی کیف پول دیج ی پی بزن افزودن موجودی بعد اطلاعات کارت ویپادتو بده پولت ...

ممنون عزیزمم 

فقط من الان نگاه کردم من خودم یه میلیون ریختم تو ویپاد بعدم مراحل وام یک میلیونی رو انجام دادم نوشت تسهیلات فعال شد و بقیه توضیحات 

ولی موجودیم با کسر اعتبار سنجی همون 965هزار تومنه چرا موجودیم اضافه نشد ؟

ببخشید وقتتونو میگیرم

سلام عزیزم شبتون بخیر منم دو تا سوال داشتم راجب ویپاد. اگه تونستین جواب بدین ممنون میشماول اینکه من ...

سلام عزیزم شب شما هم به خیر ، باید این ۳ روز بگذره تا بتونید اون یک میلیون رو تسویه کنید دکمه تسویه خودش فعال میشه 

و اینکه اگر با حسابتون کار کرده باشید بله وام ۲ میلیونی فعال میشه .

و بله میتونید همزمان پول بگذارید برای اضافه شدن سکه ها و نیازی به فعال کردن گزینه ای نیست .

برید روی قسمت وی کلاب تعداد سکه هاتون رو نشون میده . 🌹🌹🌹🌹

ممنون عزیزمم فقط من الان نگاه کردم من خودم یه میلیون ریختم تو ویپاد بعدم مراحل وام یک میلیونی رو انج ...

فکر کنم تسهیلاتو توی موجودی نشون نمیده منتقل کنی میبینی از تسهیلات کم کرده فکر کنم بار اول باید یک توی حساب باشه تا یک بتونی تسهیلات بگیری

سلام عزیزم شب شما هم به خیر ، باید این ۳ روز بگذره تا بتونید اون یک میلیون رو تسویه کنید دکمه تسویه ...

ببخشید شما میدونید کجا میشه مبلغ اقساطو دید برای من سی تومنی فعال شده نمیدونم اقساطش چقدر میشه

فکر کنم تسهیلاتو توی موجودی نشون نمیده منتقل کنی میبینی از تسهیلات کم کرده فکر کنم بار اول باید یک ت ...

تسهیلات رو گرفتم مهلت استفاد م بهم داده تا هشت مرداد 

سوال بود برام چرا موجودیم اضافه نشد 

بازم  ممنون از وقتی که گذاشتید 

2810