2777
2789
عزیزم منم درد کشیدم من ۸ ماه پیش سوختم اما دارم کنار میام آدمیزاده دیگه ،یا باید بزاریم و بریم یا با ...

در چه حد بود واس شما؟هنوزم عاشقشی؟؟

من دلم مرده سالهاست دارم غصه میخورم زجر میکشم.حالو حوصلشو ندارم هیچوقت.نمیخوام ریختشو ببینم.هرجا برم غمگینم تو عروسیا عزا میگیرم هرجا باهاش برم تا برگردیم خونه خون دل میخورم .میخام تنها باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر عالی توضیح دادین.چقدر انرژی مثبت قدرت ❤❤❤❤❤

عزیزی

برام دعا کنید روز به روز بهتر بشم

استارتر عزیز لطفا دیگه بداخلاقی نکن چرا بدخلقی میکنی میگی از اولم همون طوری بودم چرا آخه؟

من که خیلی مهربون و بسازم و شهره ی شهرم به عشق ورزیدن شوهرم لغزید حالا شما انتظار داری شوهرت نلغزه ؟

حالا که اینهمه بهت محبت میکنه کوتاه بیا لطفا ..

طاقت اون آدم یه روزی تموم میشه.

تافرصت داری استفاده کن ...

فکر کن از اون جدا بشی بری با یکی دیگه ازدواج کنی از کجا معلوم اون خوب باشه بابا مردها خیلی هاشون خطا میکنن .

به قول شوهرم میگه تنوع طلبی با خیانت فرق داره.

راست میگه تنوع طلبی معنیش اینه همسرمو میخوام اما دوتا دیگه هم میخوام اما خیانت یعنی نمیخوام بازنم باشم ویکی رو به جاش بزاری ...

طنوع طلبی درمان داره گلم 

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
منو تقریبا تو وضعیت شمام با این تفاوت که شوهرم من گناهش اصلا به چشمش نمیاد و میگه کاری نکردم که اینق ...

چقد میگذره ازون اتفاق؟حرفای جن.سی زدن؟ینی یبارم اظهار پشیمونی نکرد؟بچه هم داری؟

[QUOTE=337460795]چقد میگذره ازون اتفاق؟حرفای جن.سی زدن؟ینی یبارم اظهار پشیمونی نکرد؟بچه هم داری؟[/QUOمن هیچ وقت پیامای شوعرمو ندیدم.اولین بار پارسال بود که اتفاقی دیدم براش پیام اومده نوشته«نفسم و عزیزم»ازش پرسیدم گفت اون زنه آویزونش شده و گفته بدبخت و بیچارم منم یه پولی گذاشتم کف دستش اینم ول کنم نشده هرچی تهدیدش کردم پس نرفته.خلاصه بلاک کرد و خبری نبود تا چن روز پیش دیدم باهاش دوباره تماس گرفته

عزیزی برام دعا کنید روز به روز بهتر بشم استارتر عزیز لطفا دیگه بداخلاقی نکن چرا بدخلقی میکنی میگی ...

نمیتونم باهاش مهربون باشم اصلا انتظار نداشتم ادم مظلوم و بدبختی همچین گوهی بخوره همیچین زبونی داشته باشه که بایه هرزه حرفای کثیفی بزنه و خوش و بش کنه.مثل سگ پشیمونه اونروز انقد زدمش دستام از شدت فشار چندروز درد داشت انگار که خرو زده باشی.زندگیو واسش جهنم کردم ولی طلاق نمیده همش میزنمش فش میدم جدوابادشو میارم جلو چشش اما دلم خنک نمیشه

منم مثل تو با این تفاوت ک یسال میگذره از اشتباهش و الآنم به گوه خوردن افتاده و میگه دیگ همچین گوهی نمی‌خورم چون از دماغش مثله شما در آوردم ، ولی بدبینی و شک موند برا من خدا لعنت کنه اون زنه رو، البته من تو این  یسال ماشین سنگین مونو راضی کردم به اسمم بزنه اونم برا اینکه پشیمونیشو نشون بده زد،توهم بشین اول همچی بزن به اسمت ک‌ اگر روزی خاصی بری بد بسوزونیش

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
در چه حد بود واس شما؟هنوزم عاشقشی؟؟ من دلم مرده سالهاست دارم غصه میخورم زجر میکشم.حالو حوصلشو ندارم ...

در حد چت و تماس ...نمیدونم در چه حد بوده فقط میدونم شوهرم میخواسته اونو صیغه کنه که یه مدت باهاش باشه ...

من عاشقشم هنوزم فقط تا وقتی بهم محبت کنه و توجه کنه آرومم دردام یادم میره 

منم مثل تو با این تفاوت ک یسال میگذره از اشتباهش و الآنم به گوه خوردن افتاده و میگه دیگ همچین گوهی ن ...

در چه حد بود؟چندساله ازدواج کردی؟این عوضی هیچی نمیرنه به اسمم جالبه نه حق طلاق میده نه خود طلاق.

متاسفم برا این حال بدت خواهر

ب نظرم برو مشاوره سخته تنهایی از پس این حال براومدن 

فقط بدون تو دنیا مهم تر از خودت کسی نیس 

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
چندساله ازدواج کردی؟بچه داری؟منم پیر شدم سالهاست دارم زجر میکشم ولی من از خدا میخوام بمیره تا کمتر ز ...

اونموقع ۶ سال از ازدواجم گذشته بود یه پسر ۷ ساله داشتم یه سال بعدش یه پسر دیگه حامله شدم تو شیر دهی پسرم با وجود جلوگیری حامله شدم و ۸ ماهه باردارم. کاملا درست میکنم شوهر من حتی تو گوگل پیام میداد به خانمهای خارجی که یه پسر دارم اسمم فلانه ولی مشکلی ندارم که چت کنیم. یعنی حتی خارج از کشور هم دنبال دوست دختر بود. شوهرم هیچی نداشت فقط چشم پاک بود و من فقط و فقط بخاطر همین زنش شدم ولی متاسفانه هرزه تر از این حرفا بود همه تو فامیل میگن شوهرت سر بلند نمیکنه خوشبحالت😭😭😭😭😭 دردمو نمیتونم به کسی بگم من دشمن به آدم عصبی که حتی جنگ ایران و اسراییل هم که بشه من ربطش میدم به خیانت شوهرم و عذاب میکشم😭😭😭 نه اصلا نخواه بمیره که راحت میشه دعا کن همین دنیا ببینی چه به روزش میاد. من با این وجود حتی سرمو برنگردوندم نگاهی به مردی بکنم هیچوقت هم نمیکنم بخاطر وجدان خودم وگرنه خیانت خیلی راحته 

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
نمیتونم باهاش مهربون باشم اصلا انتظار نداشتم ادم مظلوم و بدبختی همچین گوهی بخوره همیچین زبونی داشته ...

وقتی با اینکارا آروم نمیشی پس راهت غلطه ..عوض کن مسیرتو