2777
2789

سلام خواهری گلم 

انشالله که حال همگی خوب باشه

سوگواری و عزاداریهاتون قبول

چند وقتی هست زیاد نمیام تاپیک چون به شدت در حال مدیریت بحران مالی هستیم و باید هر جور شده پول چک رو جور کنیم که صاحب چک تو دردسر نیفته و ما بد حساب نشیم

بیشتر روزها مهمان سفره ی امام حسین بودیم و خرج انچنانی نکردیم...کلی غذا از نذریهای خانواده ها و بقیه گیرم اومد که بسته بندی کردم گذاشتم فریزر....برای عصرونه هم هر روز کلی شله زرد و خوراکی داشتیم و چیزی نخریدم

پول گذاشتم کنار برای ابغوره ی یک سال مصرفمون

و بامیه که باید بگیرم و فریز کنم

لوازم تحریر رو قبل از بازگشایی مدارس دارم کم کم سفارش میدم که خرج انچنانی نداشته باشم

لباسای محرمی رو پارچه گرفتم و خودم دوختم با اختلاف هزینه زیاد،هر چند تازه کارم و یخورده خراب کاری کردم اما هر جور شده بلاخره یاد میگیرم و حرفه ای میشم

خانما مقداری سیب زمینی قبل از دهه محرم گرفتم زیاد بود و مصرف نکردیم داره خراب میشه تو یخچالم گذاشتم باز لکه میفته و میگنده 

چکارشون کنم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خسته نباشی مامان سبحان من یه سوال داشتم خدمتتون .همسرم الان گفت برام پول کارت به کارت کن مبلغش ...

سلام عزیزم دقیق نمیدونم برای چی هست ولی من یا گزینه تسهیلات و تعهدات رو میزنم یا مدیریت نقدینگی . 

چشمولی سفر اقتصادی هم جزو تاپیک میشه ها😍

اره ولی فقط یسری کاربرای خاص میتونن در مورد سفر و چیزای متفرقه صحبت کنن😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خواهری گلم انشالله که حال همگی خوب باشهسوگواری و عزاداریهاتون قبولچند وقتی هست زیاد نمیام تاپیک ...

عزیزم عزاداری های شما هم قبول باشه ، سیب زمینی رو میتونید خلال کنید و سرخ کنید و بگذارید داخل فریزر ، بعد هر وقت خواستید در بیارید بریزید داخل ماهیتابه و زیرش هم کفگیرک بگذارید و گرم کنید قشنگ انگار همون موقع سیب زمینی ها رو سرخ کردید . 

سلام خسته نباشی مامان سبحان من یه سوال داشتم خدمتتون .همسرم الان گفت برام پول کارت به کارت کن مبلغش ...

اگر حساب مبدا و مقصد بنام خودتون هست مدیریت نقدینگی بزنید ولی اگر مقصد بنام فرد دیگری هست اینطور ک شنیدم اگر مدیریت نقدینگی بزنید برگشت میخوره پول. 

اگر مقصد بنام دیگری هست ی دلیلی بزنید زیاد اهمیتی نداره بدهی یا خرید کالا یا خرید خدمات و...  . 

چقد عالییی😍😍😍😍من اموزگاز ابتدایی هستم4 سال سابقه دارم پایه سوم تدریس میکنمدانش آموزای خودم خیلی ...

بنظرم شاگرد بیار خونتون.اینجوری مشتری ثابت پیدا میکنی ولی برا اموزشگاه اگه ب هر دلیلی نخوای براشون کار کنی شاگرداتو دیگه نداری

دوستم خیلی راضیه مخصوصا ایام امتحانات میگه از حقوق کارمند بیشتر درمیارم تو خونه. 

عزیزم عزاداری های شما هم قبول باشه ، سیب زمینی رو میتونید خلال کنید و سرخ کنید و بگذارید داخل فریزر ...

سلام عزیزم 

من شنیدم  سیب زمینی سرخ شده اگه بمونه اصلا خوب نیس 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

سلام دوستان گل درراستای اقتصاد خانواده یک سوال

دوستانی که تجربه دارن لطفاراهنماییم کنن

برای فروش وسایل سرو وپذیرایی وپرده ومانتو شایدیکبارتن زده باشیم

کدوم اپلیکیشن مناسب ترهست؟

کمدا،دیوار،شیپورو....

اگرکسی لینکی داره ازگروه خریدوفروش برای کرج هم ممنونش میشم برای من ارسال کنه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام خواهری گلم انشالله که حال همگی خوب باشهسوگواری و عزاداریهاتون قبولچند وقتی هست زیاد نمیام تاپیک ...

خلال درشت کنید بعد چند دقیقه در اب درحال جوش ریخته و سپس در اب یخ بریزید بگذارید ابش بره بعد فریز کنید

مثل سیب زمینی نیمه اماده های فروشگاهی

2810