2777
2789
مریم جان ، من یه باری رفتم پیش نماینده مرجع تقلیدم و گفتم آره من خونه ندارم ، ماشین ندارم ، بیمار هم ...

درسته عزیزم باید هر کس طبق نظر مرجع تقلید خودش عمل کنه ، درستش هم همینه و هزینه اش یه زنگ زدن و پرسیدنه.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
ببین منم شبیه تو بودم خرج مادر و خواهر و وسیله خونه بابا میکردماز خودمو بچمم میزدم تا اینکه در سفر ا ...

مادرم درامدی نداره و همیشه اولویت خودم بودم

عمل زیبایی لازم ندارم 😎 ولی دندون پزشکی باید برم که بخاطر تنبلی نرفتم نه برا پولش چون تکمیلی دارم ‌بیشتر هزینه شو میده 

به نظرم از کارای کوچیک شروع کنم ک سکته نزنم مثلا کلا ده بار هم برا گوشیم نت نخریدم

چون سرکار و خونه وای فای داشتیم

الان برا مسافرت میخرم فقط برا اینکه به شوهرم بگم منم برا خودم خرج میکنم وگرن مطمئنم استفاده نمیشه و میسوزه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرم درامدی نداره و همیشه اولویت خودم بودمعمل زیبایی لازم ندارم 😎 ولی دندون پزشکی باید برم که بخاط ...

کای به نظرم یه سری چیزا رو زیاد زیاد نخر مثلا همون تیشرت اینا چون اینا متونعش قشنگه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام عزیزم چند صفحه پیام های شما رو خوندم بنظر من شما خسیس نیستید🌹فقط یکم محتاطانه خرج میکنید و نگر ...

مانتو وقت حراج میخرم مثلا ۸۰۰ بوده آف خورده ۴۰۰

و تا حالا گرون تر از این نخریدم پالتو هم وقت حراج فصل

عینک افتابی هم نمیزنم چون بیرون نمیرم سرکارم و خونه ولی لازمه که داشته باشم

سمت روتین پوستی هم تا حالا نفتم احساس کردم خیلی گرون و پول دور ریختن

همسرم چند بار گفته کراتین کن ولی به خاطر هزینه و ریزش مو اینکارو نکردم

یه مشکلی هم دارم نمیتونم یه وسیله رو چند بار استفاده کنم احساس میکنم تکراری شده و نیاز به تنوع دارم مثلا اگه کیف ۵ میلیونی یا ۵۰۰ تومنی بخرم میدونم ک بیشتر از ۶ ماه استفاده نمیکنم

یعنی اگه من تغییر کنم دید بقیه نسبت به من عوض میشه ؟

اول توصیه میکنم فیلم در انتهای شب رو ببینی چند قسمتش اومده نیاز نیست هفته به هفته چشم انتظار قسمت جدید باشی خودت رو جای شخصیت ماهی بزار انگار خودت اون نقشو بازی میکنی صرفا نگاه کردن نباشه خودت رو متصور شو 

دوم بهت توصیه میکنم برای تغییر و اینکه شجاعت خرج کردن پیدا کنی همزمان با خوندن تاپیک زنی که خرج نداره ارج نداره یواش یواش شروع کنی مثلا میری خمیر دندون بخری بین دوتا مارک که یکی گرونتره یکی ارزونتر حتما اون گرونه رو بردار هی با خودت بگو حالا با این ۳۰ تومن بیشتر پولدار نمیشم

وضعیت شما تو قناعت به نظرم خیلی وخیم شده اینجا حتی توصیه میشه قدر هزار تومنارو هم بدونین ولی با توجه به  روحیه شما باید گفت اتفاقا شما هی با خودتون تکرار کنین با این پول من خیلی پولدار نمیشم یا قرار نیست خیلی فقیر بشم

بیشتر تو جمع باشین،یواش یواش مدل لباس پوشیدناشون مدل ارج گذاشتن به خودشون هی تو ذهنتون تداعی میشه میبینین تاثیرشو گذاشته 

دیدین وقتی میریم آرایشگاه یکم دقت کنی میبینی اونی که از همه سن بالاتره هم حتی با اونا که از خودشون کوچیکترن و با هم همکارن و خیلی وقته کار میکنن از هم تاثیر میپذیرن هی دنبال قر و فرشونن 

