2777
2789
صابون کرم خیلی گروونه

برای روشن شدن پوستت از کیسه سفید اب و شامپو بدن گلرنگ از اونا که دونه اسکراب دارن استفاده کن من خودم استفاده میکنم عالیه 

کیسه و  سفید اب ماهی یه بار به فقط به بدنت بکش به صورتت نکشی

🫡
برای روشن شدن پوستت از کیسه سفید اب و شامپو بدن گلرنگ از اونا که دونه اسکراب دارن استفاده کن من خودم ...

عزیزم من پوست بدنم هم جوش داره هم اینکه جوشا میرن جاش میمونه و بدنم تیره شدع 

راحل هم پیدا نمیکنم 

چیکار کنم؟

ینی سفیداب بزنم هرروز روشن تر میشه؟و لکه ها میرن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من پوست بدنم هم جوش داره هم اینکه جوشا میرن جاش میمونه و بدنم تیره شدع  راحل هم پیدا نمی ...

هر روز که نه پوستت داغون میشه فقط ماهی یه بار بزن که لایه برداری بشه و پوست مرده از بین بره 

شاید بدنت جوش میزنه مشکلی داره شوهر منم بدنش زیاد جوش میزنه 

🫡

هر چیز دربارهی سفید شدن پوست صورت و بدن روشن شدن بیکینی و...  میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

اول اینکه دو مدل روشن و سفید شدن داریم یکی فوری و یکی به مرور ولی دائمی بستگی به قصدتون داره

برای اونایی که فوری میخوان میتونید کرم روشن کننده شیر الاغ وکالی و استفاده کنید طبیعیه عوارض نداره سریع سفید میشید یک دسته میکنه ابرسانی میکنه و برای صورت و بدن جفتش قابل استفاده س اکثر کسایی که استفاده میکنن راضی هستن . اگر مرتب استفاده کنید هم کلا یکی دو لول سفید میکنه حتی اگر بعدش استفاده نکنید محصول ارزون و با کیفیتی هست 

حالا مدل دوم که مدل به مرور ولی دائمی هست توصیه من استفاده از گلایکولیک اسید هست 

فقط کلا هر محصولی مخواید استفاده کنید پوستتون تمیز باشه خواهشا که جذب بشه . اگر برای روشن شدن صورت میخواید هفته ای 3 الی چهار بار برای پوست چرب و هفته ای 2 بار برای پوست خشک بعدش آبرسان و مرطوب کننده فراموش نشه 

برای بدن : هفته ای 4 روز میتونید استفاده کنید یا حتی هر روز بعدش لوسیون بزنید . حالا چیکار میکنه و خواص چیه ؟ پوست مرغی و رفع میکنه . پوست و روشن و سفید میکنه . لک ها و بعضی نقص ها رو بر طرف میکنه کلا محصولیه که خیلی خیلی رضایت ازش بالاس برای بیکینی جفت محصولاتی که گفتم قابل استفاده هست یک کرم دیگه هم هست آیچون بیوتی اونم برای بیکینی خوبه از جفتشونم میتونید استفاده کنید هم کرم ووکالی شیر الاغ هم همین گلایکولیک اسید . از بین گلایکولیک اسید ها از همه بهتر اوردینریه 

برای ابرسان و مرطوب کننده و لوسیون هم گفتم اگر توان مالیشو دارید از اوردینری و سراوی و کلینیک ستفاده کنید اگر ندارید از سیمپل و کوزارکس

سعی کنید از هر 2 تا محصول استفاده کنید کرم شیر الاغ برای روزمره و اون یکی هم برای انیکه مطئن بشید به مرور واقعا قرار خود پوستتون سفید بشه 

ببینید کلا هر محصول خارجی که میگم معمولا فیکشون تو بازار پره حتی خود فروشنده ها هم الان نمیدونن فیک میفروشن خیلیاشون برای همین باید دقت کنید اینا که گفتم هم همینطور

از بانه اصلا خرید نکنید محصولات ارایشی بهداشتی و کلا 

چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم 

اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره

دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره 

سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن  چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س 

مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .