2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا خودتو نکش . بخدا من آدم میشناسم هزار تا غلط کرده چقد. زنش رو اذیت کرد نامرد . الان هم که زنش باهش مونده هیچ وقت کلمه غلط کردم و ببخش رو به زبون نیاورده حیون پست . دوراهی سختی هست ولی اگه واقعا یبار بوده یه فرصت جبران بده اگه تکرار کرد با اردنگی از زندگیت پرتش بیرون

نه نرفتم هیچکس و هیچ چیز نمیتونه حالمو خوب کنه مگر اینکه یکی از دوتامون بمیریم

جدا  شو  ،  مسیر زندگیت  رو  ازش جدا کن  

نه  خودت  رو بکش   نه   اونو

استغفار🖤توبه🖤استغفرالله🖤

تو گُناهی نکردی ..🩵 اگر جدا نمیشی، عذاب نده خودتُ

ازش بیزارشدم حتی نمیخوام باهاش رابطه داشته باشم نمیخوام حتی به بچه دار شدن فک کنم ازش فراریم .دلم نمیخاد ببیننش کاش بمیره

خیانت دیدی در چه حدبود؟مشاور تونست حالتو خوب کنه؟

همون مثل شما در حد چت بود الان نزدیک دو ماه میشه از این کارش میگذره اما زخمش مثل روز اوله گاهی خوب میشه گاهی باز دیونه میشم از زندگیم نا امید شدم من کلی آرزو های شیرین داشتم کنارش همشو خراب کرد ،از رابطه جنسی بشدت سرد شدم عصبی شدم اصلا نمیتونم بخندن فقط صبح تا شب اخم تو صورتمه میام فراموش کنم یهو همه اون پیامش میان جلو چشمم میگم مگه من چی کم داشتم که اونو بهم ترجیح داد

ازش بیزارشدم حتی نمیخوام باهاش رابطه داشته باشم نمیخوام حتی به بچه دار شدن فک کنم ازش فراریم .دلم نم ...

پس رهاش کن ..آینده خوبی باهم ندارید طی زندگی مشترک

استغفار🖤توبه🖤استغفرالله🖤

استارتر از این اتفاق چند وقت گذشته؟

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
نه بابا خودتو نکش . بخدا من آدم میشناسم هزار تا غلط کرده چقد. زنش رو اذیت کرد نامرد . الان هم که زنش ...

خیلی سخته زندگی باخاین فقطداز خدا میخام یا مرگ منو بده یا اونو.اون زن بدبخت چی میکشه تو اون زندگی‌حتی جرات نکردم تواین ۸سال به بچه فک کنم.حسرت مادرشدنم رو دلم گذاشت خدا لعنتش کنه کثیف هرزه رو

همون مثل شما در حد چت بود الان نزدیک دو ماه میشه از این کارش میگذره اما زخمش مثل روز اوله گاهی خوب م ...

میدونم چی میگی .باپوست و استخونم درکت میکنم

خدا لعنتشون کنه خدا لعنت پدرمادرشون کنه که همچین هرزه هایی تحویلمون دادن .چندساله ازدواج کردی؟بچه داری؟

اسی زودتر برو تراپی

افسردگی میگیری

چه تصمیم گرفتی فرصت بدی یا نه

اول حالتو خوب کن

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