مثلا همه شون موهای مرتبی دارن،ابروهای مرتب دارن،ناخنای خوش فرم دارن،لباسای خوشگل میپوشن انگار رقابت دارن که کدومشون زیباتر به نظر برسه برا همین میگم بیشتر تو جمع باش و با آدمایی که باهاشون نشست و برخاست داری روشون دقت داشته باش

اگه باشگاه بری پیاده روی بری یا جایی که تو اجتماع باشی دوست برا خودت داشته باشی 

دورهمی زنونه داشته باشین باهم یواش یواش در معرض خرید قرار میگیری مجبور میشی خرج کنی

از کارها و خریدهای کوچیک شروع کن دل و جرات به خرج بده

سنگ بزرگ نشونه نزدنه منتظر پول قلمبه یا حرکت بزرگ و لاکچری نباش از قدمای کوچیک شروع کن

مانتو وقت حراج میخرم مثلا ۸۰۰ بوده آف خورده ۴۰۰و تا حالا گرون تر از این نخریدم پالتو هم وقت حراج فصل ...

ببین به نظرم با این توصیفاتی که از خودت دادی خسیس نیستی فقط دلت نمیاد برای خودت هزینه کنی که اونم شاید به خاطر کامپلکسهای دوران کودکیت باشه، در موردش یکمی مطالعه کنی اطلاعاتت بیشتر میشه، 

اینکه لباسهاتو توی حراج آخر فصل میخری چیز عجیب و غریبی نیست خیلی از ماها و بچه های تاپیک همین کارو انجام میدیم مثلا من امسال کاپشن اول بهار خریدم قیمت اصلیش ۱۲۰۰ بود من حدود ۵۰۰ خریدم ان شالله امسال بپوشمش، 

فقط سعی کن جلوی چشم همسرت یکمی بیشتر برای خودت هزینه کنی و خوش پوشتر بگردی تا این انگ لقب زدن بهت از سرش بیوفته، 

و در کل از واجبات یه زن، خوش اخلاق،خوش پوش و خوشبو و آراسته بودنه، اینو همیشه اصل اول معیارهات برای خودت بذار، شما

تازه عروسی همین تر و تازه و ترگل ورگل بودنت چشم شوهرتو پر میکنه،

یکی از دوستان گفت برای شما خرج نکنه برای دیگری خرج میکنه، 

شاید بخوایم روشنفکرانه نگاه کنیم یکمی این جمله، مادربزرگی به نظر بیاد ولی به چشم خودم دیدم که حقیقته، 

نزدیکترین فرد زندگیم همین بلا سرش اومد، 

در حالیکه خانوم از زیبایی واقعا هیچی کم نداشت، وضع مالی و درآمد همسرش توووووپ بود،

مرد اهل گشت و گذار و خرج کردن برای خانومش بود، مسافرتهای خارج و ... 

ولی این خانوم مرتب و شیک نمیگشت، از خرج کردنهای شوهرش ناراحت میشد و دعوا راه می انداخت، نتیجه این شد که بعد از حدود ۲۰ سال زندگی، آقا این خانوم رو ترک کرد و رفت سراغ زنی که از نظر چهره و اندام صد پله پایین تر از همسرش بود. حالا این عزیز من مونده و هزاران بار پشیمانی🥺🥺🥺

داشتن پول خوبه ولی به شرطی که در خدمت آسایش و رفاه ما باشه نه اینکه ما رو بیشتر اسیر خودش کنه و نتونیم لذتهای زندگی رو دریابیم.

منتظرم به زودی بیای و از کارهای مثبتی که برای خودت و زندگیت کردی برامون بگی🩷

سلام عزیزم. ببین گلم شما دو تا مسئله رو با هم قاطی کردی، اول اینکه میگی لوازم آرایش استفاده نمیکنی و ...

