2777
2789
هزار صفحه ای شدنمون مبارک 🤩😍😍😍😍سلام سلام روزتون بخیر دخترااااا🤩🤩 عزاداریهاتون مقبول درگاه اح ...

سلام 

استارتر جان شما عزیزی، خدا این عزیز تازه دست رفته را بیامرزد 😢

برای اینکه پیامم غیر اقتصادی نباشه.

از پر و خشک کردن زرد آلو در این فصل غافل نشوید ، چون زردآلو طبع گرمی هم داره ، من پر کردم و خشک کردم، البته خشک خشک نه، یکمی نرم بود و گذاشتم توی ظرف درب بسته در یخچال عالی شد.

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای خرید خونه حدود ۴۰۰ گرم طلا فروختم و میخوام با این پس اندازها هر چه سریعتر بخرم و بذارم سر جاشول ...

عزیز وقتی همسر شما از این روند خرج نکردنت گلایه مند شده یعنی واقعا یک جای کار میلنگه...

نه افراط نه تفریط...

۴۰۰ گرم طلا رو فوری نمیتونی بذاری سرجاش ۴ گرم که نیس...

صبر میخواد،افزایش درآمد میخواد،و...

یه زمانی برای گرفتن اون ۴۰۰ گرم خرج نکردی

بعد الان فروختیش تبدیلش کردی بازم میخوای خرج نکنی...

اولویت اول شما پرداخت اقساط هست بعد اون هرچی موند نیازهات  رو حتما ردیف کن و تهیه کن...

نه اینطوری نیست الان من وام چهار تومنی هم گرفتم ولی یک ماهه باید پس بدم

تماس بگیر پشتبانی شوهر منم گرفته ۴ تومن مرحله ای پرداخت کرده ولی برا من از همون اول گزینه پرداخت مرحله ای وجود داشت

سلام دوستان چند وقتی هست که با تاپیکتون آشنا شدم ولی فقط خواننده هستم و با دیدن طلاهاتون شاد میشم ، خودم اصلأ اهل پس انداز مخفی نیستم ، درسته کل حقوق همسرم دست منه ولی دوست دارم هر چی هم بخواییم بخریم با همسرم بخریم و طلا هم همیشه آشکار و زینتی میخرم و هر وقت نیاز شده فروختم و هر وقت هزینه لازم رو داشتیم جایگزین کردم ، ولی امروز هدفم از نوشتن این پست اینا نیست و انشاالله هر جور که پس انداز میکنید با دل خوش و تو شادیا و عمر طولانی مصرفش کنید ، میخواستم یه نکته برای عزیزانی که اعتقاد دارند متذکر بشم و اونم اینه که طلای زینتی و مصرفی زنان و تمام طلاها و پول و سکه هایی که هدیه گرفتید خمس ندارد ، ولی سکه طلا و طلای آبشده و پول های پس اندازی که یک سال از نگه داری آنها میگذره شامل خمس میشه و تو دین ما پولی که خمسش پرداخت نشه برکت نداره و از نظر شرعی مشکل داره ، این پیام فقط جهت یادآوری بود برای همه عزیزانی که همتون مقرب تر و لایق تر از این حقیر هستید تو درگاه خداوند.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
چقدر خوب نوشتی عزیزم کلی ایده گرفتممنم هفته دیگه دوتا مهمون رودربایستی دار دارمدوست دانشگاه همسرم که ...

اگه شرایط،فکس گرفتن داشتی از پذیرایی ات عکس بگذار خیلی کنجکاوم ببینم 😉 توو دورهمی تگ کن 

البته از اونجا که مهمون های خاصی هستن ممکن هم هست نشه بگیدی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عه چرا اینجوری شد 😅😅حرفای شما درست منم اگه خواهرم ازم وسیله بگیره ناراحت نمیشم ولی ما باید یه زیرا ...

ببین منم شبیه تو بودم خرج مادر و خواهر و وسیله خونه بابا میکردم

از خودمو بچمم میزدم 

تا اینکه در سفر اخیرم به شهر و خونه پدریم دیدم کلا عوض شد

فهمیدم همه فکر خودشونن منم باید فکر خودم باشم و اینکه خانواده من شوهر و دخترمن(من سالی یکبار میرم خونه بابام ولی واقعا شوکه شدم از رفتار خانوادم و دیگه نمیرم ترجیحم اینه وقت و زمانمو جای مناسب هزینه کنم از وقتی سرکار رفتم فقط براشون پول میفرستادم که وسیله خونه بخرن وسایلی که تو خونه خودمم نبود خدا شاهده یه گیرسرم برا خودم نمیخریدم ولی اونا حتی منو نمیدیدن)

منم برا همه پول داشتم غیر خودم برای فقیر برای خواهر مادر و ...آخرین الویت خودم و شوهرم و بچم بود

ولی دماغمو عمل کردم بعدش شروع ش  و بخودم رسیدم 

بنظر من کارهای زیبایی بیشتر از اینکه  وی ظاهر تاثیر بزاره روی شخصیت وروح و روان آدم تاثیرگذاره

جاضرم باهات شرط ببندم با یه کار زیبایی بزرگ کل شخصیت و عزت نفس و خساستت همه درمان میشه

و اینکه یهو زیاد میخری شاید بخاطر اینه خیلی جلو خودتو میگیری که خرج نکنی یهو از یه جا درمیره

و تجربه من اینه که من خسیسی بودم که میخواستم ب بقیه بگم خسیس نیستم و اینو با خرج کردن برا بقیه اثبات میکردم

ببین مادر عزیزه ولی نه عزیزتر از خودت

برای هیچکس از خودت نزن چون توقعت ناخواسته بالا میره و ضربه ای که از بقیه میخوری شدیدتره

نه اینطوری نیست الان من وام چهار تومنی هم گرفتم ولی یک ماهه باید پس بدم

نه من تسویه رو زدم دیدم یک تومن زده بود

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
معصومه جون جای من بودیی 60تومن طلامیفروختی میزاشتی بانک براوام؟البته دوبارمیخوایم وام بگیرم اول 80تو ...