هزار لایک 👌نظراتت چقدر به جا و مفید بود عزیزم 

من به خودم ارزش قایل نشم 

فردا سر از پسر مردم چه انتظاری میشه داشت ؟

من خودم رو لایق بهترین ها ندونم یکی میاد به جای من خودش رو لایق همه چی می‌دونه 👌

سختی اش رو من بکشم کیفش رو یکی دیگه ببره 👌 

چرا واقعا ؟

بهترین روش و راه حل اینکه از یه بودجه ای هر چند کوچیک و کم  برای خودمون شروع کنیم 👌

برای خود خودمون یه بودجه تعلق بدیم 👌

و این پول رو نادیده بگیریم 👌

انگار این مقدار پول وارد خونه زندگی امون نمیشه 👌

خودتون میدونین که من تا چه اندازه حساب کتاب زندگی ام رو میکنم 👌به خوبی منو میشناسین تو این چند سال 

دوست دارم همیشه جلو باشیم در زندگی مشترک 

ولی اون پولی که به خودم اختصاص میدم 

مختص خودم میدونم ...تحت هر شرایطی 👌

خرج نمیشه الا واسه خودم 😍

اونوقت عزیزان انگیزه ای نمونه که من جمع کنم فقط 

الان پست آلاله جون رو می‌خوندم ❤️که لطف کردن برامون نوشتن ...ممنونشم ♥️

ایشون مادرشون رو میگفتن 

که پولدار فامیل هستند 

و چند تا ماشین و خونه و مغازه دارند 👌ولی .....

هیچ فکر کردین آخرش که چی عزیزان ؟؟

من تیلیادر باشم در این لحظه 

من اصلا ده تا مغازه داشته باشم 👌

ده تا خونه داشته باشم 👌

ولی به خودم ارزش قایل نشم 👌 به خودم احترام ندارم 

خودم رو لایق بهترین ها ندونم ❤️

که چی بشه ؟!

آیا اومدم فقط پول جمع کن باشم برای پس مردم ؟؟؟؟

بیام فقط جمع کنم ...صاحب دارایی اش کنم ...به خودم نرسم 

نپوشم ...نخورم ....بعد برگرده پسر مردم بهم بگه تو لایق این دارایی من نیستی 🙁

خیلی راحت بذاره کنار 👌یکی بهترشو....جونترش و خوشگلترشو بیاد بذاره سر جام ؟

یادتون باشه عزیزان یه مدت بعد از سختی های زندگی اتون که گذشت 👌

به خودتون ارزش بدین 

ارج بدین به خودتون 👌 مردا رو هر طور عادت بدی همون‌طور بار میان ...حواست باشه دوستان ❤️

من خودم اوایل ازدواج تا دستمون به دهنمون برسه 

هیچی نه خریدم ...نه پوشیدم ...نه گشتم 

ولی الان تا دلت به خودم ارزش میدم 👌

موهام رو میبرم ....پوستمو میبرم .. ...خودم رو به قهوه و بستنی مهمون میکنم 

فقط خودم میرم ....تنهایی ...عکس هم میگیرم همون لحظه به همسرم می‌فرستم ❤️میگم بذار عادت کنه 

بذار بدونه که من لایق بهترین ها هستم ...

بذار بدونه که من برای خودم خرج میکنم😊

درسته تاپیک ..مدیریت هزینه هاست .

ولی عزیزان مواظب باشین که از اونور بوم نیوفتین 👌

همه چی در حد اعتدال کنه 

اصلا یه درصد هم نمیذارم که همسرم بدونه من در پشت قناعت میکنم ❤️

اون روز جاری ام می‌گفت که از قدیم گفتن که 

ایش دن آتماز دیشدن آتار 🤦اونم پیش همسرم 

معنی اش میشه از کار کردن نمیشه جمع کرد از خورد و خوراک که باید جلوی شکمت رو بگیری ...نخوری 🤦

چون من این حرفها رو پیش همسرم نمی‌زنم 👌 و نمیذارم کسی از اینجور حرفها پیش همسرم بزنه 

زود حرف رو عوض میکنم ....