عزیزم واقعیتش من همچنین ریسکی نمیتونم بکنم 

چون دیدی تا پول من بخواد بشه 350

طلا بکشه بالا ...ماشین بکشه بالا 

و اقساط سنگین بمونه واسه من 

چون اونجوری که شما میخوای حداقل چهار پنج ماه میخواین 

پولتون در بانک بمونه 

هیچی معلوم نیست تو اون پنج ماه 

باید ریسک پذیر باشین 

ولی اگه راه دیگه ندارین برای ماشین گرفتن دیگه چاره نیست 

عه چرا اینجوری شد 😅😅حرفای شما درست منم اگه خواهرم ازم وسیله بگیره ناراحت نمیشم ولی ما باید یه زیرا ...

سلام عزیزم
چند صفحه پیام های شما رو خوندم 

بنظر من شما خسیس نیستید🌹فقط یکم محتاطانه خرج میکنید و نگران آینده هستید و بفکر پس انداز کردن که حق هم دارید اما بهتره یکم تغییر رویه بدید🌹نه افراط و نه تفریط ،حساب شده خرج کنید 

باکس بندی کنید ،مثلا یه جا گفتید مانتوی ۴۰۰_۵۰۰ تومنی میخرید ،که مانتو با این قیمت فکر نمیکنم جنس خوبی داشته باشه و زود خراب میشه🙁

پیشنهادم اینه یه مانتو جنس خوب بخرید 

چند نفر گفتن مانتو رو نباید چندبار پوشید 

که بنظر من هیچ اشکالی نداره ، چون ما مانتو با قیمت نسبتا بالا و جنس خوب میخریم که ازش استفاده کنیم، حیف نیست فقط یکی دوبار از اون مانتو استفاده کنیم؟ این اسمش اصراف میشه🌹

یا عینک آفتابی وسیله ای نیست که فقط توی سفر ازش استفاده کنیم ، توی این تابستون واقعا استفاده از یه عینک آفتابی ضروریه 

پس حتما یه عینک آفتابی بخر و خوب ازش مراقبت کن که نشکنه ، همون عینک سالها برات میمونه💚

لوازم آرایش هم اگر استفاده نمیکنی، نخر 

تاریخشون میگذره و باز نمیتونی ازشون استفاده کنی و باز میشه اصراف

بجاش یه روتین پوستی خوب داشته باش حتی اگر پوستت مستعد جوش و... نیست ، داشتن یه روتین پوستی واقعا ضروریه و باعث میشه پوستت شاداب بمونه تاثیرش رو حتی وقتی سنت بالاتر رفت هم میبینی👌🏻🌹شاید یکم هزینه اش بالا باشه اما همون روتین پوستی تقریبا یک سال برات میمونه👌🏻

درباره ی تفریح و رستوران هم 

بنظر من خرج اضافه نیست 

شاید پس انداز کردن مهم باشه اما باکس بندی کن و یه بخشی رو به تفریح و رستوران اختصاص بده 

خیلی روی روحیه تاثیر داره 

الان تفریح نکنید پس کی تفریح کنید؟🙁یهو به خودتون میاید میبینید سنتون رفته بالا و دیگه از وقت تفریح گذشته🙁

اما تفریح و رستوران هم باید حساب شده باشه❤

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
خدا حافظ و نگهدار چشمای نازنینت گل🌹خدابرکت ب جان و مالت و زندگیت بده ک از وقتت و انرژی و زمانت بی چ ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ 

خیلی ممنون فدات شم بابت دعای قشنگت ❤️

خیر و بحر فرزندانت رو ببینی انشالله 🤲

حقوق دریافتیم بعد از کسر بیمه مالیات ۱۵و۲۰۰هست که همش میره برا قسط سابقه کاریم هم ۷سالهحقوق همسر هم ...

مممنونم که وقت گذاشتید ....از روش و برنامه زندگیت خیلی خوشم میاد خصوصا نظم ....دعا می کنم همیشه شاد و تندرست و خوشبخت باشید گلم

اسم هر کی در بیاد بهش ربع سکه میدن؟

بله ببین مثلا این ماه ربع سکه ۱۵ملیون هست نفری ۱۵۰۰میزاریم .

ماه بعد ربع سکه میشه مثلا ده ملیون  نفری یک‌ملیون میزاریم 

ماه بعد میشه بر حسب مثال ۳۰ملیون نفری ۳ملیون میزاریم ‌

اینجوری پس انداز ماهانه امون‌تبدیل میشه به طلا 

سلام دوستان چند وقتی هست که با تاپیکتون آشنا شدم ولی فقط خواننده هستم و با دیدن طلاهاتون شاد میشم ، ...

مریم جان ، من یه باری رفتم پیش نماینده مرجع تقلیدم و گفتم آره من خونه ندارم ، ماشین ندارم ، بیمار هم هستم و باید برای درمانم پول جمع کنم ، قضیه خمس چی میشه ، گفتند چون در این زمان برای به دست آوردن ما یحتاح زندگی باید بیشتر از یکسال پول جمع کرد ، میتونی تا رسیدن به وسایلی که در شأن ات هست خمس ندهی ، ولی دوستان به پیام من بسنده نکنند و لطفا همه از مراجع تقلیدشون بپرسند ، شاید شرایط هر کسی و مرجع تقلیدش و ... متفاوت باشد🌱🌱🌱 ‌

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
2810