پیش همسرم از نخوردن حرف میزد که 

برگشتم خیلی ریلکس گفتم درسته عزیزم ❤️

ولی عزیزم اینا برای اونایی که هیچی ندارن از خودشون 

و اجاره نشین هستن 👌

ما به وقتش اون مرحله ها رو سپری کردیم 👌

رسیدیم این نقطه 

بعد پشتبندش گفتم امید میگه بسه دیگه کافی هر چی جمع کردیم ❤️

امیدم میگه الان دیگه وقت خوردن و گشتن و تفریح 👌

دخترهای من تو خونه ی پدرشون بذار کیف کنن 

اینطوری هم به همسرم پر و بال میدم ❤️

هم اینکه دور و بر دستشون میاد چی به چی 👌

و هم اینکه همسرم یه وقت نخواد که تحت تاثیر حرفاشون قرار بگیره 👌❤️

برگشتنی هم میگم اونی که یه چهار دیوار از خودش نداره 

اونی که یه چهار چرخ برای خودش نداره باید مراعات کنه 

نه ما که سالها تلاش کردیم ...زحمت کشیدیم عزیزم ❤️ 

اون سالها که ما تلاش میکردیم اونا هر شب هرشب ببیزون بودن 

هر روز تو پاساژ گردی ها بودن 

اینطوری عزیزم ❤️ 

در حالیکه کاملا در پشت حواسم هست 👌 ولی اصلا به رو نمیارم 

پس چه خوبه که دوستان حد تعادل رو همیشه رعایت کنیم ♥️👌

اینم نظرات من بود نسبت به این موضوع 

یادتون باشه هیچ مدالی بهتون انداخته نمیشه ...

اکه انداخته میشد برای معصومه انداخته میشد تو این نوزده سال 

قدر خودتون رو بدونین که از شما فقط یه دونه است ❤️

ببین منم شبیه تو بودم خرج مادر و خواهر و وسیله خونه بابا میکردماز خودمو بچمم میزدم تا اینکه در سفر ا ...

منم تو همین یکی دو ماه آینده جراحی فک باید انجام بدم ، با دیدن پیامتون ذوق کردم ، هزینه اش خیلی بالاست ولی چون سالهاست جز آرزوهامه انجامش میدم ، بارها شوهرم خواست منصرفم کنه و همش میگفت همینجوری خوبی اونقدر مشکلت جدی نیست که بخوای جراحی کنی ولی دید مصمم هستم دیگه الان به زبون میاره واسه برنامه ریزی هزینه جراحی، واقعا سخته این همه پول رو یه جا بدی ولی امیدوارم بعد انجام مثه شما بیام و با قدرت بگم راضی هستم 

یه بخشی از پولشو پس انداز کردم و باقی مونده رو دنبال یه وام لاقل ۵۰ تومنی هستم واسم دعا کنید 🙏

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
سلام عزیزم ، طرح های خوبی هست و خوبیش هم این هست که به صورت مضاربه هم میشه پرداخت کرد به جای قسط ماه ...

عزیزم وقتت بخیر یه سوال داشتم 

من از بانک مهر یه وام امتیازی میخواستم بگیرم ک مبلغشم زیاد نیست 

دوستم ک معلمه رو ب عنوان ضامن معرفی کردم 

مدارکش رو بارگذاری کردم 

برا قسمت ضمانت سفته الکترونیک رو انتخاب کردم ، الان عکس صفحه رو میذارم 

الان باید ضامنم سفته الکترونیکی بخره  از ایکاپ درسته؟

نیازی نیست من بگیرم نه؟

اول توصیه میکنم فیلم در انتهای شب رو ببینی چند قسمتش اومده نیاز نیست هفته به هفته چشم انتظار قسمت جد ...

وای از اون اول که صحبتهای @خانمآقارضا   رو می‌خوندم بخدا یاد همین سریال انتهای شب شخصیت ماهی افتادم ، شوهرشون هم مثه همون شخصیت پارسا پیروزفر ، واقعا آموزنده ست سریالش👌

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
هزار لایک 👌نظراتت چقدر به جا و مفید بود عزیزم من به خودم ارزش قایل نشم فردا سر از پسر مردم چه انتظا ...

قربونت عزیزم🩷 درس پس میدم.

اتفاقا میخواستم به دوستمون همین جمله شما رو هم بگم، یادم رفت. اینکه، در ظاهر و جلوی چشم شوهرش برای خودش خرج کنه ولی در پشت جمع کنه، 

نظرات شما هم واقعا ارزشمنده، حاصل سالها زندگی مشترک آگاهانه است. کاش دوستانی که تازه وارد زندگی شدن درس بگیرن.

2810